Şimdi Ara

i3+3gb ddr3+13.3inch acer notebook 700tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci:Intel Core i3
    Ekran:13.3"
    Bellek : 3 gb
    Bellek Tipi:1066 MHZ DDR3
    hdd : 320gb
    Şarj durumu : 3-4saat
    Diğer : Ürün Edirne Nt Mağazasından 1,5yıl kadar önce alında, halen garantisi devam etmektedir. Bilgisayarın tek sıkıntısını aşağıya detaylı olarak yazdım, Bunun dışında kutu, fatura, garanti belgesi mevcut. yaklaşık 50tl ye aldığım iyi durumdaki 13" uyumlu çantayıda göndereceğim.

Not: Ürünün ilk alındığı günden itibaren 5-7günde bir tek seferlik kapanma yada reset sorunu var. Bu süre kesinlikle hiç azalmadı. Bu nedenle ben bugüne kadar sorunsuz kullandım. Yani hiçbir zaman günde 2 defa kapanma yada 2 gün üst üste kapanma gibi sorun yaşatmadı. Bazen 10gün sonra kapanıyor. Servise hiç göndermedim. Acer resmi sitesinden bakabilirsiniz. Bu modeldeki ürün için acer resmi sayfasında aşağıdaki açıklama ile bir bios güncellemesi var.

"Resolves the problem where the system sometimes unexpectedly turns off after powering on."

yani bu güncelleme ile zaman zaman yaşanan kapanma sorunundan kurtulabileceğim söylenmiş ben denedim ama olmadı. Serviste muhtemelen çözülür ama çok sık yaşanmadığı için ben gerek duymadım servise göndermeye. Bilgisayarın tek sıkıntısı budur. Bunun dışında kutu, fatura, garanti belgesi mevcut.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribjk -- 8 Haziran 2013; 19:16:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.