Şimdi Ara

i5 4590 sistem 'Kmode exception not handled' Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir iki aydır sistemim kendini kapatıp restrat atıyordu ya da direkt kapatıyordu. Açıldıktan 10 saniye sonra yada boştayken. Ne zaman olduğu belli değil. Dün gece oyundayken mavi ekran hatası aldım ve sistem kitlendi. Bu akşamda oyundayken başlıkta yazdığım hatayı aldım ve dıııttt diye bir sesle beraber sistem kitlendi. Kapatıp açmayı denedim fakat şuan açmaya çalıştığımda 2 saniye açılıp kendini kapatıp tekrardan açmaya çalışıyor ama hiç açılmıyor.

Oyunlarda ve normalde ısı değerleri normaldi. Furmark, HD Tune, MemTest ve CPU yu stres testine soktum hiçbir bulgu yok, her şey gayet normaldi. BIOS güncel driverlar güncel ve ekstra hiç bir şey yüklü değil. PSU'yu 1.5 sene önce yenilemiştim. Sorunu ne yaptıysam bulamadım ve şu an PC açılmıyor.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar.

Sistem özellikleri:
    CPU: Intel i5 4590 GPU: Zotac GTX 1060 6GB AMP
    RAM: 4x4 1600Mhz G-Skill MOBO: MSI B85-G43 Gaming
    SSD: 2x120 GB Evo 840-850 HDD: WD 1 TB PSU: High Power 750W KASA: Corsair 200R

• hocam ram modüllerini tek tek söküp deneyebilir misiniz. her seferinde 1 tane takarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

hocam ram modüllerini tek tek söküp deneyebilir misiniz. her seferinde 1 tane takarak
    Cevap için teşekkürler. Deneyeceğim. Buradan bilgilendirme yaparım.
  • 4 adet belleği söktüm. Hepsini teker teker her bir kanalda denedim ve her seferinde bilgisayar sorunsuzca açıldı. Daha sonra çift halde denedim ve en son eski halinde denedim. Şuan eskisi gibi açık . Ben işin içinden çıkamadım . Yeniden bir sorun olursa yazarım ama hiç açılmayan bilgisayarın ramların yerini değiştirdiğinizde açılması anormal değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.