Şimdi Ara

<-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...| (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.968
Cevap
26
Favori
396.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş her canlının oksijene ihtiyacını düşünürsen şöyle bir hesap yapmalısın,
    önemli olan balığı öldürmeden canlı tutmak değildir, doğal ortamındaki gibi her gereksinimini sağlamaktır,
    beta balığı petshoplarda görmüşsündür genelde bardaklar içinde bile tutuyorlar, fakat bu balığın az oksijene ihtiyacı var diye buşekilde bırakabilirsin anlamına gelmez,
    yerinde olsam şöyle bir hesap yapardım,
    akvaryumumun büyüklüğü yani tankımın su kapasitesi ve su değişimlerinde yenilenen su ile balık miktarım oksijen tüketimi ihtiyacını karşılıyormu?
    şöylede olabilir, bol bitkili bir akvaryum ve geniş tank varsa yeterli miktarda balık hava olmadan yaşar hatta fazla oksijen olma durumu bile olabilir çünkü bitkiler suya oksijen sağlayacaktır! sen buşekilde hesabını yap, gerisi senin deneyimine kalmış,
    quote:

Orjinalden alıntı: Worldplayer

beta için akvaryumuna hava motoru gerekirmi sadece ısıtıcı yetermi?

• quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

Orjinalden alıntı: Eminali

nasıl yani cidden monitorden akvaryum mu yapılıyor ?
    hönk şaşdım walla :)
    fena fikir degil gibi yaw :)

yok monitörü bilmem de kardes tv den oluyomus resim den bakabilirsin

<-ı|ı|ı DH Akvaryum Kulübü ı|ı|ı-> |Akvaristler içeri...|

Kumandaya basınca balıklar değişiyor mu???

İğrençti...

• Yavru sarı prensesleri verip yunus aldı kardeşim. üst kapağı açık bırakmış. Sabah kalktığımızda içlerinden biri eksikti. Yere baktığımda kupkuru kesilmiş can vermiş. üzüldüm Bu intiharmı oluyor yoksa açık olduğu için atlaması normalmi

Bu arada @arif_icke gereksizlerdeki üst konuda gördüm doğum günün kutlu olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 26 Aralık 2006; 6:11:56 >

• Benim akvaryumun içinde gazeteler falan var. Balık aldığımda bende katılırım. Gerçi başlığa bakılırsa balığa gerek yok. Tospağalar daha güzel.

We are all just prisoners here, of our own device.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Yavru sarı prensesleri verip yunus aldı kardeşim. üst kapağı açık bırakmış. Sabah kalktığımızda içlerinden biri eksikti. Yere baktığımda kupkuru kesilmiş can vermiş. üzüldüm Bu intiharmı oluyor yoksa açık olduğu için atlaması normalmi

Arasıra böyle şeyler oluyor.(En çok kılıçkuyrukta)Bence akvaryumunun üst kapağını her zaman kapalı tut.

• Benim akvaryumumumda monos ve argos var. Yanlarına çiklıt yunus çifti alsam sizce anlaşırlar mı?

TASAVVUF HOCAM CEMAL NUR SARGUT

• arkadaşlar, elimde 90x30x40 boyutlarında bir akvaryum var.. Öylece boş boş duruyor. Isteyen bir arkadaşa gelip evimden almak şartı ile ücretsiz olarak verebilirim.

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • iyi günler arkadaşlar

geçenlerde nette dolaşırken görmüştüm sonra o sayfayı kaybettim

bir balık türü

yarısı bordo yarısı maviydi pullarına hayram kaldım

birkaç gündür bakıyorum bulamadım içimizde balık konusunda bilgili olan var mı?

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Yavru sarı prensesleri verip yunus aldı kardeşim. üst kapağı açık bırakmış. Sabah kalktığımızda içlerinden biri eksikti. Yere baktığımda kupkuru kesilmiş can vermiş. üzüldüm Bu intiharmı oluyor yoksa açık olduğu için atlaması normalmi

Çok teşekkür ediyorum dostum inan çok sevindim... Sağol sağol sağol...

@éfulim: sanırım o dediğin balığı biliyorum deniz akvaryumu balığı olması lazım ama ismini bilmiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

arkadaşlar, elimde 90x30x40 boyutlarında bir akvaryum var.. Öylece boş boş duruyor. Isteyen bir arkadaşa gelip evimden almak şartı ile ücretsiz olarak verebilirim.

Evin nerde?

• ankarada balık ulus akvaryumcular carsısından alınır bende kısa bı sure orda calıstım ancak dıkkatlı olmalısın bazı esnaflar tıcarı ahlakı bı kenara bırakıp musterılerını kandırabılıyorlar ozellıklede balıktan anlamayanları yanında balıktan anlıyan bırısı ıle gıtmelısın

Orjinalden alıntı: Pharmabiotech
    quote:

arkadaşlar, elimde 90x30x40 boyutlarında bir akvaryum var.. Öylece boş boş duruyor. Isteyen bir arkadaşa gelip evimden almak şartı ile ücretsiz olarak verebilirim.

Evin nerde?

sabah sabah yıktın beni..

quote:

Evin nerde?

Fatih

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • quote:

quote:

quote:

Evin nerde?

Fatih

Açık adres ve tel alabilirsem oralardan geçiyorken alabilirim. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bu akvaryumu üretimde yavruları büyütmek için kullanacağım yoksa benimde boş iki akvaryumum var ama küçük

• yaw benim akwaryumda 2 zebra 2 de sarı prenses warDI..
    ilklerde zebralar hiç yemek yemezdi sonra sarı prensesler yememeye başladı sonra bi sarı prensesin üstünde siyah çizgiler oluştu ve 1 hafta sonra öldü.:(:(şimdi diyer sarı prensesin üstünde siyah çizgiler oluştu ne yapcam yaaa ???
  • Arkadaşlar balıklarımı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu balıklar (s.prenses) pek yaramadı büyümediler. Ne önerirsiniz? Kolay üreyebilen bir çiklet türü düşünüyorum ve şu anda aklıma brichardi yatıyor? Tavsiye eder misiniz? Ya da başka balık var mı tavsiye edebileceğiniz?

Not: Bitki de bulundurmak istiyorum.

kuyruğu ve yüzgeçlerinin uçları pamuksu olmuştu parça parça 2 gün yem yemedi hareketsiz dibte durdu.

şimdi geçti sayılır o pamuksuluk hareketlide. yem yemeye çalışıyor ama yutamıyor çıkarıyor.

sizce ne yapmam lazım

Orjinalden alıntı: .:DreaM:.

Benim Üyeliğimi Yenilermisin
    Eski Nick : Paptor_İsterim
    Resimde Değişirse Sevinirim

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.