Şimdi Ara

i5 4460, R9 380 Sistem Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün veya yarın sistemi toplayacağım. Resimde gördüğünüz parçaları toplayacağım. Anakart önerisi yaparsanız çok iyi olur bilmeden ekledim.

GTX 970 li sistem kurulur diyenler olabilir, onlarda sistemi direk fiyatıyla yazarsa çok sevinirim.

i5 4460, R9 380 Sistem Toplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trashopolis -- 21 Ekim 2015; 11:30:55 >

• Oldukça iyi bir sistem olmuş ancak bir kaç değişiklik yapabilirsiniz. Öncelikle RAM'i çift modül alırsanız daha iyi bir performans elde edersiniz. 2. olarak işlemci soğutucusuna gerek yok zaten OC yapılabilen bir işlemci değil.
    Alternatif olarak aşağıdaki sistemi düşünebilirsiniz.

Intel Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci - 713 TL
    MSI H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart - 304 TL
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - 188 TL
    WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk - 200 TL
    MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - 881 TL
    ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - 345 TL

2632 TL
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler hocam ram in daha performanslı olacağını bilmiyordum öyle alacağım. İşlemci OC yapılmıyor ama forumlarda çok ısındıgı konusunda haberler var bende sürekli oyun için kullanırım almak da fayda var diye düşündüm.

Anakartı değiştirme sebebiniz nedir onu öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trashopolis

Öncelikle teşekkürler hocam ram in daha performanslı olacağını bilmiyordum öyle alacağım. İşlemci OC yapılmıyor ama forumlarda çok ısındıgı konusunda haberler var bende sürekli oyun için kullanırım almak da fayda var diye düşündüm.

Seçtiğiniz anakartta entegre grafik desteği var, önerdiğimde yok. Zaten ekran kartı alacağınız için daha uygun olanı tercih etmelisiniz. Aynı zamanda marka olarak MSI alırdım ben. Çok uzun süreli oyun oynayacaksınız ucuz bir işlemci soğutucu işinizi görür, üzerine ekleyebilirsiniz. F/P bir soğutucu istiyorsanız HYPER212 EVO tercih edin. Bütçe 2800'lere çıkıyor, sorun olursa soğutucuyu daha sonra da ekleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eels -- 17 Ekim 2015; 11:09:49 >

• Eels kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
  • trashopolis kullanıcısına yanıt
    Sistem gayet iyi ramleri 2x4 şeklinde alın gerisini değiştirmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tamamdır teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Rica ederim, umarım gönlünüzce bir sistem olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i3 4160 GTX960 Sistem Yükseltme
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 01 - R9 380 . http://www.teknofiyat.com/?search=r9+380

02 - Intel Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci

03 - GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97

04 - GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

05 - CORSAIR CC-9011023-550VS 200R Carbide Serisi USB3.0, Corsair VS Serisi VS550 550W 80+ Kasa (İNVENTUS)

06 - Samsung 850 EVO 250GB . http://www.teknofiyat.com/?search=samsung+evo+250&altlimit=50&ustlimit=200

soğutucu, HDD almayabilirsin, yerine SSD alırsın
    380 daha ucuzunu alabilirsin, PSU 80+ alırsın
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-380-dual-x-oc-2gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

• siz naptınız kendi kendinize yorumunuzumu beğenmediniz anlamadım
  • trashopolis kullanıcısına yanıt
    80+ verimli PSU ile SSD önerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 17 Ekim 2015; 12:35:01 >
  • tamamdır alacağım kasanın psu değerleri 80bronze değilmi nasıl bakabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

quote:

Seçtiğiniz anakartta entegre grafik desteği var, önerdiğimde yok. Zaten ekran kartı alacağınız için daha uygun olanı tercih etmelisiniz. Aynı zamanda marka olarak MSI alırdım ben. Çok uzun süreli oyun oynayacaksınız ucuz bir işlemci soğutucu işinizi görür, üzerine ekleyebilirsiniz. F/P bir soğutucu istiyorsanız HYPER212 EVO tercih edin. Bütçe 2800'lere çıkıyor, sorun olursa soğutucuyu daha sonra da ekleyebilirsiniz.

212 evo muadili gaianın 2 katı fiyatındayken nasıl fp ürünü oluyor acaba...Cmnin soğutucularının fpyle uzaktan yakından alakası yok.

http://www.hepsiburada.com/xigmatek-gaia-ii-tum-775-islemci-fani-sd1283-p-BD801467

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.