Şimdi Ara

i3/i7 işlemci değiştirmek / tdp sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende toshiba satellite C855-1wx laptop var bunun islemcisi i3 2328m bende bugun bir şekilde elime gecen i7 2630qm var ikisinin bacak sayısı ayni tdp leri arasinda 10watt fark var sorum şunlar:1. anakarta islemciyi taksam destekler mi ?
    2. 10 watt tdp farki sorun olusturur mu
    Lutfen acil yardim edin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tdp ile olmaz anakartın o i7'yi destekliyor olması lazım ezbere değiştiremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

tdp ile olmaz anakartın o i7'yi destekliyor olması lazım ezbere değiştiremezsin.

Hocam iada64 engnieer da bile anakart modeli yazmiyor model isminden bulabilirseniz cok sevinirim ben bir turlu bulamadim

• toshiba destek servis müşteri hizmetleri ne varsa mail at gerekirse telefon aç bu anakarta bu işlemciyi takabilir miyim diye çünkü 10w demek uzun dönemde makinede probleme yol açabilir niye riske atasın takarsın derlerse öyle tak dandik bir marka değil bu tip hizmeti vermeleri lazım.takarsın çalışır ha onu da söyleyeyim ama ilerde sorun çıkmaması önemli bunun sözünü garantisini takabilirsiniz'i al toshiba'dan benden tavsiye yine sen bilirsin.
  • Anakart desteklese bile sıkıntı çıkartabilir çünkü o laptobun adaptörünün verebildiği güç ve soğutması ona göre yapılmıştır.
  • Daha önce P8400'den T9800'e geçmiştim.Arada aynen söylemiş olduğunuz gibi 10W tdp farkı vardı ve en ufak bir sorun yaşamadım.Önemli olan anakartınızın uyumlu olup olmadığı.Buna emin olursanız sorunsuz kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 2 Mart 2015; 3:07:26 >
  • amd tak laptop uçsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

amd tak laptop uçsun

İntel laptopa nasıl Amd takıcak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arno.mdr

quote:

amd tak laptop uçsun

İntel laptopa nasıl Amd takıcak.

anakart diye bir şey duydun mu? o değişecek.

• gazozvar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilmiyordum bilgilendirme için sağol.

• quote:

Teşekkürler bilmiyordum bilgilendirme için sağol.

rica ederim dostum ne demek, cehalet önemli deyil, öyrenmemek kötü, bi tek sen değilsin burada tonla var.

Arkadaş laptopa Amd takmak için anakartını mı değiştirecek.Laptopu komple değiştirsin daha iyi.Biraz mantıklı yazın lütfen bu nasıl öneri.

• quote:

Arkadaş laptopa Amd takmak için anakartını mı değiştirecek.Laptopu komple değiştirsin daha iyi.Biraz mantıklı yazın lütfen bu nasıl öneri.

amd için değer

Ne diyelim kolay gelsin.

• quote:

amd tak laptop uçsun

Sen otomobil bölümünde toyotacı değilmiydin farklı ilgi alanlarına dönmüşsün Laptop anakartını komple değiştirme fikride oldukça yaratıcı tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.