Şimdi Ara

i5 2400 vs fx 6300 Hangisini kullanmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2400 için ucuz anakart bulmanız dileğiyle.
  • Selamlar,

Sizin fx 6300 ile ilgili sorununuz anakarttan kaynaklanıyor. Vram ısınıp voltajı, voltaj da mhz ı düşürüyor. Anakart marka ve modeliniZi yazarsanız daha iyi olur. Fx 6300 işlemci 970 chipset li bir Anakart ile 4.3 ghz e kadar rahatlıkla overclock olur ve gtx 960 ı beşer. Ben kendim rx 280 ile kullandı aynı işlemciyi. Tabii Anakart değişecek olursa fx le devam etmek yerine intel e geçebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakkalamca14 kullanıcısına yanıt
    fx anakartım m5a78l-m lx3 yeni anakart almak gibi düşüncem yok zaten elime i5 2400 geçti onu takıcam büyük ihtimalle dediginz gibi zaten belli bişi okadar malzeme degiştirdim ben anakartta sorun zaten ama yeni anakart almak yerine i5 takmak daha iyi 970 chipsete para vermeyim boş yere i5 2400 bence daha iyi fxten benim kendi görüşüm tabi zaten 970 chipset anakartlar hem zor bulunuyor hemde ateş pahası 400 450tlmi ne fiyatı var degmez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 30 Ekim 2017; 20:34:21 >
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    i5 2400 için anakartım var zaten ga-h61m-ds2 bu var :D
  • bende kilitlenme donma vb yok, anakart fazla voltaj verince oluyordu sadece.
  • Bahsedilen anakartın chipseti 760/g dir. Siz onca parçayı değiştitirken hiç kimse demedi mi o anakart tabiri caizse gerçek bir çöptür, bir işe yaramaz diye. anca phenom işlemci çalıştırır o anakart.
  • bakkalamca14 kullanıcısına yanıt
    kimse hiç bişi sölemedi kardeşim malesef olan oldu zaten neyse i5 2400 taktım artık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.