Şimdi Ara

İ-Mate JasJam Hepsiburada da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O nasıl fiyat yaw uçmuşlar. Nerdeyse diğer pda ların 2 katı
  • Feci bir fiyat gerçekten.
  • Ben de bakıyodum heralde asus daki zarar yüzünden arayı kapatacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3nity -- 19 Aralık 2006; 11:34:35 >
  • Bu aletde gps var mı? Baktım, göremedim.
  • JasJam da dahili GPS modülü yoktur.(yukarıda bir arkadaş sormuş)

ama fiyatı da 100-200 daha aşağı olur en fazla..
    daha aşağı bulmak mümkün olacağını sanmam.

çünki bu cihaz piyasada yeni çıkan ne Asus P525 e ne de HP 6815 e benzer..

gerçekten hem görüntü hem özellik hemde dahili QWERT klavyesi ile bambaşka bir cihazdır kendisi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yuh!!!!KARDEŞİM 2 MİLYARA NOTEBOOK VAR BABALAR GİBİ , 12'' EKRANLI , HAFİF , UFACIK ...TAMAM BENDE HASTASIYIM JASJAMın VE JASJARın AMA BÖLE FİYATTA OLMAZKİ BE KARDEŞİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Burada daha ucuz,

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1128&IID=71243

yaw bu arada beyler bu sitede k-jam felan satılıyo sıfır...GARANTİLİMİDİR?? NE ZAMANDAN BERİ SATILIYOR? SİTE YENİ BİR SİTEMİ? GÜVENİLİRMİ? BU SİTE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI??
  • dunyanın en pahalı benzınını satan adamlardan bu tarz fıyatlar beklenır zaten fahiş fiyat memnun musteri gösterın tepkınızı almayın arkadaslar almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuyo -- 19 Aralık 2006; 22:39:54 >
  • Beyler, bilindigi gibi bu cihazin orijinal ureticisi HTC firmasi, i-Mate kendi markasini koyuyor. HTC ile i-Mate in uretim anlasmasi gectimiz aylarda sona erdi, yani bu cihaz artik i-Mate JASJAM adi altinda uretilmeyecek. HTC kendisi TyTN (Titan diye okunuyor)adi altinda uretiyor. HTC nin Turkiye distributeri de Casper bilgisayar oldu. Dolayisiyla onumuzdeki gunlerde Casper TyTN yi getirebilir.
  • abartmışlar fiyatı
  • bu fiyata laptop alınır buna kim o kadar para verir?
  • hakikaten bu fiyat cok fazla
    bir de, 3g gelmeden bu cihazi randimanli kullanmak hayal
    sadece prestij icin zenginler satin alir

ama bu markanin distributoru bunu, ancak belli bir miktardan fazla satarsa randiman alabilir
    onun icin de mantikli fiyat lazim, cihazin her ozelliginin kullanilabilir olmasi lazim
    Bunun icin de bir suru alt yapi yatrimlarinin bitirilmesi lazim..

yok yok, biz bu cihazin sadece muhabbetini yapariz.
    ya da Uzak Dogu'ya giden biri cok uygun fiyata getirecek..

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaaydin79

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Burada daha ucuz,

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1128&IID=71243

yaw bu arada beyler bu sitede k-jam felan satılıyo sıfır...GARANTİLİMİDİR?? NE ZAMANDAN BERİ SATILIYOR? SİTE YENİ BİR SİTEMİ? GÜVENİLİRMİ? BU SİTE HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI??

K-jam uzun süredir bu sitede görünüyor fakat hiç bir zaman stoklarına girmedi. Almaya kalksan yok yani.

• bu cihaz bu para kadar etmez yazik..
  • dostum alttaki sitede gprs fonksiyonu var diyor. Olmadığı kanısına nereden vardın. Bu ürünü türkiyeye kim getiriyor biliyormusunuz bu arada .

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=1589&idPhone2=1803
  • servis olayını hep dikkate alın derim kısacası önce servis agı geniş olmalı ve firma garanti şartlarını yerine getirecek çapta olmalı.
  • arkadaslar cihaz romanyada orange amblemi ile 550 usd ye satiliyor.bilginize
  • yaw bizim memleket hakkaten soyguncu
    o yuzden herkes kacak getirtiyordu, simdi onu da engellediler
    yine de Romanya'dan veya baska yerden ucuz getirip burada resmi hale getirmek ciddi bir alternatif..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.