Şimdi Ara

i5 3570k sorunu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

sakal da bıraktık ama sen dinlemedin. neyse canın saolsun önemli olan senin mutlu olman.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z77a-g43-z77a-g43-intel-z77-soket-1155-ddr3-2667mhz%28oc%29-dvi&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59357

bu anakartı al diye bir yalvarmadığım kaldı. bence direk git iade et ve tavsiyem olan anakartı al.

stabil, hızlı ve sorunsuz.

doğal ivy bridge işlemci desteği
    pcı-e 3.0 desteği

overclock için müsait bu anakart ile i5 3570k 4,5 - 5,0 ghz

i5 2500k 4,5 - 5,2 ghzde kullanan test yapabilen birkaç incelemeye denk gelmiştim.

normalde MSİ hiç sevmem uzun zamandırda bu markayla alakalı bir girişimim olmamıştı ama bu anakartı beğendim ve kesinlikle sorunsuz.

• Herkeste aynı fikir ya Z77A-G43 Yada 55 olanı tercih senin. Z68 lerdeki bu sorunun çöZümü için bence uğraşmak yerine yenide almış isen geri götür hiç kafanı agritmadan iade edip değiştir.55 olan model var bende serin ve iyi oc oluyor fiyat konusunda cömert bir model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 270 Liraya GD55 Z77 süper seçim olur.
  • SAOLUN ARKADAŞLAR ARTIK BÜYÜK İHTİMAL VATAN SORUN ÇIKARMAZSA Z77 G43 ALACAM BÜTÇEYİ YÜKSELTEBİLİRSEM BELKİ G55 DÜŞÜNEBİLİRİM

BU SORUNU BİOS ATMALARINA RAĞMEN ÇÖZEMEYEN ARKADAŞLAR OLMUŞ MSI IN Z68 SERİRSİ 22 NM LER İÇİN SORUNLU GERÇİ PİYASADADA FAZLA KALMADI AMA VATAN İNDİRİMİNDE CAZİP GÖREN BENİM GİBİ ARKADAŞLARIN BU HATAYA DÜŞMEMELERİNİ DİLİYORUM
  • ARKADAŞLAR KARTI Bİ YAKINIM ARACILIĞI İLE VATANA VERDİM AMA BİOS ATARAK UYUMLU HALE GETİREBİLİRİZ DEMİŞLER BAKALIM FORUMDA BU İŞİ BİOSLA DAHİ ÇÖZEMEYEN ARKADAŞLAR VAR BAKALIM NASIL YAPACAK VATAN

EVET ARKADAŞLAR AKŞAM ÜZERİ ÜRÜNÜNÜZ İADE ALINACAKTIR DİYE MESAJ GELDİ GALİBA VATANDA BİOS İŞİNİ BECREMEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 12 Aralık 2012; 8:06:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.