Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR.. (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
6
Favori
288.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gursoy3387
    yukledım 100 temadan 90 ı sertıfıka suresı gecmıs yuklenemıyor uyarısı aldım elınıze saglık

Telefonun tarihini 6 ay ya da 1 yıl geri alıp daha sonra yükleyin.
    Saygılarımla.
  • bu temalar nasıl yüklencek bi bilen varmı yaw
  • tşk.
  • eline sağlık sağol kardes
  • STYLISH

»» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR..

Nokia / System apps
    3D Tones, Active notes, Adobe PDF, Barcode Reader, BT Keyboard, Conversation, Demo, Device Status, Download OS 9.1, Download OS 9.2, Email Key Setting, Feeds, Flash Reader, Gizmo, Home media, Lifeblog, Live TV, Location Tagger, Mail For Exchange, Mail For Exchange Company Directory, Maps, Messages Reader, MobiGenie, MobiReader, Mosh, Music Store, My Nokia, My Video, Multimedia Key, N-Gage, Podcasting, Print online, Printers, PTT, Quick Office, Screen Export, Search v3.x, Search v4.0, Search in device, Setting wizard, Share online, Snakes, Sounds gauge, Sport Tracker, Team Suite, Transfer, Text To Speech, Video center, Voice AID, VOIP, Welcome, Wlan Wizard, Zip.

Other apps
    Autolock, Active File, Alone MP3, App Uid Viewer, Best Blacklist, Best Calc, Best Profiles, Best Taskman, Best Torch, Calcium, cCalc, cClock, Divx Player, FExplorer, Fring, Garmin XT, Google Maps, Google Nav Handler, Guardian, Handy Alarm, Handy Blacklist, Handy Calendar, Handy Clock, Handy Profiles, Handy Taskman, Handy Weather, Inst Fast, IR Remote, KAIWA Reader, Landscape Pro, LCG Jukeboxe, Media Safe, Message Tones, Mobile Messenger, Mobile Signer, Mobitubia, MS Dict, MS Viewer, News Click, Nokmote, NTorch Lite, Office Suite, Opera Mobile, Papyrus, PDF+, Phone Guardian, Reboot, Remind Me, Resco Photo Viewer, RotateMe, Route 66, Screenshoot, Shut Up, Smart Movie, Time Bar, Tom Tom, TY Screensaver, Xplore, Y-Alamrs, Y-Browser, Y-Task.

Güzel bir tema arkadaşlar tavsiye ederim yukarıdaki uygulamalar için kendi iconları var her şey siyah beyaz

http://rapid-share.com/files/97919998/Stylish_giambi.rar.html

• Temaların isimlerini nasıl değiştirebilirim

yüklemeden önce bilgisayarda temanın adını değiştirdim ama telefonda aynı isim çıkmadı.
    yükledikten sonra hafıza kartında temayı bulup o temaya ait tüm dosyaların isimlerini değiştirdiğimde ise telefonda tema bozuk uyarısı çıktı.

örneğin telefonda temanın ismi Nseries_babi_N73 şeklinde görünüyor ben bunu sadece N73 yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim

bazı temaların isimleri o kadar karışık ki telefona 20 tema yüklediğim zaman aradığım temayı bulmak için bulana kadar sırayla hepsini denemek zorunda kalıyorum.

Aklıma şu geldi tema yapılan programlarda temayı açıp farklı kaydet seçeneği ile ismini değiştirsek olur mu

nokia series s60 theme studios isimli programı indirdim ama daha önceden yapılmış temaları açmıyor yada ben açamadım eğer açıyorsa nasıl olduğunu anlatırmısınız

tema düzenleme programlarından hangisini önerirsiniz

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 11 Mart 2008; 22:10:20 >

•  »» ı|[NOKIA SYMBIAN OS™ v9.x 3rd ED]|ı UYUMLU TEMALAR..

En üst resimdeki iconları barındıran bir tema

http://rapid-share.com/files/98829028/SmilenewminiMediabyVolter.rar

• saolunnnnnnnnnn gzll

• süper temelar arkadaşlar ama şu yukardaki siyah olana bayıldım...emeğinize sağlık.

• http://rapid-share.com/files/100321403/Amora_Alternative_By_KIP.rar

Aradaki -'yi kaldırmayı unutmayalım ..Farklı wallpaperlarda rar'ın içinde

• PAYLAŞIM İÇİN SAOL.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.