Şimdi Ara

I PHONE 6S Mİ YOKSA S8 Mİ? (AYNI FİYAT)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta sonra gideceğim ve kendim için uzun süre kullanabileceğim bir telefon getirmek istiyorum?

1- I phone 6S alırsam daha uzun süre kullanabilirim diye düşünüyorum. Daha önce hiç IOS kullanmadım. Türkiye'ye göre pek de fiyat avantajı yok. Kayıt dahil 2050 TL'ye geliyor ve en önemlisi garantisi yok.
    https://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone6s

2- Daha yeni ve daha güçlü olan S8'i almak. S8'in en büyük avantajı fiyatı. Kayıt dahil ortalama 2200 TL ediyor ve Türkiye'ye göre en az 1300 TL karda oluyorum.
    http://www.bestbuy.com/site/samsung-galaxy-s8-64gb-unlocked-midnight-black/5803741.p?skuId=5803741

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? İkisi de hemen hemen ayni fiyata... Görüşleriniz benim için önemli. Başka bir telefon da önerebilirsiniz, marka takıntım yok. Zaten şimdi Reeder P10S kullanıyorum. Oldukça da memnunum ancak gitmişken güzel bir telefon getireyim diyorum.

• tosunben kullanıcısına yanıt
    S8 tabi ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8'in türkiye garantisi olacak mı peki ? Apple 1 yıl uluslararası garanti veriyor çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 inat iphone alacağım diyorsan eylülü bekle yeni iPhone çıkınca fiyat bi nebze düşer gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6S
  • samsungun hiçbir cihazı uzun süreli kullanım için uygun değil. Bir yerden sonra telefon kendi kendini imha ediyor resmen eziyet geliyor insana. Iphone ise stabil bir cihaz daha akıcı ve daha pratiktir. Her ikisini yıllarca kullanan biri olarak söylüyorum.
  • 2500 amperi 3 saatde dolduran ve kamerası s7 edge kadar olmayan 6s - 6s plusa o parayı vermek tamamen fanboyluk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 serisi desen neyse de,s8 varken 6s'in yüzüne bakmam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.