Şimdi Ara

i5 6500 ve GTX 750 TI sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i5 6500 ve GTX 750 TI OC yanında 8 GB ram ile oyunlarda medium ayarlarda dahi tam akıcılık alamamak normal mi?

• Zeiden kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde msı afterburner ile gpu ve cpu kullanımlarına bakın.
  • Normal değil. Sürücüleriniz güncel mi? PC bileşenleri düzgün şekilde görüyor mu? Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
  • Hangi oyunlar belki oynamışımdır söyle bakayım.
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkan AAA oyunlar genellikle. Mesela GTA V'de medium-high ayarlarda çok fazla belli olmasa da aralarda FPS düşüşleri yaşıyorum. The Witcher 3'de ise FPS medium ayarlarda dahi belirgin şekilde düşük. Sürücülerin hepsi güncel, Windows 8.1 kullanıyorum.
  • Witcher 3 için önerilen kard gtx 770 senin 750ti ile sıkıntı yaşamaman gerekiyor. CPU GPU kullanımlarını kontrol ettin mi ?
  • xRavel X kullanıcısına yanıt
    Benchmark videolarında medium ayarlarda akıcı şekilde oynanabiliyor. Henüz çözünürlüğü düşürmeyi denemedim fakat o şekilde de birkaç deneme yapacağım. Sonucu bildiririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Afterburner ile sıcaklık ve gpu hızlarını kontrol etmeni tavsiye ederim.
  • anomaly A kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık normalden yukarı seviyelerde ise soğutmayı mı artırayım, yoksa darboğaz olabilir mi?
  • MSAA açık mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

Sıcaklık normalden yukarı seviyelerde ise soğutmayı mı artırayım, yoksa darboğaz olabilir mi?

Sıcaklık normalden yüksekse kart boost hızına çıkamaz performansı düşer. Darboğazdan kastiniz işlemci ise hayır olamaz ben 750 ti yi epey overclockladım i3 3240 da bile sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.