Egea ile uzun yolda 3 saat sonra başım şişiyor, basenlerim ağrıyor. i20 ile 24 saat yolculuk yaptım hiç yormadı. Konforun k'si yok Egea'da maalesef |
i20 vs egea (2. sayfa)
-
-
Hangi egea 1.6 e torq olan mı 1.6 mjet bir de otomatik mi?
Ben i20 1.4 crdi jump sattım 14-18 arası üretilen kasadan şimdi alacak olsam Egea ya sıcak bakarım. Bagajı geniş sw cross sw hoşuma gidiyor. İ20 alçak araba iyi gidiyor, asfaltta vs güzel ama bozuk yolda köy yolunda vs egea daha kullanışlı olur. Benim için o yüzden daha önde hb sedan alsam bile yüksek araç tercih ediyorum .
İ2O alırsan bir kaç püf nokta vereyim kullanıcısı olmayan çok bilmez;
Klima yönlendirmelerinin kırılma sorunu var. Bunları internette bulamıyorsun. Parça bulamadığın için komple menfez değişiyor.
Sürücü kapısı cam düğmelerinin olduğu yerdeki plastik aksam çizilme veya kimyasal temizlik ürünleri nedeni ile kötü oluyor. Burayı aldığın araçlarda kaplanmış görebilirsin. O parça çok kullanılacağı öngörülerek farklı bir malzeme kullanılmış ama çok narin DİKKAT kaplama yok ve orada çizik vs yoksa titiz kullanıldığını da gösterebilir.
Ön sürücü camı hızlı iniyordu. Yan camı daha yavaş iniyordu. Bunu grupta 4-5 farklı araçta gördüm. Sebebi belirsiz. İ20 bakarsan canları bir yokla yavaş açılan var mı? Takılma da olabilir.
Zemberek sorunu ben de yaşadım. Burda asıl sıkıntı zemberek sağlam çok basit bir kopma sorunu var sağlam zembereği değiştiriyorlar yerine yan sanayi takan da oluyor. Hyundai oem zemberek pahalı Rio oem ucuz. İkisi de aynı benim dikkatimi çekmişti. Airbag ışığı görürsen abi zemberek deselerde detaylı baktır. Önce ışık yanıyor sonra korna çalışmıyor. Oem parça pahalı Yan sanayi ise baya ucuz 500-700 TL...
İhtiyaçlarına göre tercih yaparsan memnun olursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim 185, 115 kiloyum. i20 b sınıfı olduğunu bariz bir şekilde hissettiriyor -normal olarak-. aks açıklığını da verdim, 5 cm fark var orada bile. daha ne diyeyim. içeride de fark var bariz, bir yerlerde vardır ölçüleri ama uğraşamayacağım.
-
valla hiç yormadı dersen fanatik derim sana. benim passat bile yoruyor 8 saatte, ne diyeyim. ikisi de uzun yol aracı değil.
-
istediğini diyebilirsin , benim yaşadıklarım, tecrübelerim ve fikirlerim bu şekilde.
-
1.4 egeayla kıyaslanacak sandım
Egea.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim yorumum sizin fikrinizin tam zıttı olduğu için mi kaldırıldı azizim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tahrik edici / düzeysiz mesaj olduğu için kaldırıldı.
-
Vallahi ben sizin egea 3 saat i20 8 saat mesajınızı daha tahrik edici bulduğumu söylemeliyim affınıza sığınarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 15 Ocak 2025; 17:12:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
seviyeli şekilde tartışıp gülmek eğlenmek güzel
-
Evet i20 nin de piyasası iyi doğru fakat ben egeanin piyasasi var demedim , egeanin piyasası i20den daha iyi deeim. Egea satış rakamlarında i20 yi 2 ye katlıyor.
İç torpido gögüs kısmı ise egeada net bir şekilde daha yumuşak.
İ20 yi 50 bin km kullandım gayet başarılı bir araçtır. Fakat eksik olduğu yönleri de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyildiz01 -- 15 Ocak 2025; 18:27:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İ20 uzun yol arabasi değil 24 saat yolculuğu 1 haftada filan yapmış olmalısınız ki yorulmayasınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X