Şimdi Ara

i5 3570k icin tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar elimde Kala Kala 3 Nesil 1155 pin i5 3570k bu islemci kaldi buna gore anakart 've erkan kartI önerisi istiyorum bir önceki anakartim asus p8z77 vl_x ekran kartı ise AMD 7950 yardımcı olan arkadaslara şimdiden teşekkür ederim sistem sadece oyun için alinacaktir overclock vs yapılmayacaktır,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ci elden z77 chipset anakart aramak lazım zira sıfır satan yok h61 veya b75 iş görür dersen piyaasada bulunur.

bunlara toplam bütçen nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Ağustos 2015; 0:38:17 >
  • Anakarta en fazla vereceğim fiyat 2. El 300

• 3570k tam olarak nerede yetmiyor acaba bende de 3570k ve hd7870 var sistemi upgrade etsem mi etmesem mi kararsızım
  • sonerason S kullanıcısına yanıt
    İşlemci yetersiz değil.Bence sistemi upgrade etmeye gerek yok.
  • sonerason S kullanıcısına yanıt
    Sistemin iyi konu sahibi de yetersiz dememiş kardesim elinde islemci var uygun anakart tavsiyesi istemiş

Forum 2 ci eline bakarak aradığını bulması lazım tek tek reklam yapar gibi ilan atmak doğru olmaz diye yazmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 25 Ağustos 2015; 11:24:08 >
  • Z68 veya 77 kartlara bakılabilir 2. El garantili 250 300 bandında mevcut
    Ekran Kartı olarak da hafif bir oc yaparak 290x 780 felan kullanabilirsiniz sorunsuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    9 yıl önce açıldı
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Sistemin iyi konu sahibi de yetersiz dememiş kardesim elinde islemci var uygun anakart tavsiyesi istemiş

Forum 2 ci eline bakarak aradığını bulması lazım tek tek reklam yapar gibi ilan atmak doğru olmaz diye yazmadım

Arkadaş elimde kala kala deyince bir sitem isyan sezmisim sabah sabah :D her neyse konu sahibine z77-gd55 oneririm kullaniyorum 3 yildir gayet isimi goruyor bi sikinti da yasamadim cok sukur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.