Şimdi Ara

I.Dönem Iyisiyle Kötüsüyle Bitti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar sevgili forumdaşlar
    Yarın karneleri alıcaz, herkes karnesini evine götürecek ama ben hastaneye götürücem evet babam hastanede yatıyor, çok şükür ameliyat oldu ve başarılı geçti ama şimdi dinleniyor.Sorun şu ki babama binlerce kez söz verdim "Baba bu dönem çalışıcam, söz veriyorum sana bak notlarımı düzelticem" ama bu sözlerin hiçbirine kendim inanmıyordum ve dolayısıyla da notlarım düşük geliyorduBu dönemin başında da her zaman olduğu gibi o sözü verdim ama babam bak bu sefer son yoksa seneye dersaneye yazdırmicam dedi (erken kayıtlar 31 ocakta bitiyor)e şimdi notlarım düşük dersaneye yazdırmicak fakat ben bu sefer gerçekten değiştiğime inanıyorum son 1 haftadır dersanenin yurt programına gidiyorum 5-6 saat ders çalışıyorum günde bütün eksikliklerimi kapatıyorum falan uzun lafın kısası babamı bu konuda üzmemek için ne yapmalıyım karneyi gösterirken ne demeliyim, söz vermeden nasıl ikinci dönem çalışacağıma ikna edebilirim?Acaba karnede oynama yapabilir miyim?

Özet:Şimdi uyuyup karneyi almak için sabah 7'de mi uyansam yoksa hiç uyumasam akşam 9'a kadar dayanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 24 Ocak 2014; 3:37:56 >

• Baban adına üzüldüm.Ama üzülme sebebim hasta olması değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Baban adına üzüldüm.Ama üzülme sebebim hasta olması değil.

Ciddi misiniz hocam, trollediğini söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 24 Ocak 2014; 3:54:23 >
  • hayatı neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

hayatı neden bu kadar ciddiye alıyorsunuz
    />

Allah senden razı olsuniçimdeki vurdumduymazı çıkardın ortaya

cidden 3 sn önce ağlayacakken şimdi gülme krizine girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-370EDDAE3 -- 24 Ocak 2014; 4:02:29 >

• Mesela tutamayacağın sözleri vermeyerek başlayabilirsin olaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.