Şimdi Ara

i3-2100 ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz, 3093 MHz
    H61m ds2 anakart
    4 gb DDR3 1333(667mhz) RAM

sistemim var sorum ise elimdeki bu bileşenlerle bf3 bf4 gibi oyunları multi oynamak mümkünmüdür iyi bir ekran karti alsam işlemci ram anakart sorun olurmu 700 tl gibi bütçe var psu yok onla birlikte ne alırım ama sorum ise işlemcim yetermi fazla masrafta etmek istemiyorum ama bahsettiğim oyunlari kaldiracak şekle gelirmi pc şimdiden teşekkürler....

• işlemci gücü olarak bf3-4 multi oynarsın elbette iyi bir ekran kart ve yeterli ram ile,ekran kartı için elbette uygun psu da olmalı..bende hd6670(ddr5),i3 2120 ve 4gb ddr3 ram var bf3 multi 64 kişilik haritada 1440*900 çöz ve efekt vb medium, ışık gölge vb low ayarda açık alanda 50+fps çok yoğun çatışmada 35+fps alıyor..bf4 sadece single denedim yine benzer ayarlarda sorun yok ama ram kullanımı 4gb a dayanıyor haliyle multide 4gb düşük kalabilir ve elbette single ile multide fps ler aynı olmaz..kısaca işlemci gücü olarak ikisinide multi oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

işlemci gücü olarak bf3-4 multi oynarsın elbette iyi bir ekran kart ve yeterli ram ile,ekran kartı için elbette uygun psu da olmalı..bende hd6670(ddr5),i3 2120 ve 4gb ddr3 ram var bf3 multi 64 kişilik haritada 1440*900 çöz ve efekt vb medium, ışık gölge vb low ayarda açık alanda 50+fps çok yoğun çatışmada 35+fps alıyor..bf4 sadece single denedim yine benzer ayarlarda sorun yok ama ram kullanımı 4gb a dayanıyor haliyle multide 4gb düşük kalabilir ve elbette single ile multide fps ler aynı olmaz..kısaca işlemci gücü olarak ikisinide multi oynarsın

cvp için tşk ederim peki ekran karti ne önerirsin...asus gtx760 baktım yorumları falanda güzel tavsiye edermisin onlide 64 de sıkıntı yaratırmı btf 3-4
  • PSU olarak Corsair VS450 tercih et.
    Ekran Kartını da R7 265 Dual-X almalısın.

550 TL civarı ediyor toplam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outloww

quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

işlemci gücü olarak bf3-4 multi oynarsın elbette iyi bir ekran kart ve yeterli ram ile,ekran kartı için elbette uygun psu da olmalı..bende hd6670(ddr5),i3 2120 ve 4gb ddr3 ram var bf3 multi 64 kişilik haritada 1440*900 çöz ve efekt vb medium, ışık gölge vb low ayarda açık alanda 50+fps çok yoğun çatışmada 35+fps alıyor..bf4 sadece single denedim yine benzer ayarlarda sorun yok ama ram kullanımı 4gb a dayanıyor haliyle multide 4gb düşük kalabilir ve elbette single ile multide fps ler aynı olmaz..kısaca işlemci gücü olarak ikisinide multi oynarsın

cvp için tşk ederim peki ekran karti ne önerirsin...asus gtx760 baktım yorumları falanda güzel tavsiye edermisin onlide 64 de sıkıntı yaratırmı btf 3-4

maalesef tepe model kartların durumu hakkında bilgim yok,sadece işlemci olarak multi bile oynaysan sıkıntı çıkarmayacağını belirtmek istedim,gtx 760 nedir bilmiyorum ama bf4 mantle destekliyor ve bf4 multide amd r serisi kartlar alırsan daha avantajlı olabilir,bu kısmı ayrıca bir araştırmanı öneririm,yine çok bilgim yok yanıltmak istemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 870 vs i5 750?
    10 yıl önce açıldı
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle hazır PC bu bilesenler onu gösteriyor.

• outloww O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle monitörünü nedir ?
    İşlemciyi değiştirmeye gerek yok
    Ram olarak aynı modelin 4gb olanını alırsanız multi 64 bf3 bf4 oynarken ani takılma oranı azalır.
    Ekran kartı olarak psu yetersiz ise gtx750ti modeline bakın psu alıcaksanız gtx760 olabilir
    Tabi önemli olan hangi çözünürlükte oynamak istiyorsunuz.

• outloww O kullanıcısına yanıt
    Gtx 760 bir ekran kartı işinizi görür.
    Marka önemli değil en ucuzu hangisi ise onu alın.
  • gtx760 alma darboğazdan tam verimli kullanamazsın r7 265 alabilirsin.
  • bende i3-2100 ile gtx 760 kullanıyorum ve bunla ilgili bir video yaptım evet işlemci darboğaz yapıyor fakat bf3 multide test ettim 64 kişilik haritada ekran kartından tam verim aldım hiç %99 dan aşşağı inmedi bf 4 ise çok az darboğaz yaşadım ama bu beni üzmedi ortalama 45 fps aldım full hd full detay ile ryse ve watch dogs ise %10-25 arası bir performans kaybım oldu uzun lafın kısası işlemci oyunlara göre gtx 760 da darboğaz yapmakta ama bu darboğaz seni üzmeyecektir ama sen yok ben darboğaz istemiyorum diyorsan r9 270x 4gb versiyonu senin için en iyisi olacaktır bana sorar isen sen neden gtx 760 aldın işlemcide değiştireceğim için darboğaz olayını pek takmadım r9 270x işlemcin için tam sınır kart hiç darboğaz yaşamadan kullanabilirsin r7 265 bf4 multi için biraz düşük kalabilir ve yeni gelcek oyunlarıda düşürsek r9 270x 4gb versiyonu en iyi seçim olacaktır video hagisi diyorsan linki aşağıda

http://www.youtube.com/watch?v=nJrHOciLoCY

• quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

bende i3-2100 ile gtx 760 kullanıyorum ve bunla ilgili bir video yaptım evet işlemci darboğaz yapıyor fakat bf3 multide test ettim 64 kişilik haritada ekran kartından tam verim aldım hiç %99 dan aşşağı inmedi bf 4 ise çok az darboğaz yaşadım ama bu beni üzmedi ortalama 45 fps aldım full hd full detay ile ryse ve watch dogs ise %10-25 arası bir performans kaybım oldu uzun lafın kısası işlemci oyunlara göre gtx 760 da darboğaz yapmakta ama bu darboğaz seni üzmeyecektir ama sen yok ben darboğaz istemiyorum diyorsan r9 270x 4gb versiyonu senin için en iyisi olacaktır bana sorar isen sen neden gtx 760 aldın işlemcide değiştireceğim için darboğaz olayını pek takmadım r9 270x işlemcin için tam sınır kart hiç darboğaz yaşamadan kullanabilirsin r7 265 bf4 multi için biraz düşük kalabilir ve yeni gelcek oyunlarıda düşürsek r9 270x 4gb versiyonu en iyi seçim olacaktır video hagisi diyorsan linki aşağıda

http://www.youtube.com/watch?v=nJrHOciLoCY

video nu izledim.cvp için tşk edrim yanliz ben forumda bi konu acmıstım yine buna benzer bi konuda senin ordaki yorumun galiba sende gtx 760 kullanıyosun ordaki yorumunda darboğaz yaşamaz oyunları ful ayarda oynarsın diyodun şimdide darboğaz yapıyo diyosun anlamadım iyice kafam karişti. gtx760 modelini aliyimmi almiyimmi formlarda herkez ekran kartı iyi olsun gerisi bos diyalar anlamadim....

• Dostum mesela dün cod advanced warfare yukledim full hd full detay ssa kapali halde ortalama 75 fps aldım darboğaz hissetmedim her oyunda olmuyor darboğaz olsa da az oluyor ama yok ben istemiyorum diyorsan r9 270x en iyi seçenek senin için ama gtx 760 alsanda seni performansı tatmin eder ama her oyunda tam verim alamazsın mesela watch dogs da ekran kartım ortalama %75-99 arası verim alıyorum yani hep %99 kullanamiyorum ama bu beni rahatsız etmiyor dediğim gibi kimi hiç olmasın ister kimide biraz olsun ben rahatsız olmam diyebiliyor burda karar sana kalıyor r9 270x de hiç darboğaz olmadan kullanırsınız ama gtx 760 ortalama %15-20 darboğaz yaşarsınız ben gtx 760 aldım çünkü işlemcimi de değiştireceğim ondan dolayı darboğazı dert etmedim ama sizde değiştireceğim diyorsanız gtx 760 veya r9 280 tercih etmelisiniz dediğim gibi karar size ait

• quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Dostum mesela dün cod advanced warfare yukledim full hd full detay ssa kapali halde ortalama 75 fps aldım darboğaz hissetmedim her oyunda olmuyor darboğaz olsa da az oluyor ama yok ben istemiyorum diyorsan r9 270x en iyi seçenek senin için ama gtx 760 alsanda seni performansı tatmin eder ama her oyunda tam verim alamazsın mesela watch dogs da ekran kartım ortalama %75-99 arası verim alıyorum yani hep %99 kullanamiyorum ama bu beni rahatsız etmiyor dediğim gibi kimi hiç olmasın ister kimide biraz olsun ben rahatsız olmam diyebiliyor burda karar sana kalıyor r9 270x de hiç darboğaz olmadan kullanırsınız ama gtx 760 ortalama %15-20 darboğaz yaşarsınız ben gtx 760 aldım çünkü işlemcimi de değiştireceğim ondan dolayı darboğazı dert etmedim ama sizde değiştireceğim diyorsanız gtx 760 veya r9 280 tercih etmelisiniz dediğim gibi karar size ait

teşekkürler kardeşim bilgilerin için gtx 760 almaya karar verdim ....asus mu msi mi tavsiye edersin

• %100 msi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.