Bildirim
İ5 6402p ye akasa venom atto gidermi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam Stok soğutucu ile max kaç derecelere çıkıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: _Warknife_
Hocam Stok soğutucu ile max kaç derecelere çıkıyor?
hocam normalde işlemci %60-70 kullanıldıgında 60 civarlarında dolasıyo 65 i geçmiyo ama bugun bf 1 oynarlen baktım malum sıkıntılı oyun işlemci %100 genelde sıcaklık ise 70 i gördüm hemen araştırdım burayada konu açmamın sebebi bu işlemciye bişey olcak diye korktum -
quote:
Orijinalden alıntı: frolbel43
quote:
hocam normalde işlemci %60-70 kullanıldıgında 60 civarlarında dolasıyo 65 i geçmiyo ama bugun bf 1 oynarlen baktım malum sıkıntılı oyun işlemci %100 genelde sıcaklık ise 70 i gördüm hemen araştırdım burayada konu açmamın sebebi bu işlemciye bişey olcak diye korktum
cevap için teşekkür ederim hocam.Bende de aynı işlemci var.Stok soğutucu ile BF1 GTA5 gibi oyunlarda 100 de 100 kullandığı için 70 küsür derecelere çıkıyordu.Bende en sonunda işlemci soğutucu aldım.CRYORIG H7 diye bişey.Şuan tam yükte 48 derece de çalışıyor.
-
quote:
quote:
quote:
hocam normalde işlemci %60-70 kullanıldıgında 60 civarlarında dolasıyo 65 i geçmiyo ama bugun bf 1 oynarlen baktım malum sıkıntılı oyun işlemci %100 genelde sıcaklık ise 70 i gördüm hemen araştırdım burayada konu açmamın sebebi bu işlemciye bişey olcak diye korktum
cevap için teşekkür ederim hocam.Bende de aynı işlemci var.Stok soğutucu ile BF1 GTA5 gibi oyunlarda 100 de 100 kullandığı için 70 küsür derecelere çıkıyordu.Bende en sonunda işlemci soğutucu aldım.CRYORIG H7 diye bişey.Şuan tam yükte 48 derece de çalışıyor.
hocama ikimizin elindede aynı işlemci var sana sorum var ozman :D bf1 orta ayarda gtx 1050 i5 6402p işlemci darbogaz yapıryor bazen sende nasıl
-
quote:
quote:
quote:
bide hocama link varmı sogutucunun
-
Eski islemcim 6400 idi, hiçbir zaman 60 dereceyi geçtiğini görmedim. BF1'de de ciddi darboğaz yapıyordu bu arada.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X