Şimdi Ara

İ-mate PDA2k için yardımmm ne oluur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAM ARKADAŞŞLAR BEN 1 HAFTA ÖNCE i-mate POCKET PC ALDIM COK MEM NUNUM KENDİ ÖZELİKLERİ BİLE MANYAK AMA BENİM EN BÜYÜK SOORUNUM BU NU NASIL KAPDA BİLİRİM KAPATMA TUSUNA BASINDA ISIK SÖNÜYO BEKLEME MODUNA GECİYO SANIRIM BUNUN KAPATMA OKSİYONU YOK VE GELENİM EN ÖNEMLİ MESELEYE PROGRAM YÜKLEDİKTEN SONRA MECBUREN KAPANIP ACILMASI GEREK YOKSA APTALLASIYO YA RESET TUSNA BASIYOM SADECE YADA BATARYASINI CIKARIP TAKIYOM AMA YÜKLEDİGİM HERSEY GİDİYO TÜRCE DİL PAKETİ JHARİC PROGRAMLAR VE OYUNLAR GİDİYO HER GÜNÜM BUNA PROGRAM KURMAKLA GECİYO NE OLUUR YARDIMLARINIZI BEKKLİYOMM BASIM COK BÜYÜK DERTTE BİDE 750 YTL LEYE ALDIM MAKİNE TEMİZ FİYATI İYİMİ SİZCE simdiiden tşk ler

• merhaba ozaman hosgeldin aramıza diyelim..Bende de MDAIII var.Arastırdıysan biliyosundur...Ben cok memnunum ozellikle de wireless özelliğinden.hem telefon hem cep bilgisayarı bluetooth IR..Ne ararsan var.sıfırı 1.5 milyar civarı..Bence fiyatı cok uygun yani o fiyata gidiyor 2. eller.kapatma tusuna gelince bu aletler kapanmıyor..bekleme moduna geciyor..uzun basılı tutarsan ısık tamamen kapanıyor gunduz ozellikle bu mod kullanılmalı bence..pilden tasarruf için..resetlediğinde programların silinmesini anlayamadım silinmemesi gerekir..fakat bazen pili cıkardıgınızda fabrika ayarlarına dönüyor..bikac defa basıma geldi..oyuzden backup almanı oneririm..ben sbp backup programını kullanıyorum.kapanmasaydı cok geniş bi program arşivimiz vardı..ama buraya da yazsan yardımcı oluruz..gülegüle kullan..
  • slm bende orange spv m3000 var (mda vario) ve kapatmak icin `sleep` uyku modu tusuna uzun sure (4-5 saniye) basili tuttun mu `tlf kapansin mi?`diye soruyor ve okay ledin mi kapaniyor.bir dene istersen.kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.