ya bu oyun ve temaları telefona nasıl yuklicez yardımcı olan yokmuu
?????????????
pc suiti kurcaksin data kablosunu bilgisayara takicaksin pc suiti acicaksin ve yukleyeceksin bu kadar basit
quote:
Orjinalden alıntı: flexii_87
?????????????
tama ole yapıyorum normaldede ole yulluyomm ama telefona spru gelmiyo yuklensinmi diye
quote:
Orjinalden alıntı: yegoadam
pc suiti kurcaksin data kablosunu bilgisayara takicaksin pc suiti acicaksin ve yukleyeceksin bu kadar basit
quote:
?????????????
rar dosyası içindeki temayı açacaksın hafıza kartının içine sürükleyeceksin bu kadar olması lazım...!
bak acılmıyo tıkladıgımda telefona yuklensinmi diyo evet diyorum ama telefona bişey gelmiyoo daha once klosör seklindeydi hatta temaların resmini bile goruyodum ama simdi nokianın uygulama işateti var altındada rar. doayası yazıyoo
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY
rar dosyası içindeki temayı açacaksın hafıza kartının içine sürükleyeceksin bu kadar olması lazım...!
ya rar halindeki dosyayı açıyormu açıyorsa temanın olduğu dosyayı açıyormu onu da açıyorsa orda bekle
şimdi telefona geç bilgisayara datakabloyu bağla veri aktarımını seç (pc suit değil) 3250 de ki hafıza göründü mü şimdi işte onun içinde tema için bi dosya aç yada o dosyalardan birine bu temayı al ve sürükle ve bırak daha olmadıysa sende ya da telefonda sorun var hocam...!
[cLone]:: pack26'yı indiremiyorum. linki yenileyebilirmisin.
@[cLone] kardesim guzel koymussun temalari eline saglik ama mesela e60 ve n80in ekrani 352x416 piksel 3250 ve n91in 176x208 o yuzden 3250ye olan bir tema e60a olmuyo ilk sayfaya temalarin kac piksel oldugunuda yazarsan sevinirim
Evet cellatın dediği gibi artık temaların hangi çözünürlüğe göre olduğunu berlitmeniz lazım, bir çok farklı çözünürlüklü telefon var artık.
N73 240x320 mesela. İlk sayfadaki tema paketlerinden bir kaç tane kurdum hepside kötü gözüküyor çünkü daha düşük çözünürlük için yapılmış temalar. Lütfen bu ayrıma dikkat edelim.
arkadaslar iyi guzel hos soyluyorsunuzda, bende nokia 3250 var peki ben buradaki hangi temayi deneyip, hangisi kime uyumlu diye analiz yapayim. ben tema kullanan birisi bile degilim, arada 1 tane yuklerim yada yuklemem. ayrica tema uzerine kurulu hicbir site ayrim yapmamis, ben ne download ediyorsam, secme yaparak upload ediyorum. ama varsa bir oneriniz uygulayalim.
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN [cLone]:: pack26'yı indiremiyorum. linki yenileyebilirmisin.
su an itibariyle denedim ve dosya download i gerceklestirdi.
quote:
Orjinalden alıntı: [cLone]::
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN [cLone]:: pack26'yı indiremiyorum. linki yenileyebilirmisin.
su an itibariyle denedim ve dosya download i gerceklestirdi.
tamam kardeş şimdi oldu. bu paket eksik kalmıştı da . tam olsun dedim.
acmıyo yoo acsa hepsini yapcem dediklerini hepsini biliyom acemi degilim dah oncede 6630 ıondan oncede 6600 vardı yani cok sey hakkında bilgim var ama dosya acılmıyo daha once dedigin gibi acılıyodun ama şimdi ole degil sorun telefonda degil o yukledigim tema klösörnde
quote:
ya rar halindeki dosyayı açıyormu açıyorsa temanın olduğu dosyayı açıyormu onu da açıyorsa orda bekle
şimdi telefona geç bilgisayara datakabloyu bağla veri aktarımını seç (pc suit değil) 3250 de ki hafıza göründü mü şimdi işte onun içinde tema için bi dosya aç yada o dosyalardan birine bu temayı al ve sürükle ve bırak daha olmadıysa sende ya da telefonda sorun var hocam...!
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN tamam kardeş şimdi oldu. bu paket eksik kalmıştı da . tam olsun dedim.
tabi canim eksik kalmasin. iyi etmissin.
buyrun arkadaslar.
6 adet temadan olusan paket eklenmistir, ilginize..
quote:
acmıyo yoo acsa hepsini yapcem dediklerini hepsini biliyom acemi degilim dah oncede 6630 ıondan oncede 6600 vardı yani cok sey hakkında bilgim var ama dosya acılmıyo daha once dedigin gibi acılıyodun ama şimdi ole degil sorun telefonda degil o yukledigim tema klösörnde
quote:
format deneyebilirsin...! hem telefonun yenilenmiş olur tekrar bi macera...!
quote:
buyrun arkadaslar.
/>
Sağolasın [cLone]. Sen olmasan Nokianın default olarak gelen 5 orijinal temasıyla dolaşacaktık. Emeklerine sağlık. Saygılarımla
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah
quote:
buyrun arkadaslar.
/>
Sağolasın [cLone]. Sen olmasan Nokianın default olarak gelen 5 orijinal temasıyla dolaşacaktık. Emeklerine sağlık. Saygılarımla
hakket yaa. Gerçe ben halen kullanmıyorum bu şahane temaları 1gb micro sd hafıza kartımın gelmesini bekliyorum. ne var ne yok oraya kurcam
arkdaşalar bu temalar n70 e yüklenmiyomu yoksa benmi beceremedim bi cvp yazarsanız sevinirim bide n70 hangi temaları ve symbianları yükleyebilirim
clone temaları onceleri sorunsuz olarak indiriyordum hepsi cok guzel bendede 3250 var yalnız son gunlerde soyle bir sorun olustu artık nokia pc suıte yi acmıyor onardım kaldırdım yeniden kurdum her seferinde aynı hatayı veriyor.hatada şu:
"PC suite does not recognise the connectted phone. the connecttion between the PC and the phone failed, error code 0x80044403. switch off your phone, switch it on and try again"
bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirse cok sevinirim.