Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA]|ı Firmware Date.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
4.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

V 5.0609.2.0.1

01-03-06

RM 84
  • Arkadaşlar ben n 70imi 2 hafta önce aldım ve versiyonu v3.0546.2.3 18-11-05 rm-84 şimdi V 5.0609.2.0.1 versiyonunu yükleyine telefona gelen artılar nedir? mesela ben zaman zaman yavaslayan menüden rahatsızım bu düzeliyormu? çünkü ona göre firmware update yaptırcam şimdiden tesekkürler...
  • bu versiyonu noraml kablo ile neden atamıyoruz sonuçta telefonun içine dosyayı atamazmıyız?Telefonun şarjını tam doldurduktan sonra sorun olmaz bence tabi birde update dosyasını bulmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayaltuntoprak
    bu versiyonu noraml kablo ile neden atamıyoruz sonuçta telefonun içine dosyayı atamazmıyız?Telefonun şarjını tam doldurduktan sonra sorun olmaz bence tabi birde update dosyasını bulmak lazım

boyle birsey imkansiz be kardesim. cunku adamlar bunun icin bir sistematik kurmuslar ve veri yolunu arkaya vermisler. bu isi yapabilmen icin oncelikle bir f-bus kablon sonralikla firmware update in en sonda da bunlari bir araya getirebilmek icin bir pc yazilimin sart. iste bu yuzden adamlar getirin biz yapalim diyorlar ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

N70 dün yüklettim.. 30 Haziran 2006

V 5.0609.2.0.1

01-03-06

RM 84

selamlar hocam,

versiyonu nereden ve kaca yukselttiniz ?

bu arada kusura bakmayınbabaannemin vefatından dolayı acilen batmana gitmem gerekti. 14 temmuza insallah ankaradayım. Yarım kalan işimizi tamamlayacagız insallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yahya_EKE
    selamlar hocam,

iyi aksamlar ben yardimci olmaya calisayim. versiyon yuklemeleri faturali telefonlara ucretsiz olmak kaydiyla tum kvk servislerinde ve nokia satis noktalarinda yuklenmektedir.
  • Evvela başınız sagolsun, Allah kalanlara uzun ve hayırlı ömürler versin.....
    Cihazım Garantili olduğundan ücretsiz yüklettim. KVK ya verirsen saatler, bazende ertesi güne sarkabiliyor. Nokia Club yazan herhangi bi yere gir, sen çayını içene kadar yükleyip teslim ediyorlar. Ben ulusta bir Nokia Club dan yüklettim.

Ayrıca o belgeninde acelesi yok, hatta olmasa bile olur yani, zannetmiyorum ama ilerde icab ederse, ben sizi rahatsız ederim...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: noxco

N70 dün yüklettim.. 30 Haziran 2006

V 5.0609.2.0.1

01-03-06

RM 84

selamlar hocam,

bu arada kusura bakmayınbabaannemin vefatından dolayı acilen batmana gitmem gerekti. 14 temmuza insallah ankaradayım. Yarım kalan işimizi tamamlayacagız insallah.

• teşekkürler.

benim telefon Grey Market ürünü , Clup Nokia Grey ürünlere ( ücreti karşılıgında ) hizmet veriyor mu ?
  • quote:

teşekkürler.
    benim telefon Grey Market ürünü , Clup Nokia Grey ürünlere ( ücreti karşılıgında ) hizmet veriyor mu ?

tabiki, ucretini odediginiz taktirde size yardimci olacaklardir.
  • bu 6630 muzık edıtıon yazılımını nereden bulabılırız arkadasta vardı hosuma gıttı muzık ozellıklerı bulabılırsem bende yukleteyım yardımcı olabılen varsa sımdıden tesekkurler
  • arkadaşlar 80 ın yazılımını yukseltmek ıstıyorum ama birtırlu anlayamadım bırı açılayıcı yazsa bana bı yardımcı olsa nasıl olur walla kafayı yıyecem olmuyo bı yardım lutfen
  • tablo çoooooooook eski zaten bakma ordaki sürümlere NSU ile yapacan bu işi
  • 3 yıl oncesının tablosu arakdaslar sakın 5.03 ıle baslayan versıyonları 6630 a atmayın sureklı hata verıyor denedım cunku onceden nokıa nın kendı orjınal prosunu ındırın ondan yukleyın
  • topici bizlere hatirlatmaniz uzere listeyi en gunceliyle yeniledim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.