Şimdi Ara

i-mate sp3-sp3i sp5-sp5m kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yokmu aranızda bilgi birikim paylaşacak insanlar yokmu kimse

• kimse kullanmıyormu bu cihazları yahu
  • ben imate sp5m var hiç bir yukleyemiyorum ama tel cok guzel kamerası falan cok iyi 600 usd ye aldım sorularınız olursa cevaplarım saygılar...
  • wm5 olduğu için henüz uyumlu program ve oyun bulunamyor satmayı düşünürmüsün
  • ama bekle yakında başlarlar
  • Bende alıyorum su anda gumrukte kayıt olup gelmesini bekliyorum cok heycanlıyıım...Ben programları toplamaya basladım ama program ve tema su anda gercekten cok kısıtlı seviyede mutlaka gold memeber uyeliginiz olmalı diye dusunuyorum ama gordugum kadarıyla 2005 2003 serisinden arayuz olarak oldukca farklı sp3 kullananlar bilir kamera muduna cok guzel olanaklar eklendigi hakkında yorumlar aldım hadi hayırlısı :D
  • alan arkadaşlar ne kadar aldınız ve toplam maliyet nedir gelmesi kayıt olması filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dementor kardeş elinde program varsa yollarmısın cok sevinirim ben cihazı 600 usd aldım istanbuldan cihaz kılonluymuş o yuzden kapanmıyor ama sadece kendi hattımla kullana bilirmişim 2003 programları oluyor ama ekranın yarısı bos kalıyor 2003 ekranları 176*220 wm5 ekranları 240**320 bu yuzden oyun ve programlar ekranın yarısına kadar oluyor ben daha once sp3 kullandım aslımda ekran boyutları aynı sorun pixelden kaynaklanıyor gibi DEMENTOR kardeş bekliyorum saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dementor

Bende alıyorum su anda gumrukte kayıt olup gelmesini bekliyorum cok heycanlıyıım...Ben programları toplamaya basladım ama program ve tema su anda gercekten cok kısıtlı seviyede mutlaka gold memeber uyeliginiz olmalı diye dusunuyorum ama gordugum kadarıyla 2005 2003 serisinden arayuz olarak oldukca farklı sp3 kullananlar bilir kamera muduna cok guzel olanaklar eklendigi hakkında yorumlar aldım hadi hayırlısı :D

pm attım sana yaklaşık 50 de mail
  • mobilecom kardeş ne mail gelmiş nede pm kardeş gonderdigin hiç bir sey yok yani
  • BENDE EN SONUNDA İMATE SP3İ SAHİBİYİM VE TÜM İNCELEMELİRİ BURAYA YAZACAĞIM
    ACELE ETMEYİN Bİ KARIŞTIRIM BAKİM
  • abi manyak bi alet ben bugüne kadar niye normal tel kullanmışım ya kafama
    abi video tam ekran seyret süper net ekran takılma karıncalaşma pixele bölünme yok he birde seyrediyorsun dahada yaklaşmak istedin yap zoom istediğin kadar öyle seyret deli alet ya symbian falan yalan javada var
  • ooo frd abi demek büyük ankara bulusmasından sonra aldın assıl telefonu haa :D olmadı ya gormek isterdik yeni sp3i ni ya ben baya merak ediyorum su telefonu
  • vallahi tüm resim ve incelemeleri buraya atıcam

• Olee sonunda kendi sp5m im de geldi yorumları hep babamınkinden yapıyodum!... Babamın sp5m ine bakıp bakıp ıc geciriyodum sonunda benimkide geldi cok mutluyum mpxgentr bu gun 9 da acılıyor orda program bulabilirsiniz !....

• www.n e t t e x t.org adresinden hemen indirin dilediginiz programi beklemeniz gerekmiyor
  • arkadaşlar şu i-mate leri yurt dışından nasıl getirtiyorsunuz?

kargo+gümrük işleri nasıl oluyor? ve en önemlisi ne kadara patlıyor bize?

kaydettirme olayını nasıl halletcez?

alan arkadaşların güle güle kullanması dileğiyle, bizide bilgilendirirlerse sevinicem
  • cihazı kullandıkça inanılmaz özelli
    klerle karşılaşıyorum normal telleri atın çöpe hatta küçük bir program sayesinde sp3i yi mouse ve klavye ile idare edebiliyorsunuz inanılmaz değilmi tüm işlermelri klavye ve mouse ile msj yaz oyun oyna herşey incelem yakında
  • arkadaşlar sp5 almak istiyorum. öbür topic'e de yazdım. nasıl alabilirim. yurt dışından kaça gelir. kredi kartına taksitle alınabilir mi? lütfen kısa zamanda yazınki alalım.
  • arkadaşlar buradan paylaşım araştırma yeni programlar gibi yazılar yazsak donanımsal olarak bilgi paylaşsak ne dersiniz dostlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.