yeni üyelik açtım zorda olsa priest kasıcam kısmet olursa 72+olucak düzgün oynanabilecek bi server önerirmisiniz arkadaşLar
Ben Olimpiyada oynamışdım ve çok memnun kaldım.Gayet sıcak insanları var bence.En azınından hangi Roguyeye "sw pls" deseniz sw atıyorlar.
quote:Orjinalden alıntı: RaPB0Y Ronark yada Gırakon Diğer serverlarda atı alan üsküdarı geçti artık hocam cok feci post kasıosun sana cvp vericem die bende kasıorum sadece bgn baktım 100 postu gecti
quote:Orjinalden alıntı: DgCn31 quote:Orjinalden alıntı: RaPB0Y Ronark yada Gırakon Diğer serverlarda atı alan üsküdarı geçti artık hocam cok feci post kasıosun sana cvp vericem die bende kasıorum sadece bgn baktım 100 postu gecti Ne postu arkadaşım ya aklını postla bozmuşsun sende
quote:Orjinalden alıntı: RaPB0Y quote:Orjinalden alıntı: DgCn31 quote:Orjinalden alıntı: RaPB0Y Ronark yada Gırakon Diğer serverlarda atı alan üsküdarı geçti artık hocam cok feci post kasıosun sana cvp vericem die bende kasıorum sadece bgn baktım 100 postu gecti Ne postu arkadaşım ya aklını postla bozmuşsun sende bnm deil ama snn bozdugun kesin her konuya yorum 1 yorum deil 2 yorum atıosun 1 den sora kasmaz post
quote:Orjinalden alıntı: DgCn31 quote:Orjinalden alıntı: RaPB0Y quote:Orjinalden alıntı: DgCn31 quote:Orjinalden alıntı: RaPB0Y Ronark yada Gırakon Diğer serverlarda atı alan üsküdarı geçti artık hocam cok feci post kasıosun sana cvp vericem die bende kasıorum sadece bgn baktım 100 postu gecti Ne postu arkadaşım ya aklını postla bozmuşsun sende bnm deil ama snn bozdugun kesin her konuya yorum 1 yorum deil 2 yorum atıosun 1 den sora kasmaz post Sorunun varsa yöneticilerle görüş.Sorunlu kişilik
quote:Orjinalden alıntı: PUni Pre alcam diyorsan grakon Şu anda pelerin piliscilerin en az olduğu yer
Kesinlikle Girakon derim. Eğer gigabyte alabilecek durumun da varsa,şimdi başlasan bile,serverın en sağlam priestlerinden biri olabilirsin.
quote:Orjinalden alıntı: _Knight Ben Olimpiyada oynamışdım ve çok memnun kaldım.Gayet sıcak insanları var bence.En azınından hangi Roguyeye "sw pls" deseniz sw atıyorlar. kesınıkle katılıorum
quote:Orjinalden alıntı: Mc_DeJaVu yeni üyelik açtım zorda olsa priest kasıcam kısmet olursa 72+olucak düzgün oynanabilecek bi server önerirmisiniz arkadaşLar Yeni Server Bekle