Şimdi Ara

İ MATE PDA2K MI? O2 XDA2S Mİ?YARDIM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BU TELEFONLLARDAN BİRİNİ ALCAM AMA KARAR VEREMİYORUM NE YAPSAK AKIL VERSENİZ...
    SAYGILAR

• arkadasim bende acemiyim ama bildiklerimi söyleyeyim..o2 xda IIs i de Pda2k yı da HTC firması üretiyor. o2 lerde sim kilidi varmı bilmiyorum belki olabilir ama pda2k da yok(en azından benimkinde yok)... İkisi arasındaki benim bildiğim en büyük teknik fark pda2k'nın 128ram 64 rom u var..o2 xda IIs in ise 128 ram 96 rom u var..daha ince detayları üstadlara sormalısın ama bana kalırsa pda2k yeterli gibi..tercih senin...
  • üstad
    eyvallah cevaplamışsın ama arkadaş bunu 11 ay önce sormuş

bence şimdiye almıştır

hatta bozmuş yada çaldırmıştır ve diamondu alsammı yeni bişiler çıksın diye beklesem mi diye düşünüyordur

b ende bu konuda kararsızım varsa bi fikrin söle valla
  • haklısın bende az önce gördüm bildiklerimi söyleyeyim dedim aslında şöyle söyleyeyim tecrübem yok ama cok araştırdım pda2k yı 1 hafta evvel aldım.alırken biraz içim buruktu yani kızaklı olduğu için kapagında hafif bi bosluk vardı, tabi normal bu çunku nerden baksan 4 yıllık makina..inan bi nokya buna dayanamaz...her gecen gun yuzum biraz daha gülümsüyor suan için çok memnunum marka model konusunda tercih yapamıyorsan şöyle söyleyeyim hp ler çok tercih ediliyor ama ben ısınamadım(malzeme kalitesi bakımından kastediyorum) tabi benim baktığım 6815 ti yanlıs hatırlamıyorsam..diğer modelleri için bilene danışmalısın.Gsm özelliğini kullanırken bi yankı vardı belki sadece yazılımsal sorunlardır onu üstadlar bilir.Ama Htc ürünlerini tavsiye ederim şahsi fikrim bu. Bi ara toshiba G900 bir numaralı önceliğimdi, gps hariç donanım açısından mükemmel görünüyor,hele bide ekranının çözünürlüğü dehşet verici..ne yazıkki yazılımla arası hiç iyi değil..içindi Nvidia Goforce ekran çipi olmasına rağmen olması gereken ekran gücünü sağlayamıyor..(örn: 30 fps görüntü alınması gerekirken 15 fps alınması gibi)..ve haliyle cihaza yavas bi görünüm sergiliyor. Ben tercihimi i-mate den yana yaptım. 2003 işletim sistemi var rom upgrade yapmayı dusunuyorum ama malesef sadece teorik bilgiyle olmadığı için henüz kendime güvenemiyorum.4 yaşında olmasına rağmen bugünün standartlarına cevap verebiliyor.senin aklından geçenler nelerdir elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exhaustion -- 29 Haziran 2008; 23:07:40 >

• valla yazdığım gibi htc diamondşu anda aklımdan geçen ama kararsızım iştwe başka bişi mi almalıonun yerine araca bilemiyorum

taşımayı dert etmesem htc shift alacağım ama namussuz benim ev telefonumdan büyük
  • teknik özelliklerini bilmiorum diamond un ama güzel cihaza benziyor.. imate in ultimate serisine hiç göz attınmı? yanlış hatırlamıyorsam 9502 diye bir modeli var bakmadıysan bide ona göz at derim ben. shift ne ustad öyle ya :D asus eee pc gibi bişi taşıması fena dert olur onun,özellikle yeni bi model cıkarda heyecanı kacarsa en az 2 kilo artar ağırlıgı haberin olsun
  • doğru deyon valla sfithten caydım zaten ya bela bu iş

diamond derken touche pro çıka geldi şimdide wm 7 ler konuşuluyo bekleye bekleye bişi alamz olduk yaff
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.