Şimdi Ara

I mate JASJAR'ın JASJAM FArkı nedir?Dubai'den başka ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir pda almaya karar verdim.Ve ekranın katlandığında içeride kalması ve bu sebeple cepte iken çizilmesinin imkansız olması nedeniyle jasjar almayı düşünüyorum. Fakat galiba jasjam yeni çıktı. Jasjam'in bu yeni üründen farkı nedir. Başka bir ürün tavsiye edermsiniz? ( Ürünü arkadaşım dubaiden alacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 8 Kasım 2006; 10:23:25 >

• yok mu tavsiyesi olan
  • JASJAR dana kadar bişey. Taşınmaz cepte
  • arkadaşım ben dubaiden jamin getirttim. cebe felan en uygun cihaz .gayet kibar. jasjar cepte taşınmaz bir de çanta alman lazım. ama k-jam alabilirsin biraz tombik ama klavye istersen bunu al. jamin güzel bir cihaz, kablosuz olaraktan nete süper giriyor. ben pda özelliklerini zaten pek kullanamıyorum vaktim yok.telefon özellikleri zayıf biraz. ok .selamlar
  • bahsi gecen butun telleri kullanan biri olarak sana jasjari oneririm eger boyut sorunun yoksa cunku klavyesi bugune kadar yapilmis butun klavyeli modellerden daha kullanisli(pda2k k-jam jasjam) ama hizi olarak kjam de jaminde ondan hizli kaliyor vede boyut olarakta jasjar buyuk diger yandan
    eger ki arkadasin dubaiden alicaksa suan onun dubai fiyati yaklasik 850 usd (jasjam) ma tr fiyati kayitlisi 1200 usd kayitsizi 950 usd civari vede ikinci eli bile inan iyi fiyata gidebilir eger sikilma gibi bir durumun varsa satarkende karda olursun ama jasjarin ikinci elinin fiyatlari baya dustu.
    ama jasjam daha hizli insallah kafanizi fazla karistirmamisimdir sorunuz varsa madde madde yazarsan tek tek cevaplarim saygilar
  • öncelikle tavsiyeleriniz için biz kez daha teşekkür ediyorum sizlere
    jasjar'ı 640*480 ekran olması kapandığında ekranının çizilmemesi işlemcisinin 520 mhz olması sebebiyle hızlı olması ve en önemlisi kalevyesi ile birlikte ufak bir notebook gibi olması sebebiyle beğenmiştim. Ama söylediklerinize bakılırsa en iyisi bu ürün değil piyasada biraz eski kalmış revizyona ihtiyacı var.Bu sebeple galiba jasjam'e kayacak gibi duruyorum. Bakalım hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jasjarın ekranı daha büyük kendi gibi ama wireless ağlarda sadece 11 b yi destekliyor jasjam ise 11 b/g yi destekliyor ki g genel wireless yani daha çok kullanımda jasjamı tavsiye ederim
  • amcalar ben internette 550 ytl ye jasjar buldum fakat pek anlamoom kazıkta yemek istemoom şimdi bu cihaz flash videosu gösteririmi mesela youtubedeki videoları izleyebilermiyim nasıl türkçe yaparım türkçe yapmak performansı düşürürmü türkçe işletim sistemi özeelillerinde eksilme olurmu birde yurt dışından getirtsem sıfırını kaça getirtiriz yani yaklaşık fiyatları ne ben 250 dolar gördüm biyerde galiba dedim yanlışlık vardır ayrıca bana jasjara uyacak mobil oyunlar ve programlar gerekir söz gelimi bir gta nın mobil pc versiyonu varmı ayrıca java desteği nedir mynette okey oynayabilermiyim birde bilen varmı USB 2.0 desteği varmı eminim yoktur olsa dvd writer bağlarım hehehehe mp4 oynatıyomuş powerpoint sunumunu görüntülermi görüntülüdeği gibi değişiklik yapabilirmi powerpoint sunumu hazırlarmı yani movie maker çalıştırırmı birde sesli video kayıt yapıyomu çok soru sordum kusura bakmayın lütfen yardım edin

• kardeş ben internette 550 ytl ye jasjar buldum fakat pek anlamoom kazıkta yemek istemoom şimdi bu cihaz flash videosu gösteririmi mesela youtubedeki videoları izleyebilermiyim nasıl türkçe yaparım türkçe yapmak performansı düşürürmü türkçe işletim sistemi özeelillerinde eksilme olurmu birde yurt dışından getirtsem sıfırını kaça getirtiriz yani yaklaşık fiyatları ne ben 250 dolar gördüm biyerde galiba dedim yanlışlık vardır ayrıca bana jasjara uyacak mobil oyunlar ve programlar gerekir söz gelimi bir gta nın mobil pc versiyonu varmı ayrıca java desteği nedir mynette okey oynayabilermiyim birde bilen varmı USB 2.0 desteği varmı eminim yoktur olsa dvd writer bağlarım hehehehe mp4 oynatıyomuş powerpoint sunumunu görüntülermi görüntülüdeği gibi değişiklik yapabilirmi powerpoint sunumu hazırlarmı yani movie maker çalıştırırmı birde sesli video kayıt yapıyomu çok soru sordum kusura bakmayın lütfen yardım edin photoshop çalıştırmaz bence yazıcıya sinyal gönderirmi yani yazıcı çalıştırırmı

• amcalar ben internette 550 ytl ye jasjar buldum fakat pek anlamoom kazıkta yemek istemoom şimdi bu cihaz flash videosu gösteririmi mesela youtubedeki videoları izleyebilermiyim nasıl türkçe yaparım türkçe yapmak performansı düşürürmü türkçe işletim sistemi özeelillerinde eksilme olurmu birde yurt dışından getirtsem sıfırını kaça getirtiriz yani yaklaşık fiyatları ne ben 250 dolar gördüm biyerde galiba dedim yanlışlık vardır ayrıca bana jasjara uyacak mobil oyunlar ve programlar gerekir söz gelimi bir gta nın mobil pc versiyonu varmı ayrıca java desteği nedir mynette okey oynayabilermiyim birde bilen varmı USB 2.0 desteği varmı eminim yoktur olsa dvd writer bağlarım hehehehe mp4 oynatıyomuş powerpoint sunumunu görüntülermi görüntülüdeği gibi değişiklik yapabilirmi powerpoint sunumu hazırlarmı yani movie maker çalıştırırmı birde sesli video kayıt yapıyomu çok soru sordum kusura bakmayın lütfen yardım edin
    quote:

Orjinalden alıntı: sejder

öncelikle tavsiyeleriniz için biz kez daha teşekkür ediyorum sizlere
    jasjar'ı 640*480 ekran olması kapandığında ekranının çizilmemesi işlemcisinin 520 mhz olması sebebiyle hızlı olması ve en önemlisi kalevyesi ile birlikte ufak bir notebook gibi olması sebebiyle beğenmiştim. Ama söylediklerinize bakılırsa en iyisi bu ürün değil piyasada biraz eski kalmış revizyona ihtiyacı var.Bu sebeple galiba jasjam'e kayacak gibi duruyorum. Bakalım hayırlısı

amcalar ben internette 550 ytl ye jasjar buldum fakat pek anlamoom kazıkta yemek istemoom şimdi bu cihaz flash videosu gösteririmi mesela youtubedeki videoları izleyebilermiyim nasıl türkçe yaparım türkçe yapmak performansı düşürürmü türkçe işletim sistemi özeelillerinde eksilme olurmu birde yurt dışından getirtsem sıfırını kaça getirtiriz yani yaklaşık fiyatları ne ben 250 dolar gördüm biyerde galiba dedim yanlışlık vardır ayrıca bana jasjara uyacak mobil oyunlar ve programlar gerekir söz gelimi bir gta nın mobil pc versiyonu varmı ayrıca java desteği nedir mynette okey oynayabilermiyim birde bilen varmı USB 2.0 desteği varmı eminim yoktur olsa dvd writer bağlarım hehehehe mp4 oynatıyomuş powerpoint sunumunu görüntülermi görüntülüdeği gibi değişiklik yapabilirmi powerpoint sunumu hazırlarmı yani movie maker çalıştırırmı birde sesli video kayıt yapıyomu çok soru sordum kusura bakmayın lütfen yardım edin

• ..........

birde bu cihaza format nasıl atılooo ilerde ihtiyaç olursa hani
  • I-MATE JASJAR YENİDEN KURULUM: Kırmızı ve yeşil telefon simgelerinin arasında soft key denen tuşlar ver. Üzerinde çizgi olanlar. Onlara basılı tutarak sol arkadaki minik gizli butona basıyorsun. Devam etmek istiyorsan "0" yada vazgeçmek istiyorsan "X" bas diyor. Sende formatlayıp otomatik kurulum yapmak istiyorsan "0" a basıyorsun ve ekrandaki önergeleri takip ediyosun.
    Ayrıca çok kullanışlı bir cihaz ve her işini görür.
  • selam mesajından dolayı teşekkürlerimi sunarım ben jasjardan vaz geçtim çünki türkiyede satışı ve teknik servisi yok bozulursa elinde kalır diyorlar jasjam düşünüyorum ama jasjar tipi daha hoş siz ne tavsiye edersiniz jasjama sonradan neler eklenebilir mesela ares limewar emula yada başka türlü bir paylaşım programı çalıştıra bilirmi e tabi mobil pc için olanları yani mp3 indirme programı desteklerlermi siz hangisini kullanmayı iyi biliyorsunuz jasjam bilginiz iyimi ben türkçeleştirecem kendim yapabilirmiyim masa üstü pc leri söker bozar yaparım ama pda lardan anlamıyom 0505887 96 53 telefonunuzu rica etsem ilerde bilmediğim durumları sorarım yarın yada ertesi gün alacam daha hoş bildiğiniz pda varmı jasjam yavan geldi az boklu N95 nokia sanki
  • selam mesajından dolayı teşekkürlerimi sunarım ben jasjardan vaz geçtim çünki türkiyede satışı ve teknik servisi yok bozulursa elinde kalır diyorlar jasjam düşünüyorum ama jasjar tipi daha hoş siz ne tavsiye edersiniz jasjama sonradan neler eklenebilir mesela ares limewar emula yada başka türlü bir paylaşım programı çalıştıra bilirmi e tabi mobil pc için olanları yani mp3 indirme programı desteklerlermi siz hangisini kullanmayı iyi biliyorsunuz jasjam bilginiz iyimi ben türkçeleştirecem kendim yapabilirmiyim masa üstü pc leri söker bozar yaparım ama pda lardan anlamıyom 0505887 96 53 telefonunuzu rica etsem ilerde bilmediğim durumları sorarım yarın yada ertesi gün alacam daha hoş bildiğiniz pda varmı jasjam yavan geldi az boklu N95 nokia sanki
    quote:

Orjinalden alıntı: limitsiz

I-MATE JASJAR YENİDEN KURULUM: Kırmızı ve yeşil telefon simgelerinin arasında soft key denen tuşlar ver. Üzerinde çizgi olanlar. Onlara basılı tutarak sol arkadaki minik gizli butona basıyorsun. Devam etmek istiyorsan "0" yada vazgeçmek istiyorsan "X" bas diyor. Sende formatlayıp otomatik kurulum yapmak istiyorsan "0" a basıyorsun ve ekrandaki önergeleri takip ediyosun.
    Ayrıca çok kullanışlı bir cihaz ve her işini görür.

selam mesajından dolayı teşekkürlerimi sunarım ben jasjardan vaz geçtim çünki türkiyede satışı ve teknik servisi yok bozulursa elinde kalır diyorlar jasjam düşünüyorum ama jasjar tipi daha hoş siz ne tavsiye edersiniz jasjama sonradan neler eklenebilir mesela ares limewar emula yada başka türlü bir paylaşım programı çalıştıra bilirmi e tabi mobil pc için olanları yani mp3 indirme programı desteklerlermi siz hangisini kullanmayı iyi biliyorsunuz jasjam bilginiz iyimi ben türkçeleştirecem kendim yapabilirmiyim masa üstü pc leri söker bozar yaparım ama pda lardan anlamıyom 0505887 96 53 telefonunuzu rica etsem ilerde bilmediğim durumları sorarım yarın yada ertesi gün alacam daha hoş bildiğiniz pda varmı jasjam yavan geldi az boklu N95 nokia sanki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.