Şimdi Ara

İ3 6100 ve 750 ti - son hali - yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hazırladığım sistemde herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama bilgisi abilerede sormak istedim
    monitör olarak "Asus VS248HR 24" 1ms alacağım.

Sitemi Hepsiburadadan alırsam 2730 liraya denk geliyor; ama sinerji.gen.tr'den toplarsam 100 lira daha ucuza denk geliyor.sanırım güvenilir bir siteymiş ama 100 lira için değer mi bilmiyorum

Şimdiden çok teşekkürler

• Ben Aoc i2369v IPS monitör alıp artan paraya Gtx 950 alırdım. O fiyata da daha iyi bir kasa bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6ms ile 1ms arasında kullanım deneyimi arasında çok fark olur mu?

edit:

750Ti 'yı Gtx 950'ye çevirdim ve dediğiniz AOC 23" i2369v monitürü seçtim. 2.700 liraya denk geldi; ama Vatana gidip bizzat da deneyeceğim monitörü

Başka tavsiyeleri olan var mı? Kullanıp sevdiğiniz bir kasa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafadvc1 -- 19 Şubat 2016; 22:46:44 >

• o kadar parayi monitore ayirip ekran kartindan kismak mantiksiz bence.21.5 5ms bir monitor alinip ekran kartina biraz daha yatirim yapmak bence mantikli olandir.gtx 960 - r9 285 falan alip daha fazla performans alabilirsiniz.

• mustafadvc1 M kullanıcısına yanıt
    Hocam IPS monitörlere alışan biri bir daha Tn panelli monitörlere bakmaz. Teknik özelliklerde 6ms geçmesine pratikte 5 msdir. 5 MS oyunlarda sorun yaratıyor diyenler çıkıyor zaten monitör 60 hz ve ultra sistem kurmuyoruz. O gecikmeyi farkedebilenler profesyonel oyunculuk kariyerine gecsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.