Şimdi Ara

İ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDI
    Satıldı

PC yi evde çizim yapmak ve ufak tefek oyunlar oynamak için kullanıyorum. evlenme arifesindeyim laptop a geçiş yapmam gerekecek yer sıkıntısından dolayı. Mause hariç kasa - monitör - klavye olarak satılıktır.
    İstanbul içi görerek elden

Öncelik nakit olarak ama İ5 işlemcili harici ekran kartlı laptoplarla (ssd şart) takas düşünebilirim.

1750TL

pc özellikleri;

İşlemci : İ3 4160 3,60 GHz
    Anakart : ECS H81H3-M4
    Ram : 8 GB ddr3 kingston (4+4)
    Ekran kartı : ZOTAC GTX 750Ti (2gb 128bit GDDR5) VGA - DVİ - HDMİ
    HDD : 320 GB (markasını bilmiyorum)
    SSD : Zheino 340 GB (aliexpres ten almıştım gayet iyi çıktı 09.01.2019)
    DVD : DVD-RW
    Kasa : Aopen Nagas G3 oyuncu kasası (ufak ve şık bir kasadır)
    Monitör : Philips 200XW 20,1" widesecreen (usb girişlidir DVİ ve VGA bağlantılı. hareket kabiliyeti yüksek)

İ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDI
    İ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDI
    İ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDIİ3 4. Nesil GTX 750 Ti Full pc SATILDI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat fazla gibi aşağıdaki sistemi 2700e sattım 1 ayda;
    https://forum.donanimhaber.com/gamer-kasa-ssd-gtx1050ti-li--136823555
  • 2000e RX570li fx8350li sistem dizerim bu fiyat ne böyle ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İ3 6098p gtx950 li sistem aylardır 2000 liraya alıcı bulamıyor. Gerçekçi olmak gerekirse 1500 lira veren olursa satın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olabilir herkesin kendi düşüncesidir. kendim bu pc yi toplarken siteyi altüst ettim. 1000tl ye kadar beni bir süre idare edecek kasa aradım. 2.-3. nesil işlemci anakart kasa+dandiri bi ekran kartına o fiyatları yazmışlardı. ekran kartsız ssd siz olarak bu kasayı aldım 1100 e geldi bana (kazık yemişte olabilirim)
    eklediklerim monitör, ssd, ekran kartı.

ha 2000 olmaz teklif gelir düşünülür anlaşılır satılır
    sahibinden de çok saçma teklifler geliyor burası ordan daha iyi hiçdeğilse

• Hocam zaten yorumları bu yüzden yapıyoruz. Keşke sisteme siz o parayı vermeseymişsiniz. Yorumlar bu yüzden herkese yapılmalı. İkinci el bölümünü sadece ihtiyaçlarımız zamanında değil her zaman kullanıp sürekli yorumlar yapmaktan çekinmesek hem alırken hem satarken mantıklı fiyatlar görmek daha mümkün olur. Ürün aradığınız o dönemde fahiş fiyatlar isteyenleri yorumlarınızla gömmeniz gerekirdi aksi halde forumda ne ürün almak ne satmak imkansız oluyor. Daha bir ay kadar önce forumdan 4170 işlemci xigmatek soğutucu msi h81 anakart ve 4 gb ram dörtlüsünü 600 liraya aldım. Referanslarımda olan daha geçen hafta sattığım gtx950 strix modelini ise 400 liraya aldım. Yani bi 4 ram daha kasa hdd eklesem max 1500 liraya sizin ekran kartından dhaa iyisinin olduğu bir sistem olurdu. Yani size önerdiğim fiyatı belirlerken yakın zamanda temin ettiğim ürünleri referans alarak yazdım. Umarım istediğiniz fiyattan satabilirsiniz ancak çok sık olmasa da gayet makul fiyatlarla satılan ürünler sebebiyle sizinki gibi ilanlar rağbet görmüyor

• Bu fiyata satman mümkün değil hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abra a5 v1.1.2 var düşünürseniz

• dengesizherif kullanıcısına yanıt
    özelden yazdım

• forum dışına satılmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.