Şimdi Ara

I. veya II. Dünya Savaşı film önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz savaşı iyi ve tarafsız anlatan filmler var mıdır beyler? I. veya II. Dünya Savaşı filmi olması farketmez.Herkesin onayladığı bazı savaş filmlerini izledim.İzlediklerim; Er Ryan'ı Kurtarmak / Piyanist / Hayat Güzeldir / Bir Zamanlar Askerdik / Inglourious Basterds / Kapıdaki Düşman ve aklıma gelmeyen birkaç film daha var.Acaba bunları mı tekrar etsem? Unuttum sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 22 Şubat 2014; 15:20:41 >

• bende tavsiye bekliyorum

• Köroğlu'nu izlemiştim bro.O filmden iyi olduğunu sanmam Benim aradığım tür tam olarak, üstte saydıklarım gibi olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 22 Şubat 2014; 14:33:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Köroğlu'nu izlemiştim bro.O filmden iyi olduğunu sanmam Benim aradığım tür tam olarak, üstte saydıklarım gibi olması gerek.

köroğlu ne alaka
  • vietnam savaşı olurmu ? konu olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Köroğlu'nu izlemiştim bro.O filmden iyi olduğunu sanmam Benim aradığım tür tam olarak, üstte saydıklarım gibi olması gerek.

köroğlu ne alaka

Konusu aynı bildiğin.Köroğlu'nda babası bir buzağı alır Bolu Beyi için.Ardından bey onunla dalga geçtiğini sanıp, babasının gözlerine mil çeker ve ardından oğluna o buzağıyı yetiştirir.Sonrada buzağıyla beraber ortalığı döktürürler.Aynı şey işte Asyalılar yer almasın bro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 22 Şubat 2014; 14:38:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vietnam savaşı istersen . metal ceket filmi var .

• Buna bi bakarım bro.Sağlama benziyor.

• Hocam çok saolasın.Favori oyuncularımın olduğu filmler var.Tom ve Clint reyiz.Ayrıca Stalingrad'a tabii ki göz atıcam.Saolasın
  • buyur , konu ikinci dünya savaşı sıralarında geçiyor

• Onu izleyeli çok olmuyor.Harika filmdi gerçekten Brad reyizin tip ve konuşma çok ilginçti
  • PİYANİST VAR. güzel filimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmklmc

PİYANİST VAR. güzel filimdir.

İzlemiştim hocam.Yazmayı unutmuşum pardon.İlk izlediklerimdendir Hayat Güzeldir ile birlikte.
  • quote:

Aynen ben de tam bunu yazcaktım.
  • quote:

+1
  • [Gölgeler Ordusu]
    [Denizaltı]
    [Kwai Köprüsü]
    [Patton] (1970)

Arşivimde bunlar vardı.
  • Schindler's List
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.