Şimdi Ara

i phone 6s alınır mı arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben beş senedir samsung galaxy s3 mini kullanıyorum baya eskidi telefonumu değiştirmeyi ve yeni aldığım telefonu da bir 4-5 sene kadar kullanmayı düşünüyorum öncelikle benim orta tuş rahatsızlığım var ekranın altında ortada tuş olmayan bir telefon kullanmak istemiyorum bu yüzden bana teklif edilen bedava telefonları bile reddettim ayrıca uzun zamandır android kullanıcısıyım ve ios a geçmeyi istiyorum ama maddi durumu olarak ailemi zor duruma sokmak istemediğim için çok uçmak 3500 üstü fiyatlara çıkmak istemiyorum
    ayrıca kablosuz kulaklık istemiyorum sanırım benim aradığım bütün şartları sağlayan telefon iphone 6s ancak onunda batarya sorunu malumunuz ben çok fazla telefon kullanmam günde 3 saat kadar sosyal medya kullanırım ya da kullanmam çok foto video çekmem ve telefonla mesajlaşma arama gibi şeyler işte bataryası dayanır mı ya da kesinlikle alma çünkü şu yüzden diyebileceğiniz bir şu var mı şimdiden teşekkür ederim

• Kesinlikle alınır sarjıda yeter zaten oyun oynamıcaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas4121 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler sabahtan beri olumsuz yorum okuyordum ama onlar çok aşırı kullanan kişilerdi ben öyle çok kullanmam peki taksitle alınmıyormuş iphone 6s ona bir çözüm üretti mi türk insanı:D
  • S3 mininin batarya performansından sonra iPhone 6s batarya performansı tatmin edecektir seni. Kullanım süresi olarak 5 6 saat kullanım süresi alırsın diye tahmin ediyorum. Ayarlarının hepsini bilen birine yaptırmalısın veya internetten araştırıp ayarları pili sömürmeyecek şekilde ayarlamalısın. Haricinde taksitli alma olayını sormuşsun. Vatan bilgisayarda fiba banka aracılığıyla nakit fiyatına taksitli almak mümkün. Tabii bu fiba banka kredisinin çıkmadığı durumlar olabiliyor. Bunu öğrenmek için ilk olarak VATAN boşluk TC KİMLİK numarası yazıp 3422 e göndermek gerekiyor.(İnternetten bakıp da yapabilirsin.)
    Son olarak telefonun bataryası sana yeterse pişman olmazsın ve yıllarca kullanırsın.
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    aslında batarya konusunda benim merak ettiğim şey telefon kullanılmazkenki tükenme hızı mesela benim şuanki telefonu hiç uğraşmadan masanın üstüne bıraksam bir saatte yüzde kırk kadarı gidiyor kullandığımda zaten dayanmıyor o açıdan da tatmin eder değil mi
  • iOS o konuda hiç sıkıntı yaşamayacağın bir sistemdir. Akşamdan sabaha yüzde 1-2 şarj gidiyor gerisini sen düşün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alınır alınmasınada 5 yıl daha kullanılırmı orası meçhul. Zaten 6 yıl ömrü olsa desek 3 yılını sen daha kullanmadan doldurdu geriye kaldı 2-3 yıl. Neyse alınır 6s şuanki şartlarda randımanlı sorunsuz bir telefon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    şimdi bir kere ben telefonda oyun oynamam sosyal medyayı da instagram ve whatsappla sınırlı tutalım ha birde müzik dinlerim ve insanları arayıp sms atarım bunu bir beş sene yapar bence
  • telefonu güncellemezsen dediklerinin fazlasını bile rahatça yapabilecek bi güçte telefon 6s günümüzde hala ciddi satılıyor 3 yıllık tel sonuçta
    hadi belki ios 12 yi kaldırır 6s ama sanırım 13 de sürünmeye başlar gibi

güncelleme takıntın yoksa, gönül rahatlığıyla al gitsin hocam sıkıntı yaşayacağın hiç birşey yok

• çikko kullanıcısına yanıt
    benim sıkıntı ettiğim tek şey şarj tak diye gidiyo benim tel pederle papaz oluyoruz
  • Kendimi gördüm şu an 2 yıl önce s3 miniyi bırakıp iphone 6 kullanmaya başladım. İlk başlarda her şey çok iyiydi, şarjı boştayken hiç bitmiyordu hızlıydı vs. memnundum yani. Sonra telefona güncellemeler geldikçe düşünmeden hepsini yükledim tabii ki. Sonuç: pişmanlık... Planlı eskitmenin kurbanı oldum açıkçası, şu an şarjı çok hızlı gidiyor günde 3 kez şarj ettiğim oluyor.

• Herseferinde whatsapın 5 snde açılmasını beklicek sabrın varsa 10 senede gider bence.

• hiç düşünmeden alabilirsin her oyunu son ayarda oynuyorum telefon performanslı kaliteli ha çok sağlam bi telefondur düşür düşür bişi olmaz biraz şarz sıkıntısı var eğer oyun oynuyorsan ama onamıyorsan sen kullanmadıkça kendi kendine şarzı gitmez şuan kullandığım telefondur kendisi 6s
  • Alınır

• abeautifulmind kullanıcısına yanıt
    Son guncellemeyle batarya sorunu çözülmüş diyorlardı ayrıca ios 10.3.3 e geri döndürme ile ilgili yazılar da okumuştum

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Tek sorunu bu olsun

• hocam batarya zaten ios 11 de komple berbattı çok şikayetçiydik ama artık 12 yaklaştı 11 in sonuna geldik yavaş yavaş topladı batarya kendini güncelleme ile, ki iOS 12 nin çok daha iyi batarya oldugunu söylüyorlar

oyunsuz kesinlikle 1 günü çıkartmazsan bişey bilmiyorum, hafif oyunlara çıkartırsın ama gidip gta, pubg açarsan ve fazla yüklenirsen akşam üstü şarj ararsın. ama girip 1 el pubg atıp çıkarsan da olur bende oluyor batarya gidiyor

bide whatsapp’ın 5 saniyede açıldığı falan yok. android mi bu? takılma öyle diyenlere rehber de kamera da wsapp da gayet akıcı çalışıyor ve hızlı

hocam özetle olağanüstü bi durum olmadıkça, 6s seni en az 3 yıl götürür
    ama güncelleme. 12 ye geç kaldırır gibi ama galiba son güncellemesi olacak. 13 e geçme, telefon götürür.
    planlı eskitme n’apalım

• çikko kullanıcısına yanıt
    tüm bilgiler için teşekkür ederim peki kapağındaki boyası çabucak kalkıyor diyorlar orası doğru mu
  • 6s plus al 2.el temiz sarji 1.5 gun gidiyor rahat oyunmoyun oynamiyorum kaldi ki telefonla oyun oynanmaz konsol pc varken gereksiz

Kasma donma yok 6s plus 128 gb benim telefonum 9 saate yakin ekran suresi aliyorum 3g de arka plan yenileme ekran isigi %10-20 arasi kullanimla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.