Şimdi Ara

i can football (online 3d 11 e 11 futbol)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vestel'den internet üzerinde 11'e 11'lik oynayabileceğiniz dünyada bir ilk futbol oyunu
    22 kişi internet üzerinden oynayabileceksiniz.

Vestel, futbol temalı bilgisayar oyunlarının tutkunlarına benzersiz bir oyun sunuyor. Dünyada ilk kez internet üzerinden 11 x 11 futbol maçı yapma imkânı veren "I Can Football", 1 Nisan itibarı ile BETA versiyonuylawww.icanfootball.com adresinde futbol ve oyun tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Vestel'in futbolseverlere armağanı "I Can Football", Sobee Yazılım ve dünyaca ünlü oyun yazarı Mevlüt Dinç'in önderliğinde yaratıldı. Yazılım ve altyapı çalışmaları tamamen yerli yetenek ve emekle tamamlanan "I can football", 22 futbolseverin internet üzerinden online futbol oynayabilmesine imkân vermesi bakımından dünyada bir ilke imza atıyor. Oyuncular, dilerlerse daha az kişilik takımlarla sahaya çıkarak takımın geri kalan üyelerinin bilgisayar tarafından kontrol edilmesini de sağlayabiliyor.
    chip online'dan alıntıdır....

birazdaha araştırdığımda yapılan yorumlar güzel. daha beta aşamasında. futbol severler için bence fırsat desteklemek lazım
    oyunun sitesi
    edit : linkler hatalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 12 Nisan 2008; 22:19:47 >

• oyunu kurdum fakat launcherda oynaya tıkladgmda sobee client dzgün baslamadı sonlandırmak icin tamam a basın dio...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tasud0

oyunu kurdum fakat launcherda oynaya tıkladgmda sobee client dzgün baslamadı sonlandırmak icin tamam a basın dio...

net framework 2.0 ı kurman gerekli sitede verilmiş
  • bende açamıyordum saol :)
  • Frame Network indrdm bu sefer oyuna giriyorum bi kac dkka snra pc res atıyor veya garip garip hatalar verip oyun kapanıyor....
  • nasıl yani bu 35mb lık dosyayla oynamıcaz dimi normal fifanın içinemi atçaz napcaz ?
  • 35 mb lik dosya ile oynicaksin bide 22 mb mi ne dosya var onu indireceksin....sonra girip oynicaksin....guzel bir oyun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_166

nasıl yani bu 35mb lık dosyayla oynamıcaz dimi normal fifanın içinemi atçaz napcaz ?

hayır fifa ile birleştirmiceksin başlı başına bi oyun 32 mb ama kurunca 2xx mb oluo :D

Ben betadan çıkmasını bekliyorum pcde kurulu ama oynamıyorum level sistemi falan gelirse süper olur :D böle çok sade
  • evt biraz sade şuan..... yakinda oyun ozellikleri takim fln gelicek(cok daha guzel olucak ins).....bide bir sürü tip insan dolu durmadan kufr ediolar oyun da pek huzur yok ama herseye ragmen guzel....
  • bencede oyun vestelin yaptığı bir diğer oyun olan IKV ye göre çok daha mükemmel ikv tam bir fiyaskoydu
  • beyler bnm soruna cözüm bulablck biri var mı :)

Frame Network indrdm bu sefer oyuna giriyorum bi kac dkka snra pc res atıyor veya garip garip hatalar verip oyun kapanıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tasud0 -- 21 Nisan 2008; 18:25:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.