Şimdi Ara

i5 6600k Değerler Doğrumu!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • OC yapip aksam denerim. 2x af120 kasa fani calismadan yaptim testi, aksam onlari da takar denerim. Sicakliklar iyi olursa, islemci stabil olarak da 4.8 civarinda durursa. İnternet uzerinden yabanci siteler araciligi ile guzel fiyatlara satiliyor . Adamlar custom ile 5.0 zorlayabilirler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wictors W kullanıcısına yanıt
    Yani hocam değerler doğru diyosun dimi. 3 4 kişi olduk bu şekilde buz gibi çalışıyor. Oc genie açtım 4.1 e atıyor hız sıcaklık 52 oldu max. 12 dk prime95 testi sonunda. Aida64 1 saatte çalışsa 40 da kalıyor sıcaklık

• Voltaji iyi ayarlayip, yuksek frekans degerlerine bakmamiz lazim. En az 2saatlik test bize dogru sonucu verir. Ekran kartim yok, belki etkisi falan oluyordur belirteyim. Birkac gune degerleri paylasirim buradan.

• www.techpowerup.com dan realtemp yükleyip bir de onda bakın işlemci ısısına.Bu işlemcinin güç tüketimi çok düşük ve soğutma sistemi de bu kadar iyi olunca
    ısınma sorunu olmaması gayet normal bence.İntel Mühendisleri iyi iş çıkarmış.
  • İlginç değerler. Ekran kartı da normalin altında. Sensörlerde sıkıntı olabilir ancak anakart 30 C görünüyor. Anlayan beri gelsin:/
  • Yabanci ve turk forumlarinda az oc olup cok isindigi yonunde gorusler belirtildi hep.

Bu yuzden 4.8 ve 4.9 degerlerde stabil sekilde kullanimda cok yuksek fiyatlara satiliyor. Delid ve custom sogutma ile 5.0 gibi degerleri elde etmeye calisiyorlar. Birkac gune voltaj/performans ayarini bulur testlerle paylasirim.

• Wictors W kullanıcısına yanıt
    Çok zorlama ozaman eğer az oc olup çok isiniyorsa sonra sıkıntı olmasın sonuçta ucuz bi işlemci değil. Suanki değerleri gayet yeterli hatta bi 3 yıl felan yeter diyorum ben en kötü genie var onunla bu süre daha da uzar gider.

• Merakla bekliyorum , unutmayın

@Wictors

Hocam az overclock deniyor olabilirde zannetmiyorum 4.3,4.4 gibi değerlerin pek altında kalacağını , ki bu değerler gayet yeterli olur bence.

@Sooso
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Ben pek bakmadım o konuya OC ne kadar ediliyor diye 4 ün üstüne rahat çıkıyor. Onu biliyordum. Onuda sabah denedim 4.10 a attı direk. ama şuan için gerek görmedim o yüzden geri eski haline aldım.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Golden chip ile ne alakası var peki?
    Konuya gelince sıcaklıklar gayet normal bendeki 8320 hyper 212 evo ile 1.44 voltaj ile aidada 55'i geçmiyor.Sizinki stok voltajdaysa gayet normal.

• berkke kullanıcısına yanıt
    aynen hocam stok değerlerinde şuan hiç dokunmadım. Şunuda dedim daha öncesinde kasada 5 fan var hepsine bakıyorum buz gibi hava üflüyor. Hatta sabah kasayı açtım işlemci soğutucusuna baktım arkasına elimi tuttum sıcak hava geliyor mu diye. Yok buz gibi hava üflüyor. Değerler konusunda 3 arkadaş daha var benim gibi aynı işlemci biri sıvı soğutma ama diğer 2 kişi hava.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.