Şimdi Ara

i5 6600k gigabyte gaming 5-7, rx 480, freesync monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleykum arkadaslar yeni sistem topluyorum sizlerle paylasmak istedim çoğu parçasını aldim zaten önemliler kaldı
    Aoc g2460pf 144 hz freesync monitör 900TL
    Corsair Cx750m güç kaynağı 275 TL
    Corsair h80i gt sıvı soğutma 300 TL
    850 evo ssd 289 TL
    Corsair 3200 mhz 2x8 ddr4 ram 250 TL
    Km-r7 klavye mause seti 105 TL
    Asus dvd rw 55 TL
    1 tb wd caviar blue (170 TL) hardiskim kargoda
    Arkadaşlar yuksridaki fiyatlar uygun gelebilir ramler sadece yurtdışı güç kaynağı ve sıvı sogutma degsimden gelen sıfır ürünler. Garantileri mevcut
    Monitorde 2 aylık, diğer ürünler sıfır

Sistemi oyun icin topluyorum 6600k olarak işlemci aklımda var. Bunun dışında gigabyte gaming 5 yada 7 anakart düşünüyorum. Uygun bulduğum vakit onlarida alacağım.
    O freesync monitörü de boşuna almadık. İlk etapda saphire nin özel soğutmalı rx480 ini alcam birazcık sure geçsin yanina bir kardeş daha alacağım.:)

Anakart aklınızda yatan başka bir model varsa tartışalım neyin daha iyi olacağına karar verelim arkadaşlar.

i5 6600k gigabyte gaming 5-7, rx 480, freesync monitör i5 6600k gigabyte gaming 5-7, rx 480, freesync monitör i5 6600k gigabyte gaming 5-7, rx 480, freesync monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimrt27 -- 26 Temmuz 2016; 9:24:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla gigabyte olsun diyorsan k3 gaming var iyi oc oluyor diyorlar.Asus alma servisi çöp.Msi dansa m5 olabilir.Asrockta alabilirsin fatality serisinden onlarda iyimiş.
  • Merhabalar hocam monitoru nerden aldiniz acaba. Birde o sisteme o kb mouse olmusmu diye sorasim geldi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: thorax123

İlla gigabyte olsun diyorsan k3 gaming var iyi oc oluyor diyorlar.Asus alma servisi çöp.Msi dansa m5 olabilir.Asrockta alabilirsin fatality serisinden onlarda iyimiş.

K3 de pci slotlarından birtanesi metal kaplama ben cf yapacagim hani ondada cf olurda yapmayin der gibi tekine metal destek yapmış. Niyeyse illa gigabayte olsun diorum kanim isininiyor. Birde ayni ozellikteki diğer markalara gore fiyat uygun biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: basturk9027

Merhabalar hocam monitoru nerden aldiniz acaba. Birde o sisteme o kb mouse olmusmu diye sorasim geldi :))

Monitörü forumda ilanı olan bitinden aldim diyarbakırda elden teslim aldım uygun geldi o şekilde. O monitorden çok var ama çoğu yurtdışı forumda.
    Klavye içinde ayni fabrikadan çıkan asus yazılı tek klavye 190 tl civarindaydi bunu gördüm aldim ya:)

• Yani gigabyte üst sınıfta f/p olarak çok iyi bence gamin 5 alabilirsiniz. Bence daha iyi olabilir ikisi arasından.

• İkinciel 2 3 ay kullanılmış birşey denk gelirse alacağız iste bekleyelim biraz daha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gaming 7 al
  • Denk gelse bi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.