Bildirim
I have no words after watching..............
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Başlığın sonundaki noktalar hiç hoş durmamış -
hacım içimi kararttın akşam akşam sağol. birçoğu da kurmaca zaten, belki de hepsi. şimdi bütün bu ölenlerin arabanın içinden dışından sağından solundan çekilmiş videoları var kaza anında. normal mi la bu? -
Akşam akşam içimi kararttın saol. -
quote:
Orijinalden alıntı: koray_mat
Akşam akşam içimi kararttın saol.
-
eski bu daha yenimi izliyorsun günaydın -
Bide o velet "anne?" diyorya koptum orda.
ccc ibretlik paylaşım kardeş ccc -
@lev@
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
-
quote:
Orijinalden alıntı: lev@
Bide o velet "anne?" diyorya koptum orda.
ccc ibretlik paylaşım kardeş ccc
saçmalama
-
quote:
Orijinalden alıntı: Enémy
@lev@
Üzgünüm dostum artık kural yok forumda, istediğim repliği söylerim.
Ve bunlar gerçek değil profesyonel kameraman, kaç tane farklı açı, yok yavaşlatıyor yok hızlatıyor saçmalamayın, bazıları gerçek yukarıdan bakılanlar.Diğerleri cidden ibretlik olsun diye bile bile çekmişler.
-
quote:
quote:
@lev@
Ve bunlar gerçek değil profesyonel kameraman, kaç tane farklı açı, yok yavaşlatıyor yok hızlatıyor saçmalamayın, bazıları gerçek yukarıdan bakılanlar.Diğerleri cidden ibretlik olsun diye bile bile çekmişler.
konu replik değil böyle bir olayda bile şaka yapabiliyorsan o videodakilerin kendi başına geldiğini düşün derim dostum
-
quote:
quote:
quote:
@lev@
konu replik değil böyle bir olayda bile şaka yapabiliyorsan o videodakilerin kendi başına geldiğini düşün derim dostum
Bende sadece replikten bahsetmedim, kurgu bunlar, insanları korkutmak için tasarlanmış.Sadece birkaçı gerçek oda sallanan ve yukarıdan çekilen görüntüler.Helikopterlilere veya güvenlik kameralarına yakalanmışlar.Geri kalanları hikaye.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X