Şimdi Ara

<-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...| (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.968
Cevap
26
Favori
396.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kayıt olmak istiyorum benide yaz oraya
  • selam arkadaşlar

size birkaç sorum olacak;bende 6 tane japon balığı var ama bunların cinsiyetini bilmiyorum,nasıl öğrenebilirim ve bunların ömrü kaç yıldır??
    birde japon balıklarının yanında hangi tür balıklar yaşar??

Orjinalden alıntı: ffarukk

selam arkadaşlar

size birkaç sorum olacak;bende 6 tane japon balığı var ama bunların cinsiyetini bilmiyorum,nasıl öğrenebilirim ve bunların ömrü kaç yıldır??
    birde japon balıklarının yanında hangi tür balıklar yaşar??

upp!!!

Orjinalden alıntı: ddelphi

benimde 4 dene astronotum var

benide ekleyin kulübe

en süper chiclid türü

bu deniz akvaryumu nasıl oluyor..benim pek bir akvaryum bilgim yok..bildiğim sağda solda gördüğüm akvaryumlardan farklımıdır..yoksa aynımı oluyor...

aslında ben bi akvaryum almayı planlıyorum..sıfırdan başlayacam yani bu işe...içinde de japon falan beslemeyi düşünmüyorum...palyaço balığı düşünüyorum..asıl beslemek istediğim tür bu nemo yani.ve bunun la uyumlu geçinen balıklar olacak.. nette araştırdığım kadar ile deniz akvaryumunda yetişiyormuş bundan dolayı sordum deniz akvaryumunu sizlere.....birde arkadaşlar benim gibi sıfırdan başlayacak biri için bu tür bir balığa bakmak zormu olur..yani beginner seviyesi için soruyorum önerilerniz neler..

akvaryuma toplamda balıklarla dahil ayırdığım bütçe 100ytl..acaba az mı yada rahatlıkla alınabilirmi??

• 3 tane japonum var benide ekleyin

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

beyler bişi soracam sizlere...

bu deniz akvaryumu nasıl oluyor..benim pek bir akvaryum bilgim yok..bildiğim sağda solda gördüğüm akvaryumlardan farklımıdır..yoksa aynımı oluyor...

aslında ben bi akvaryum almayı planlıyorum..sıfırdan başlayacam yani bu işe...içinde de japon falan beslemeyi düşünmüyorum...palyaço balığı düşünüyorum..asıl beslemek istediğim tür bu nemo yani.ve bunun la uyumlu geçinen balıklar olacak.. nette araştırdığım kadar ile deniz akvaryumunda yetişiyormuş bundan dolayı sordum deniz akvaryumunu sizlere.....birde arkadaşlar benim gibi sıfırdan başlayacak biri için bu tür bir balığa bakmak zormu olur..yani beginner seviyesi için soruyorum önerilerniz neler..

akvaryuma toplamda balıklarla dahil ayırdığım bütçe 100ytl..acaba az mı yada rahatlıkla alınabilirmi??

bahsettiğiniz balık bildiğim kadarıyla deniz akvaruyumda için en kolay balıktır, fakat hiç akvaryum tecrübeniz yok iken deniz akvaryumu ile başlamak nekadar doğru olur bilemiyorum, deniz akvaryumlarının olmazsa olmaz ekipmanları vardır ve masraflıdır, bu link size çok yardımcı olacaktır: http://www.akvaryum.com/Forum/default.asp?C=6

• 6beyaz 6 da renkli melek baliğim vardi. 2 çöpcü 2 de vatoz. tatildeyken biraktiğimiz dostumuz hakkın rahmetine kavusturdu.

Beni de akvaryum kulubune alın...

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

benide ekleyin
    3 tane tetram war

Isıtıcı war
    Şelale var yetiyor şimdilik
    :P

en sevdiğim balıklardır tetralar bende 2 sene önceye kadar tetra black besliyordum.Üniversiteyi kazanınca birine hediye ettim ve balıklar 1 ay içerisinde öldü.

• bende akvaryum kulübüne üye olmak istiyorum.
    yetkililere duyrulur.!!!
  • arkadaşlar 2003-2006 yılları arasında 3 yıl ciklet üretimciliği yaptım izmirde...tatlı su hayvanları İle ilgili geniş bilgim var sorularına her zaman acığım pm atınızz..akvaryum forumuna takılamıyorum..
    ALLAH NASİP KISMET EDERSE 2008 HAZİRAN GİBİ TEKRAR BU İŞE GİRECEĞİM OZAMAN FORUM AHALİSİNE SAFKAN MALAVİ VE TANGANİKA GÖLLERİNDEN CEŞİTLİ TURLER SUNACAĞİM...
    deniz akvaryumunun balık ceşitleri yurt düşündan döviz ile gelmektedir ...anlayacağınız ortalama buyuklukte bir deniz akvaryumunu kurmak ve içini canlılarla doldurmak 2000-2500 ytl civarı bir butce ayırmanız gerekiyor...

Pompa Ankara'nın su kesintili günlerinde kullanılacak.

Su basma yüksekliği olarak 120 cm yeterli olacaktır. (Atman AT-103 Power Kafa Motoru)
    Marka olarak bunu uygun gördüm.
    Hem ucuz hemde iş görecek gibi görünüyor.

Başka marka ve model önerisi olan varsa burada paylaşırsa sevinirim.

Hadi eskiden tasla filan idare ediyorduk ufak kesintilerde.
    Dile kolay 5 ay hiçte kısa bir süre değil. :(

Önce şu damacanalarda kullanılan pilli pompaları düşündüm ama çok pratik gelmedi.
    Sonra şu musluklu depolardan bir tane alıp lavabodan daha yüksek bir noktaya koymayı düşündüm ama o da banyoda problem/inşaat işi demek ondan da vazgeçtim.

Orta boy bir depo ve bir kafa motoruyla (akvaryumlarda kullanılan) olayı çözmeyi düşünüyorum.
    Hiç olmazsa elimizi ayağımı tek başımıza yıkayabilelim.

21. yüzyılda uğraştığımız şeylere bakın!
    Söylenecek söz çokta gerek yok.

HK: Teyzeciğim durmak yok yola devam!
    Teyze: Dee get!

"Tanrıyı güldürmek istiyorsan, O�na planlarından bahset." :) Amores Perros filminden bir replik.
    "Life's too short for chess." :) Henry James Byron
    "I have a dream... " Martin Luther King, Jr. - Video
    Radikal Gazetesi Orijinal Demokrasi Reklam Filmi (Sansürsüz)

• arkadaslar ben petshopcuyum ve 13 yıldır bu ısı yapıyorum eger aklınıza takılan bırseyler olursa herturlu yardımda bulunabılırım

suan konya ereglıdeyım ve yenı bır tasarım yaptım alt katı dev akvaryumlarla donattım ve musterıler ıcın dınlenme yerı olarak kullanıyorum ve bır aya kalmazda haftada bır gu akvaryum sevenler bır gun ıse kedı ve kopek sevenler adında semınerler ve toplantılar duzenlıyecem

foto atmasını bır bulabılırsem resımlerde ekleyecem
    Olay çok basit.
    "Cevapla" tuşuna basıp açılan yeni pencerede "Buraya resim koymak için tıklayın !"'a tıklayın sonra açılan pencerede " Browse" diyip resimlerinizin yerini gösterin. "Tamam"a basın.

Mesajınızı yazdıktan sonra " Mesajda resmi görüntüle " seçeneğini tıklayın ve "Tamam" a basıp mesajınızı gönderin.

HK: Teyzeciğim durmak yok yola devam!
    Teyze: Dee get!

"Tanrıyı güldürmek istiyorsan, O�na planlarından bahset." :) Amores Perros filminden bir replik.
    "Life's too short for chess." :) Henry James Byron
    "I have a dream... " Martin Luther King, Jr. - Video
    Radikal Gazetesi Orijinal Demokrasi Reklam Filmi (Sansürsüz)
  • Beni de ekleyin.90 litrelik bi akvaryumum var ve pengasus besliyorum.Çok hareketliler maşallah.Resimlerini de sizinle paylaşıcam.Daha önce akvaryumuna bambu koyan varmı forumda bilmiyorum ama çok temiz bitki.2 aydır balıkları besliyorum(bu arada 4 yıldır balıklarla uğraşıyorum)akvaryum ilk günkü kadar berrak.Filtreleme sistemimde yok.Motoru da bir kez bile temizlemedim.
    Bir de sorum var.Balıklardan birinin gözü diğerlerinden büyük.Bu büyük gözlü balık eşliğinde dip yemini dibe çökmeden yiyorlar.Bir sorun çıkarmı acaba.Daha önce dibe çökmeden yemleri yediklerini duymamıştım.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.