Şimdi Ara

i5 2500k igpu ve c1 c6 vs ayarı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartım var bu işlemcinin üstündeki gpu ram den yiyiyormu ?
    biostan nasıl ayarlamak lazım . gpu işinin ?
    birde biosta c1 c6 sport gibi seçenekler var bunlar hangi ayarda olması daha iyi
    ben auto yaptıım fakat biosu sıfırlayınca c6 enabled oluyor ne olması doğru olanı .?

• Bilen yokmu hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapmak doğru bu ayarları

• harici ekran kartınız varsa gpu zaten oto devre dışı kalacaktır,ram den yemez..c1 c6 ayarları için

http://forum.donanimhaber.com/m_45800019/tm.htm

şurada birşeyler var..kabaca güç yönetim ayarları..auto da bırakılabilir.
  • arkadaşımız hazır konusunu açmışken burdan sormak istiyorum, bu seriden işlemci ile 2500k ve veya devamı olan gurubun dahili gpusu ile extra ekran kartına ihtiyaç duymadan gündelik kullanımda ekran kartı takmadan idare edilebilir mi rahatlıkla ?

önceki konularda bazı oyunları (720p de ve nispeten zayıf oyun gurupları) fulhd film izleme vss kullanıma sıkıntı çıkarır mı ? işlemci ısısı bu sebeple aşırı seviyelere ulaşırmı ?

sistemimde upgrade yapmayı düşünüyorum ,bütçeyi zorlamamak için ekran kartımı feda etmem gerekecek o yüzden soruyorum.
  • günlük kullanım için (film,internet vb) fazla bile..oyun içinse daha eskiye dönük yada sistem ihtiyacı çok zayıf oyunlar oynanıyor..ben pentium g620 ile gpu ile call of duty 3 oynadım 720p low da(single player) yada laptpumdaki celerom 1000m ile gelen gpu pes2014 ve fifa2014 ü düşük detayda 1024*768 te en ufak kasma olmadan açabiliyor..buradan pay biçersiniz :)

işlemci gücüne özellikle ihtiyacınız yoksa i5 yerine i3+harici ekran kartıda düşünülmeli yada intel seçmenizin farklı bir nedeni yoksa amd fx serisine yönelerek daha uygun fiyatlarada sistem toplanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 13 Mart 2014; 0:36:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorum için tşk ler, pc için gt5 ve gta son serisi pc ye çıkmadıktan sonra harici ekran kartına ihtiyaç duymayacagım pes serisi dışında kullandıgımda yok. degişim olursa amd 10k versiyon cpu-gpu yada intel den yine idare eder gpu lu bir versiyon için yenileme düşüncem var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.