Şimdi Ara

»» ı|[NOKIA 3250™ & Xpress Music™]|ı Paylasim Noktasi.. (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.049
Cevap
0
Favori
157.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jakabo333

arkadaslar k790 ı deneme fırsatı buldum ve ondan sonra 3250 nin satılıp alınacak bi telefon olmadıgını anladım telefondaki nüzik sesi vok sonuk telefonda symbian olmamasına ragmen yavas bi telefonu kamerada yeniyo o kdr sonuc olarak 3250 le devam işallah su kırmızılık sorununu çözerler

sana k790i nin 3250den sonra alınacak telefon olmadığını söylemiştik...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJ_MaLi

Merhaba arkadaşlar. Ben de 3250 kullanıcısıyım ve derdim şu tam olarak. Aslında sorunlarımla yaşıyordum, madem çözüm war, deneyelim. Telefonumdan yeterli performansı alamıyorum, programlar kilitleniyo, video çekimi yaparken (sanki çözünürlük de çok fazlaymış gibi) donuyo çekerken! Ben şimdi bunun firware'ini update etsemm Versiyonum 3.21 ! Ben bu firmware update yazılımını indirdim yükledim. İlk açılışta bi hata verdi. Sonraki açılışta başka bi hata verdi. 3.açılışta normal açıldı. Fakat Bağlı cihazları arıyo 5 dakikadan fazla sürüyo bu olay. Restart attım denedim yine aynı. Norton Internet Security 2007 kullanıyorum. Antivirus kapatılması gerekiyor demişsiniz. Ben açıkcası bulamadım. Görevi sonlardından da n ile başlayan ööle bişe yok... Neyse. Update etsem gerçekten müzik ses seviyesinde çok azalma oluyor mu? Ya da alternatif falan var mı? Müzik benim için herşey aslında bu telefonda. Orjinal nokia kulaklığım bozuldu.Sadece soldan normal geliyor ses. Sağdansa cızırtılı bi bassla birlikte hafif olarak ses geliyor. Deli oldum. Turkcell bayisinden bitane aldım 3250 için kulaklık diye adamla yüzgöz oldum geri verdim. Hem büyük bi kulaklık, kulağıma sığmadı hem ses az. Orjinal istiyorum! Müziğin önemini anlayasınız diye anlattım bunu da Şimdi update etsem dil pek önemli değil aslında ingilizce de kullanırım no problem. Ama ses olayı ve şu update programı neden görmez bu telefonu bu iki sorunum düzelse ben de bi upgrade etmeyi düşünüyorum. Saygılarımla. Yardımcı olabilecek arkadaşlar için : e-mali@hotmail.com (MSN)... Saygılarımla

benim sana tavsiyem telefonun bir hard format at
    telefonundaki gereksiz telefonu yavaşlatacak herşey silini
    az da olsa bir rahatlama olur
    sonra kafana göre tekrar yükle proğramlarını
    umarım bi yararı olur

• quote:

Orjinalden alıntı: DJ_MaLi

Merhaba arkadaşlar. Ben de 3250 kullanıcısıyım ve derdim şu tam olarak. Aslında sorunlarımla yaşıyordum, madem çözüm war, deneyelim. Telefonumdan yeterli performansı alamıyorum, programlar kilitleniyo, video çekimi yaparken (sanki çözünürlük de çok fazlaymış gibi) donuyo çekerken! Ben şimdi bunun firware'ini update etsemm Versiyonum 3.21 ! Ben bu firmware update yazılımını indirdim yükledim. İlk açılışta bi hata verdi. Sonraki açılışta başka bi hata verdi. 3.açılışta normal açıldı. Fakat Bağlı cihazları arıyo 5 dakikadan fazla sürüyo bu olay. Restart attım denedim yine aynı. Norton Internet Security 2007 kullanıyorum. Antivirus kapatılması gerekiyor demişsiniz. Ben açıkcası bulamadım. Görevi sonlardından da n ile başlayan ööle bişe yok... Neyse. Update etsem gerçekten müzik ses seviyesinde çok azalma oluyor mu? Ya da alternatif falan var mı? Müzik benim için herşey aslında bu telefonda. Orjinal nokia kulaklığım bozuldu.Sadece soldan normal geliyor ses. Sağdansa cızırtılı bi bassla birlikte hafif olarak ses geliyor. Deli oldum. Turkcell bayisinden bitane aldım 3250 için kulaklık diye adamla yüzgöz oldum geri verdim. Hem büyük bi kulaklık, kulağıma sığmadı hem ses az. Orjinal istiyorum! Müziğin önemini anlayasınız diye anlattım bunu da Şimdi update etsem dil pek önemli değil aslında ingilizce de kullanırım no problem. Ama ses olayı ve şu update programı neden görmez bu telefonu bu iki sorunum düzelse ben de bi upgrade etmeyi düşünüyorum. Saygılarımla. Yardımcı olabilecek arkadaşlar için : e-mali@hotmail.com (MSN)... Saygılarımla

yeni versiyonu da kesinlikle indirme bence indirenlerin hepsi hüsrana uğradı
    senin yapacağın telefona format atmak
    kulaklığa gelince eğer ki kulaklık adaptörün varsa
    kullanmayan arkadaşlardan sana orjinal kulaklığını satmak isteyen olacaktır bence
    ki sen neden orjinal istiyosun anlamadım
    daha güzel ses veren kulaklıklar piyasada mevcut

tavsiyem versiyon atma...!

• quote:

Orjinalden alıntı: hisset

Ya arkadaşlar bana bi yardımcı olun şu nalet olası programı buldum 3250 RM38_EMEA_APAC_10.00
    Yazılanların hepsini yaptım geriye bi bu programı yükleme işi kaldı ama yüklenmiyo
    Dosya üzerine çift tıklıyorum fakat çalışmıyo.
    Elimde 4.14 lük ingilizce telefonla bi başıma kaldım SES de berbat

hocam bi kaç sayfa önce anlatılmıştı bunlar tekrardan bi baksan sanırım derdine care bulursun
    yapan arkadaşlar vardı...!

• Symbian OS 9.1 için Büyük oyun,program ve tema arşivi.
    Download Link:http://rapid***share.com/files/9513098/s60v3_programs_themes_games_by_TNC.rar.html
    RAR Şifresi:www.TNCTR.com
    Tüm uygulamalar tarafımdan test edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozsgy -- 2 Ocak 2007; 13:36:24 >
  • tesekkurler frozsgy
    deneyecegim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frozsgy

Symbian OS 9.1 için Büyük oyun,program ve tema arşivi.
    Download Link:http://rapid***share.com/files/9513098/s60v3_programs_themes_games_by_TNC.rar.html

frozsgy heykeli dikilecek adamsın dostum
    tabiki mecazi...!
    ama bence clone bu linki ilk sayfaya koymalısın dostum
    linkin üstüne de
    BY FROZSGY...!
    BENDE BUNLARIN HEPSİ VAR AMA
    OLMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK OLACAKTIR EMİNİM Kİ...!

• quote:

Orjinalden alıntı: frozsgy

Symbian OS 9.1 için Büyük oyun,program ve tema arşivi.

bunların hepsi bendede vardı ama yinede tessekkurler frozsgy

• dosyalar gayet guzel ancak topic basina koymak yerine frozsgy arkadasimiz, paket iceriginide belirterek asil yeri olan v9.1 topicine koyarsa daha cok kisinin ihtiyaci karsilanacaktir diye dusunuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

dosyalar gayet guzel ancak topic basina koymak yerine frozsgy arkadasimiz, paket iceriginide belirterek asil yeri olan v9.1 topicine koyarsa daha cok kisinin ihtiyaci karsilanacaktir diye dusunuyorum.

OK GÜZEL TESBİT
    MAKSAT BULUNACAĞI YERİN BİLİNMESİ
    ORDADA OLSA BULUNMASI KOLAY OLUR...!
  • arkadaslar bu nokıa nesaman adam gibi bi fw cıkaracak...her yenı cıkan fw bı oncekınden daha berbat durumda..
  • ya 3250 xpress music le şimdiki 3250nin farkı ne??
    tek fark ses mi?
    mesela video çekimi falan geliştirildi mi? bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ay-din

ya 3250 xpress music le şimdiki 3250nin farkı ne??
    tek fark ses mi?
    mesela video çekimi falan geliştirildi mi? bilen var mı?

KISACA FARK YOK
  • teşekkürler :)
    cumaya kadar e900 ya da 6288 alıcaktım ama 3250 özellikler çok güzel.
    yalnız e900 320*240 video çekio ve divx kalitesinde çekio çok hoş bişey..
    3250 nin video su nası peki? 176*144 mü çekio?
  • quote:

teşekkürler :)
    cumaya kadar e900 ya da 6288 alıcaktım ama 3250 özellikler çok güzel.
    yalnız e900 320*240 video çekio ve divx kalitesinde çekio çok hoş bişey..
    3250 nin video su nası peki? 176*144 mü çekio?

nokia 3250 176x144 *.3gp olarak cekiyor ancak cozunurluk hic iyi degil.
    ben d900 kullandim, o da kaliteli video cekmesine ragmen, tam ekran yapamiyor. ama e900 bilemem.
    nokia 3250, nokia 6288, nokia 6233 iyi secenekler.
  • ben şimdiye kadar hep 6288-e900 arasında kalmıştım. ama 6288i elime alınca 2 telefonu üst üste koymuşlar gibi duruyo, çok kabva geldi görünüş olarak.
    e900 video yu tam ekran izletio mesela, bilgisayara aktarıncada baya güzel görünüo. ama telefon çok sağlam değil diyolar.
    arkadaşım 4 aydır kullanıo hiç bi sorun çıkmadı onda.
    bende 3250nin normali ablamda var ve bence iğrenç fotoğraf çekio. xm de bu giderilmediyse e900e yönelcem deme ki..
    ama şimdi telefon aldıktan sonra en az 2-3 yıl kullanmak istiorum. o yüzden 2 aydır hala karar veremedim
  • quote:

ben şimdiye kadar hep 6288-e900 arasında kalmıştım. ama 6288i elime alınca 2 telefonu üst üste koymuşlar gibi duruyo, çok kabva geldi görünüş olarak.
    e900 video yu tam ekran izletio mesela, bilgisayara aktarıncada baya güzel görünüo. ama telefon çok sağlam değil diyolar.
    arkadaşım 4 aydır kullanıo hiç bi sorun çıkmadı onda.
    bende 3250nin normali ablamda var ve bence iğrenç fotoğraf çekio. xm de bu giderilmediyse e900e yönelcem deme ki..
    ama şimdi telefon aldıktan sonra en az 2-3 yıl kullanmak istiorum. o yüzden 2 aydır hala karar veremedim

hernekadar bu gelisen teknolojide uzun sureli bir cihaz kullanmak zor olsada, secimini iyi yapmalisin. iyice bir arastir, son olarakta eline al ve iyice incele, ondan sonra kararini ver.

• 6288 kesinlikle alınacak telefon değil bence
    arkadaş aldıda pişman oldu benim telefonla karşılaştırınca
    6233 ona nazaran daha alınası telefon ama o da en az 3250 kadar büyük telefon
    ben ce en ideali symbian da olması hasebiyle 3250...!
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp74

fexpoler çıkmış ingilizcesi iyi olan sitesine bir baksın

yakında diyor, maalesef henüz çıkmamış.
  • WhiTeRaVeN

seni bulmus iken sorayim.
    symbian v9.1 icin olan bildigin tum siteleri paylasirmisin. hepsi bende kisayol olarak sakliydi ama ne yazikki silinmis. aklimdan girmeye calisiyorum, hatta farklisitelere denk geliyorum ama.
    sen yazarmisin birkactane.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.