Şimdi Ara

i3 4130 gigabyte H81M-DS2 için ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sistem var elimde rami 4 veya 8 daha ekleyip artırmak birde ekran kartı almak istiyorum. Fiyat performans olacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Elimde 4 gb 1050 ti var ama takip takmama konusunda kararsızım. Kasanın psu 300 watt. Nvdianin sitesinde önerilen psu 300 watt gösteriyor ama forumlarda genelkanı 300 'ün yetmeyeceği şekilde.

Düşündüğüm kartlar 4 gb gt 730, 2 gb gt 1030.

i3 4130 gigabyte H81M-DS2 için ekran kartı tavsiyesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer elinizde GTX 1050 Ti varsa takabilirsiniz. PSU konusunda büyük bir ihtimalle sıkıntı olmayacaktır.

Ama yeni alacaksanız GTX 750 Ti alabilirsiniz.
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Gt 1030 ile kıyaslayınca 750 ti dahamı performanslı olur.

• abu55 A kullanıcısına yanıt
    750ti daha performanslı fakat eski kart 2. El almak sıkıntı olabilir göze alırsanız daha iyi. 4160 ve 750ti kullanıyorum ben memnunum fazla para yatıramıyorum bilgisayara. 8gb ram bu konfigürasyon için yeterli.

• Baktim ikinci ellere garantisi devam edenler var hala. Denk getirebilirsem 750 ti alayım ben. Cpuboss 'tan baktım aralarında aman aman fark yok gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinizde 1050ti varken gidip daha düşük bir kart almanın mantığı yok.

Eğer güç kaynağı yetmez diye endişeleniyorsanız gidip 500w bir güç kaynağı alın. High Power marka fiyat performans olarak gayet başarılıdır.

Ram’i de 8gb yapın gayet dengeli bir sisteminiz olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.