konuyu arattım ama yoktu.. filmi daha dün izledim.. gercekten cok güzel bir film.. konusuna gelince. lise yılları boyunca ezik bir tip olmus tipsiz basrol oyuncumuz okulunu dereceyle bitirir ve bildiğiniz üzere okul birincilri konusma yapar mezuniyet töreninde.. bizim elemanımızda konusma yapacaktır... arkadası buna gaz verir yapacağı konusma hakkında.. bütün okul boyunca şöyleydin böyleydin işte kimse seni hatırlamayacak git işte sevdiğin kıza sevdiğini söyle gıcık kaptığına laf sok gibisinde.. elemanımızda gaza gelir ve filmimizde burdan ismini alır.. mezuniyet töreninde okul birincimiz beth cooper e onu sevdiğini söyler.. kendisini hırpalayan elemanlara laf sokar ve filmimizin eğlenceli olan kısmı burda başlar...
http://www.imdb.com/title/tt1032815/
eurotirp vari güzel bir film..bence izleyin...
Aynen güzel filmdi
2 ay önce indirdim hala yatıyor uygun bir fırsatta izlemek lazım
yukarı.. ben baya eğlendim arkadaşlar..dediğim gibi atraksiyonu bol bir film arıyorsanz kesin izleyin.. eurotrip gibi bir film.. normalde konu falan açmam ama bu filmi gözden kacıran cok olduğu için actım..
Ekliyorum listeye
bence çok çok kötü bi film. zaman kaybı. ne olacağını ilk dakikadan biliyorsunuz zaten. aynı şekilde bi ton film var artık sıkıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: _vanilin_
bence çok çok kötü bi film. zaman kaybı. ne olacağını ilk dakikadan biliyorsunuz zaten. aynı şekilde bi ton film var artık sıkıyorlar.
korku gerilim yada polisiye filmi değil ki.. sadece olaylar komik.. sonunu bilip bilmemenin bir önemi yok yani..