Şimdi Ara

I Can Football Yeniden (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
8
Favori
19.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklaşık 12-13 sene önce severek bağımlısı olarak oynadığım i can football oyunu bir anda aklıma geldi ve googleye i can football yazdım ve karşıma bu forum çıktı burda bu oyunu benim kadar çok seven insanlar olduğunu görünce duygulandım doğrusu şuanda ne aşamada acaba? çocukluğumuzun oyununu tekrar oynayabilme fırsatımız var mı ? lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.

Takipte olacağım iyi forumlar.

• Arkadaşın yorumunu görünce cidden hayallerimiz yıkılmıştı ama sizin ve diğer arkadaşların projeye devam edecek olması gerçekten umut verici. Maddi, manevi her türlü desteğe hazırız  

• Arkadaşlar gönüllü ekipçe proje kaldığı yerden devam ettiriliyor. Elle tutulur bir seviyeye gelirse konuyu güncellerim.

• Herhangi bir gelişme var mı hocam ? Oyunun son durumu nedir ?

• Vay be çocukluğumun oyunu 2010 dünya kupasında ntv spora çıkan o güzel insanlar buralarda da varmış demek

• Merhaba,

Fraquel oyunu geliştirme sürecine devam etme kararı aldı. Buda oyunun en son halinden bir kesit herkesin heyecanla beklediğini biliyorum. Konuyu takipte kalmaya devam edin oyunun açıldığı günüde görmek dileğiyle.

• Yıllardır ara ara açık mı diye bakar açılmadığını görüp kahrolurum. Böyle bir girişimde olmanız beni çok mutlu etti. 2009 ve devamında sabahlara kadar wcf ekibiyle oynar, aşırı keyif alırdık.. Yazılımdan hiç anlamam, avukatım. Bunu sormak için discord sunucunuza katılmaya çalıştım ama geçersiz, buradan sorayım; bir şeye ihtiyacınız var mı?

• ybsvd Y kullanıcısına yanıt

Hocam avukatsanız yasal süreç hakkında ihtiyaç olursa sizden bilgi alabiliriz aslında.

Davet linkimiz:

discord
    ICANFOOTBALL YENİDEN! Discord Sunucusu'na katıl!
    https://discord.com/invite/6YvkeY9NWF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet.dmr -- 15 Eylül 2024; 0:10:33 >
  • Konuda bir gelişme var mı Discord linki şu an geçersiz maalesef, takip etmek isterim.

• Malesef henüz bir gelişme olmadı.

• muhammet.dmr M kullanıcısına yanıt

Galiba halen gelişme yok,yukarı çıkartalım belki yardım edecek birileri bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun için halen hiçbirşey yapamamış olmak bizi üzüyor ancak geliştiren arkadaş çalışmayı bıraktı. Yardımcı olabileceğini söyleyen arkadaşında bazı çekinceleri olduğundan vazgeçti.

• Güncel discord linki:

• Arkadaşlar projeyi devam ettirecek bir yazılımcı varsa bana ulaşabilir mi?

• Şu oyunu çok duydum ama oynamadım :D

• elinize emeğinize sağlık dostlar inşallah elle tutulur hepimizin elini ovuşturarak kavuşmayı beklediği günü görürüz sayenizde, var olun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.