Şimdi Ara

İ5 6500 - STRİX H250F - 8GB RAM 3lü set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İ5 6500 - STRİX H250F - 8GB RAM 3lü set
    Sistem upgrade yaptığım için devir ediyorum. Hiç bir problemi yoktur istenilen benc testine sokulur o.c yapılmadı hiç ne işlemciye nede üzerindeki RAMe. Kutular ve faturalar tamdır ürünler garantilidir

Sağlam referansta önce ürün sonra para şeklinde yaparım.
    Kargo alıcıya ait.

İ5 6500 - STRİX H250F - 8GB RAM 3lü set
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Mart 2021 Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu adamın adı Hasan Ahmet Acaroğlu, bir veya 2 kişi ortaklaşa sanal ortamda sahibinden ve burada dolandırıcılık yapıyorlar. Bulunduğu ili ve adresini biliyorum, 1 haftadır bununla ilgili türlü araştırma ve arkadaşlarımdan aldığım destekler ile ses kayıtları ile bu bilgilere ulaştım. Yıl 2020, böyle bir işe bulaşmak cahil cesaretinden başka birşey olamaz. Kendisini yargı yoluyla süründüreceğim, buna kesin olarak emin olup saklanacak delik arayabilir. Bana tam 2.5 saatlik mesafedesin, nefesimi ensende hisset bence.

Yönetime de ayrıca teşekkür ederim, savcılık istemeden hiçbir bilgi paylaşmıyorlarmış. Gerek yok ben hepsine ulaştım, kendim teslim ederim
  • Keşanda yer neresi hocam keşsanda arkadaşlar var aracı olacak gelebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bybarbar -- 25 Mart 2020; 20:55:10 >
  • Alacak olan arkadaş elden alsın havale kargo denemeyin sakın fiyatı ve profil fotosuna bakınca geçirecek gibi duruyor uyarması benden
  • para gonderip carpilmayin once urun sonra havale deyince gormemezlige geldi .cevap yazmadi .daha once ayni ilan canakkale olarak yazilmisti dikkat lutfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım buradaki arkadaşlar mesaj attığında hazır olda bekleyip anında cevap atıp sokakta yürümeyi bilmezken burda özgüvenlerini yükseltmemiz gerekiyor aynı ürünün Çanakkale sen satıldığını ima ediyor ama sadece ediyor maalesef arkadaş elindeki klavye ile:)) Bu 2 boş insanlara inadıma ürünleri elden alana 750tlden bırakacağım Sakarya ve Edirne çevresinde elden veririm aklınızda olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takip
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/asus-h270f-gaming-i5-6500-8gb-ddr4-ram--142453215

yunus hocam aynı ilan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamın adı Hasan Ahmet Acaroğlu, bir veya 2 kişi ortaklaşa sanal ortamda sahibinden ve burada dolandırıcılık yapıyorlar. Bulunduğu ili ve adresini biliyorum, 1 haftadır bununla ilgili türlü araştırma ve arkadaşlarımdan aldığım destekler ile ses kayıtları ile bu bilgilere ulaştım. Yıl 2020, böyle bir işe bulaşmak cahil cesaretinden başka birşey olamaz. Kendisini yargı yoluyla süründüreceğim, buna kesin olarak emin olup saklanacak delik arayabilir. Bana tam 2.5 saatlik mesafedesin, nefesimi ensende hisset bence.

Yönetime de ayrıca teşekkür ederim, savcılık istemeden hiçbir bilgi paylaşmıyorlarmış. Gerek yok ben hepsine ulaştım, kendim teslim ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muskeder -- 25 Mart 2020; 23:36:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Bu adamın adı Hasan Ahmet Acaroğlu, bir veya 2 kişi ortaklaşa sanal ortamda sahibinden ve burada dolandırıcılık yapıyorlar. Bulunduğu ili ve adresini biliyorum, 1 haftadır bununla ilgili türlü araştırma ve arkadaşlarımdan aldığım destekler ile ses kayıtları ile bu bilgilere ulaştım. Yıl 2020, böyle bir işe bulaşmak cahil cesaretinden başka birşey olamaz. Kendisini yargı yoluyla süründüreceğim, buna kesin olarak emin olup saklanacak delik arayabilir. Bana tam 2.5 saatlik mesafedesin, nefesimi ensende hisset bence.

Yönetim beş para etmiyor maalesef delil sunuyorsun engelleyin bari başkasını dolandırmasın diyorsun biz bir şey yapamayız diyorlar.Dolandırıcıların yuvası haline geldi burası.

Özellikle dar bütçeyle sistem kurmak isteyen kardeşlerime sesleniyorum fırsat diye gördüğünüz bu ilanlar aklınızı çeliyor sonradan sizi çok üzecektir lütfen dikkatli olun elinizdeki paradan olmayın kimse elindeki ürünü piyasa fiyatının yarısına satmaz.Bu ahlaksız ve karaktersiz insanları daha fazla beslemeyin.

• Kendisini yakın takipteyim ben de bu karaktersiz tarafından dolanrıldım.şuan heryer kapalı olduğu için bir şey yapamıyorum buşu bilsin dava açılacak kendisine yalan söylüyor edirne keşanda değil orda olsa 1 saatlik uzaktık ta bana ben tekirdağ Çerkezköy yim. Ondan ram alırken çanakkalede oturuyorum demiş ti hepsi yalan sürekli farklı şehir lerde ilan açıyor dava kaç yıl sürerse sürsün peşini bırakmıcam burdan kendine sesleniyorum bende dava açmıcam bu ortak bir dava olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parasının kurtarabilen var mı
  • Bende dolandırıldım, geçmiş olsun herkese, yarın suç duyurusunda bulunacağım...

• instagramı kodadifuryy tüm takip ettiklerine ulaşıp taciz atışına başladım görsünler gerçek yüzünü dolandırdı benide.

• fduzrider bana yazabilir dava açmış olanlar bende açtım toplanalım.

• hasan ahmet acaroğlu dolandırıcıdır. 1400 liramı eft ile alıp heryerden engelledi. şikayet ettim umarım yakalarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsesgrup -- 5 Nisan 2021; 15:55:40 >
  • dolandırıcı sahtaker hasan ahmet acaroğluna ait biraz bilgilere ulaştım ve konu açarak ifşa ettim. umarım başkaları düşmez ve bir an önce yakalanır https://forum.donanimhaber.com/hasan-ahmet-acaroglu-dolandiricidir-bilgi-tek-bilisim-letgo-dolandicidir--148601365

• Çanakkale onsekiz mart üniversitesinde temizlikçi bu adam asil listesi var. Tc ile uyumlu ilk iki ve son iki hanesi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.