Bildirim
i-mate MDA t-mobile PM10A Pcoket PC - WM2003 SE
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Selamlar arkadaşım
Aynı firmanın MDA III telefonu var bende. Bende de Almanca'ydı. Sirkeci de DoğuBank'ın tam karşısında CASIO diye bir dükkan var. sadece pocket pc satan. Ben orda almancadan ingilizceye çevirdim. Türkçe için 180 YTL istiyorlar. -
Ey masallah ben basari elektronige gittim ordan ceviririz dediler bana da ben ingilizce yapmistim daha once turkce yapariz dediler 30 YTL ancak 2 haftada yapariz dediler bende sacma oldugunu dusunerek vazgectim 2 haftada nasil türkçe yapiyolar bunu anlamis degilim sanki bilgisayar toplayip yeniden kurup cisco server felan kurucaklar -
quote:
Orjinalden alıntı: diGiheX
Ey masallah ben basari elektronige gittim ordan ceviririz dediler bana da ben ingilizce yapmistim daha once turkce yapariz dediler 30 YTL ancak 2 haftada yapariz dediler bende sacma oldugunu dusunerek vazgectim 2 haftada nasil türkçe yapiyolar bunu anlamis degilim sanki bilgisayar toplayip yeniden kurup cisco server felan kurucaklar
Vallahi Alemsin -
arkadaşlar istanbul ümraniyeye yakın olanlara her türlü iphone ve pdada yardımcı olurum....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X