sen bu cocugu sevdin zaten, ne dersin? urkutucu bir tema, ama ben hala turtle temasindayim.
ben bu çocuğa bayıldım. hatta W550i için de aynı temayı yaptım ve eşim kullanıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN ben bu çocuğa bayıldım. hatta W550i için de aynı temayı yaptım ve eşim kullanıyor.
ben pek sevmedim ama ya. cocugu ne hale getirmisler baksana.
HEPSİ COK GÜZEL DAHA SÖĞÜŞLÜYECEK YOKMU
quote:
Orjinalden alıntı: I_Know HEPSİ COK GÜZEL DAHA SÖĞÜŞLÜYECEK YOKMU
tema adetlari paket yapacak sayiya ulasinca ve elimden geldigince eklemeler yapiyorum.
ya bn nasıl ındırılcegını cozemedım ya ufffffff beyler hangı ltfn o boslulara ne yazmam gerektıgını soyleyın ya
o boşlukları sadece sileceksin ve indireceksin
cok saolun
Ben biraz konuyu UP yapiyim bare ... UP UP UP UP!!!
of YA telefonu çarşamba günü kvk ya verdim p.tesi alcam hala bekliyorum :D Ne zormuş yeni programlar indirdim netten. fakat telefon yok şimdi iyi mi :D
quote:
Orjinalden alıntı: dj_mt of YA telefonu çarşamba günü kvk ya verdim p.tesi alcam hala bekliyorum :D Ne zormuş yeni programlar indirdim netten. fakat telefon yok şimdi iyi mi :D
bugun p.tesi varmi senin telefondan bir haber. kamera lensi ve yazilim guncellemesi icin vermistin saniyorum, yağabilmislermi bari.
3 tema paketi, toplamda 19 adet tema eklenmistir..
sağol [cLone]:: çok faydali bir link
quote:
Orjinalden alıntı: maviates sağol [cLone]:: çok faydali bir link
tuttum kulagindan, teeee 6. sayfadan getirdim.
rica ederim arkadasim ne demek, elimden geldigince..
bu konunun ta 6 ncı sayfaya kadar düşmesi ne gariptir. bu gereksiz topic ve mesajlardan kaynaklanıyo malesef . forum kirliliğine
Yok clone abi telefonu verdiğime pişman oldum.. Adamlara geçen hafta çarşamba günü telefonumu verdim. Bak cuma oldu hala yapılıyor ! Faturasında 3 iş günü içerisinde yapılacaktır. Yazıyor ama 6 gün oldu hala yok! (tatilleri sayma) KVK AL SANA Telefon içinde tema yüklüyorsunuz siteye içim gidiyor telefon yok ya:D
quote:
Orjinalden alıntı: maviates bu konunun ta 6 ncı sayfaya kadar düşmesi ne gariptir. bu gereksiz topic ve mesajlardan kaynaklanıyo malesef . forum kirliliğine
benim icin zaten bir sorun teskil etmiyor, cunku temalari koyan benim ve ayni temalar bende de mevcut. fakat bilmeyenler icin zor olsa gerek, yana yakina tema arayan birisinin nerden aklina gelsin diger sayfalara bakmak, artik sansina denk gelirse buluyor. neyse ya onemli degil o kadar, ben elimden geldigince yine ekleyecegim.
quote:
Orjinalden alıntı: dj_mt Yok clone abi telefonu verdiğime pişman oldum.. Adamlara geçen hafta çarşamba günü telefonumu verdim. Bak cuma oldu hala yapılıyor ! Faturasında 3 iş günü içerisinde yapılacaktır. Yazıyor ama 6 gün oldu hala yok! (tatilleri sayma) KVK AL SANA Telefon içinde tema yüklüyorsunuz siteye içim gidiyor telefon yok ya:D
baksana sen onlardan mesaj beklemiyorsun degilmi, eger mesaj gelmedi diye yapmadilar saniyorsan, bosu bosuna bekliyorsun. sana verdikleri kayit kagidinda takip sitesi var oradan bak veya olmadi telefonla sor, eger diyorsanki ben bunlari zaten biliyorum; 6 gunde gelmediyse bugun cuma git oraya ve ben sizi gunlerdir bekliyorum yine haftasonu giiyor araya beklemek zorundamiyim de acele etmelerini soyle. cunku sende bir ariza yokki, bu ne beklemesi.