Şimdi Ara

i30 1.6 CRDi VGT [115 PS] SELECT ile BRAVO 1.6 16V MULTIJET 105 HP DYNAMIC karşılaştırma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
12.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu kardeş beyanat vermek zorundamıyım.GÜÇSÜZ

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

bana göre güçsüz kardeşim.

ben orda şunu demek istedim"güç olarak araç için iyi olabilir,yeterli olabilir ama bence güçsüz"dedim.

quote:

Orjinalden alıntı: oksijens

@mehmet_0606 arkadaşımız
    "hemde 1,6 105 bg gücü iyi denilebilir ama bana biraz güçsüz gibi geldi" demiş
    ben bunu anlamadım

Maksimum tork CE Nm (kgm) / dd: 290(29.5)/1500

bu motora güçsüz denebilirmi benim bilmedğim birşeymi var ?

Neye göre güçsüz? Senin arabana göre mi? 1.6 bir araçtan 290-300nm tork alabilen başka bir motor yok. Senin beklentilerinde bir anormallik var sanırım.

• valla herkesin kendi görüşü,kendi zevki fakat "bu benim olmalı" lafını İ30 u gördüğüm an söylemiştim bir çok arkadaş gibi.ama bana uygun araç değil,işim dolayısıyla bana gelmez.fakat memur v.s olsam i30 dan başka araba almam.türkiye genelinde 98 adet servisi var.

fiatın en sevmediğim arabaları eski modellerde tip olarak,marea,brava,bravo üçlüsü....yeni modellerde yine tip olarak,punto,linea,bravo üçlüsü...

quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

Ben i30 da beni heyecanlandıran, "bu benim olmalı" dedirten bir imaj göremedim. Peugeot un 308 modeli 307 kadar tutulmayacak gibi görünüyor tr de. Geniş servis ağı ve dizaynından dolayı bravo yu tercih ederdim şahsen.
  • 1.9 150 hp multijet.
  • quote:

valla herkesin kendi görüşü,kendi zevki fakat "bu benim olmalı" lafını İ30 u gördüğüm an söylemiştim bir çok arkadaş gibi.ama bana uygun araç değil,işim dolayısıyla bana gelmez.fakat memur v.s olsam i30 dan başka araba almam.türkiye genelinde 98 adet servisi var.

fiatın en sevmediğim arabaları eski modellerde tip olarak,marea,brava,bravo üçlüsü....yeni modellerde yine tip olarak,punto,linea,bravo üçlüsü...

quote:

Ben i30 da beni heyecanlandıran, "bu benim olmalı" dedirten bir imaj göremedim. Peugeot un 308 modeli 307 kadar tutulmayacak gibi görünüyor tr de. Geniş servis ağı ve dizaynından dolayı bravo yu tercih ederdim şahsen.

isterse 1 milyon tane servisi olsun boyle tasarimi belirsiz bi araba alinmaz i30 u koyun 308 ya da bravonun yanina bi bakin

bence sen hyundai sahibi olarak objectif olamiyorsn bu markalar babamizin mali degil ve i 30 ovulunce senin arabanin degeri artmiyo bunu unutma

fiat bravo ile bence bu siniftaki diger rakiplerine yaklasmayi basarmis(308 focus golf astra) ama i30 hala bunu basaramadi bence bi araba sadece teknik degerleri ya da servisi icin alinmaz tasarimida onemlidir

bide hyundainin en guven kirici noktasi 2-3 yilda bir yeni kasa cikarmasi

• araç alırken tasarım benim için önemli etken olur
    c sınıfı sıfır araç alacak olsam
    honda civic
    fiat bravo
    peugeot 308
    mazda 3
    ford focus (tasarımını pek beğenmiyorum ama sürüş zevki yüksek bir araç)
    haricinde araçla ilgilenmem.

bunların içinden en iyisini almaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 8 Mart 2008; 12:28:29 >
  • ben gayet objektif davranıyorum arkadaşım.yeri geldiği zamanda fiatı tavsiye ediyorum.fakat burada İ30 dan başkasını tavsiye etmek içimden gelmiyor.herşey motor değil diğerleride olması lazım tabi.ama İ30 da herşeyin mevcut olduğunu söylüyorum eğer görmediyseniz hemen bi bayiye test sürüşüne gitmenizi ve ondan sonra değerlendirmenizi tavsiye ederim.

ben sırf tipine aldanıp araba alanlardan değilim.eğer öyle olsaydı çin malı chery marka otomobillerin tipleri ve tasarımları gayet iyi ama onlardada gerisi yok.

tasarım diyorsunuzda,bravonun tasarımını bi yorumlayın kardeşim.linea,garnde punto şimdide bravo üçünü yanyana getirin dizaynleri aynı değilse o zaman tasarımı harika diyin.üçüde aynı birbirinin kopyası....

quote:

Orjinalden alıntı: ay61n

quote:

valla herkesin kendi görüşü,kendi zevki fakat "bu benim olmalı" lafını İ30 u gördüğüm an söylemiştim bir çok arkadaş gibi.ama bana uygun araç değil,işim dolayısıyla bana gelmez.fakat memur v.s olsam i30 dan başka araba almam.türkiye genelinde 98 adet servisi var.

quote:

isterse 1 milyon tane servisi olsun boyle tasarimi belirsiz bi araba alinmaz i30 u koyun 308 ya da bravonun yanina bi bakin

bence sen hyundai sahibi olarak objectif olamiyorsn bu markalar babamizin mali degil ve i 30 ovulunce senin arabanin degeri artmiyo bunu unutma

fiat bravo ile bence bu siniftaki diger rakiplerine yaklasmayi basarmis(308 focus golf astra) ama i30 hala bunu basaramadi bence bi araba sadece teknik degerleri ya da servisi icin alinmaz tasarimida onemlidir

• quote:

ben sırf tipine aldanıp araba alanlardan değilim.eğer öyle olsaydı çin malı chery marka otomobillerin tipleri ve tasarımları gayet iyi ama onlardada gerisi yok.

tasarım diyorsunuzda,bravonun tasarımını bi yorumlayın kardeşim.linea,garnde punto şimdide bravo üçünü yanyana getirin dizaynleri aynı değilse o zaman tasarımı harika diyin.üçüde aynı birbirinin kopyası....

+1

aklımdan geçenleri okumuşun sanki..
  • quote:

ben gayet objektif davranıyorum arkadaşım.yeri geldiği zamanda fiatı tavsiye ediyorum.fakat burada İ30 dan başkasını tavsiye etmek içimden gelmiyor.herşey motor değil diğerleride olması lazım tabi.ama İ30 da herşeyin mevcut olduğunu söylüyorum eğer görmediyseniz hemen bi bayiye test sürüşüne gitmenizi ve ondan sonra değerlendirmenizi tavsiye ederim.

ben bravo olaganustu super bi araba demiyorum ama grande punto filan ayni demissin astra vectraya benzemiyomu audinin her modeli ayni bmw lere bak 207 308 e bi bak yeni focusla mondeoya bak artik her marka bir imaj belirliyo ve her modele bunu uyguluyo bu cok dogal bisey.

merak etmeyin i30 1 sene sonra kasa degistirir hyundai bunu hep yapiyo cunku i30 kotu aracmi degil tabiki ama o kadar paraya degcek bi araba degil onun yerine alinabilecek o kadar araba varki ne diyim.

• Tasarım dediğiniz şey çok göreceli bir kavram. Ben aracımı almadan önce 308, Auris, Cerato ve Linea gibi modellere baktım. Fakat tasarımları bana hoş gelmedi. İ30'un tasarımı bana daha hoş geldi. Bu nedenle kimine hoş gelen tasarım başka birisine hoş gelmeyebilir. Bu gayet doğal
    quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 8 Mart 2008; 14:06:40 >

• bende de i30 var. Ağırlıklı olarak auris, 308 ve i30'a bakıp i30'u seçtim, pişman değilim... :-)

Yine de kimseye kulak asma, hepsini deneyip parana göre en içine sineni al, şimdiden hayırlı olsun.
  • arkadaşım 2.el golf yeni kasa passat 1.6 falan da düşünebilirsin volvo s40,peugeot 407 dizel 2.el düşük km de olsun adam gibi araba olsun bence....i30 un ön tasarımı vasat dışı da içide genel olarak bence gayet güzel ama toyotayı andıran çizgiler var i30 u kötülemiyorum beyenen alanlar olabilir test sonucunu yazıyorum :izolasyon zayıf asfaltın sesi içeri çok geliyo sert süspansiyon konforu gölgeliyo fren performans açısından zorlanıyo ....testlerde böyle yazıyodu fiyatından dolayı pek satamadı tutmadığı için 2.elde çok düşücek fiyatları 35 000ytl hyundai markasına vermeden önce bayaa bi düşün derim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 8 Mart 2008; 17:25:05 >
  • quote:

quote:

ben gayet objektif davranıyorum arkadaşım.yeri geldiği zamanda fiatı tavsiye ediyorum.fakat burada İ30 dan başkasını tavsiye etmek içimden gelmiyor.herşey motor değil diğerleride olması lazım tabi.ama İ30 da herşeyin mevcut olduğunu söylüyorum eğer görmediyseniz hemen bi bayiye test sürüşüne gitmenizi ve ondan sonra değerlendirmenizi tavsiye ederim.

ben bravo olaganustu super bi araba demiyorum ama grande punto filan ayni demissin astra vectraya benzemiyomu audinin her modeli ayni bmw lere bak 207 308 e bi bak yeni focusla mondeoya bak artik her marka bir imaj belirliyo ve her modele bunu uyguluyo bu cok dogal bisey.

merak etmeyin i30 1 sene sonra kasa degistirir hyundai bunu hep yapiyo cunku i30 kotu aracmi degil tabiki ama o kadar paraya degcek bi araba degil onun yerine alinabilecek o kadar araba varki ne diyim.

Bak arkadaşım sen bilip bilmeden konuşma bence hyundai nerede üç yılda bir kasa yeniliyor nereden çıkardın accentler 200 yılında kasa değiştirdi makyaj geçirdi 2006 yılına kadar geldi ettimi sana altı yı. Opel Astra 98 yılında kasa değiştirdi 2004 yılına kadar geldi ettimi sana altı yıl, Golf desen altı yılda bir değiştiriyor. Fakat senin yazdığın focus makyaj falan geçirmedi kasa değiştirdi kabul et ve 2005 yılında çıkan kasasını 2008 yılında değiştirdi üç yıl. Sen bunu hyundaiye değil üç yılda kasa değiştiriyor diye Forda söylesen daha doğru olurdu. Focusun reklamında bile her parçası yeniden yorumlandı diye belirtiyor. Bir kasadan diğerine geçmek için altı yıl ideal bir süredir. Hemen hemen tüm firmalarda bu şekilde hareket ediyorlar. Birde İ30'un fren mesafesi kısa demiş bazı arkadaşlar yapılan testlerde golften daha iyi olduğu belirtilmişti. Bak burada videosu var canlı canlı fren performansı golften daha iyi izle.

http://www.youtube.com/watch?v=FKpvJDnsB1I

Diğer eksikliklerini söylesen tamam diyeceğim, süper bir araç değil doğru bu, fakat sizde çok kötülemişsiniz ya İ30'u.

• quote:

Ne kadar boş boş edilmiş bir laf bu. Dayanaktan yoksun sallanmış bir laf. Yıllardır gözümüzün önünde olan şeyi bile bize "Hyundai sık sık kasa değiştiriyor" diye yutturacak. Şimdi böylesine destekten yoksun sallayan bu adamın hangi lafına güveneyim bundan sonra?

Accent 6 yıl aynı kasa ile gitti.
    2002 yılında piyasaya çıkan Getz de 6 yıldır aynı kasa!
    Hyundai'nin piyasada en çok satan 2 aracı bunlar. Nerde hangi modeli sık sık kasa değiştriyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: ihg70
    Ne kadar boş boş edilmiş bir laf bu. Dayanaktan yoksun sallanmış bir laf. Yıllardır gözümüzün önünde olan şeyi bile bize "Hyundai sık sık kasa değiştiriyor" diye yutturacak. Şimdi böylesine destekten yoksun sallayan bu adamın hangi lafına güveneyim bundan sonra?
    Hyundai'nin piyasada en çok satan 2 aracı bunlar. Nerde hangi modeli sık sık kasa değiştriyor?

• şu anda bu araçla ilgileniyorum . yarış pilotu olmayacagım ama birazcık adrenalin arıyorum i30 bana mantıklı+ekonomik+az olsada gösterişli ve yollarda az görünen bir marka bende herkesde olan bir şey istemiyorum. benim olan bir şey istiyorum.
    kusura bakmayın saplama girdim!!
  • Neden insanlara Hyundai'nin kaliteli araç yapmış olması bu kadar dokunuyor anlamış değilim. Bakın Amerika'da geçen 10 segmentte yılın en iyi araçları açıklandı, 2 tanesi Hyundai. Avustralya ve İspanya'da yılın aracı i30 olarak açıklandı. Beğenmezseniz beğenmedim deme özgürlüğüne sahipsiniz ama yukarıda örnekleri verildiği gibi yok kasası değişiyor, yok iç donanımı dandik, yok frenleri kötü, yok ses geliyor diye dayanaksız sallama ve kötüleme hakkına sahip değilsiniz.

• quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: mkk1971

şu anda bu araçla ilgileniyorum . yarış pilotu olmayacagım ama birazcık adrenalin arıyorum i30 bana mantıklı+ekonomik+az olsada gösterişli ve yollarda az görünen bir marka bende herkesde olan bir şey istemiyorum. benim olan bir şey istiyorum.
    kusura bakmayın saplama girdim!!

Sıradışı Olmayı Bilenlere Bravo
  • quote:

quote:

96 yilinda accentin ilk kasalari gelmis
    98 makyajlaniyor
    2000 daha koseli yeni accent
    2003 makyajli accent admire
    2006 accent era
    2009 tahmini i20

bu yillar arasinda avrupali rakipleri daha istikrarli bi yol izlemis

hemen hemen 2 yilda bir operasyon geciriyo gibi tabi kasa degisimi demem belki yanlis olmustur makyajlarida katmistim, ama yinede daha dogru bi cevap beklerdim acikcasi

arabayi sonucta oksijens arkadasimiz alacak herkesin kendi kriterleri farklidir bir seyin yanlis anlatildigini dusunuoysananiz yanlis dogrusu bu dersiniz egere yanlissa tabi ama boyle sacma sapan bir cevap yazan birindende zaten boyle bir cevap beklemem artik

umarim yeni arabani alirsin ve bzimle paylasirsin

benimde bi ara hyundai aracim vardi accent 99 belki ondan pek memnun kalmam nedeniyle hyundailere karsi pek sevgim kalmadi yeni hyundailerde hala bende plastik toplamasi bi araba izlenimi birakiyo benim gorusumdur bu katilan katilir katilmayan kendi fikrini soyler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.