Şimdi Ara

İ-20 Sense 2013 Yeni araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 207m


    quote:

    Orijinalden alıntı: falcon86


    quote:

    Orijinalden alıntı: 207m


    quote:

    Orijinalden alıntı: falcon86


    quote:

    Orijinalden alıntı: 207m

    quote:

    Orijinalden alıntı: falcon86


    quote:

    Orijinalden alıntı: 207m

    quote:

    Orijinalden alıntı: falcon86


    quote:

    Orijinalden alıntı: 207m

    Hayırlı olsun. Bana sorarsanız o fiyata alabileceğiniz en iyi aracı almışsınız. Donanım çok çok iyi, yakıt düşük, vergi düşük, euroncap 5 yıldız, içi segmentindeki en ferah araçlardan. Tebrikler...

    Arkadasin aldigi pakette esp olmadigi icin arac ncap ten 5 yildizli sayilmaz.Sanirim en dolu paketi teste sokuyorlar.Esp olmayan hic bir arac 5 yildiz alamaz.

    Bu mantıkla bakarsanız Fiesta, Polo, Golf 6 Man. ve aklıma gelmeyen birçok model 5 yıldız almasına rağmen, ESP olmadığından dolayı 5 yıldızlı sayılmasın. Hatta markaları üç kağıtçılıkla suçlayalım. Bas bas bağırıyorlar 5 yıldızlı araç diye, ama araçta ESP yok. Bence bu şekilde düşünmemek lazım.

    Sen o şekilde düşünme,5 yıldızlıymış gibi duşun.

    Birde bana çarpışma testinin ESP ile ne alakası var onu da anlatırsan sevinirim ;)

    Euro Ncap çarpisma testi degil,guvenlik testidir.Emniyet kemeri ikaz isigindan,ESP ye;carpisma aninda yolcu kabininin hasar alip almamasindan,carptigin yayanin aldigi hasara kadar her seyi hesaplar,ona gore araclara yildiz verir.Teste girip de 5 yildiz alan araclarin hepsinde ESP vardir.Yani ESP tek basina bir yildiz demektir.Avrupa'da arac teste hangi donanimla girdiyse minimum o donanimla satilir.Bizim ulkemizde ise tum donanimlar kirpilip baz donanim adi altinda sanki 5 yildiz aldigi donanimla satiliyormus gibi algilaniyor.Esp yi cikar,hava yastiklarini cikar aracim 5 yildizli diye sat!
    Otomotiv firmalarinin hic birisi babamizin oglu degil.Binbir emekle anca arac sahibi olabiliyoruz.O yuzden fanboyluk yapmaya marka yaristirmaya gerek yok.En az paraya en cok guvenligi donanimi kim veriyorsa onu alin.
    Bu konuda da Chevrolet en basta gelir.Guvenlik donanimi tum paketlerde standarttir.Bazi firmalar gibi teste full donanimi sokup 2 hava yastikli,esp siz bombos araclari 5 yildizli diye satmiyor...

    Güvenlik testi olduğunu bende biliyorum hocam. Bu araba çarpışma sırasında yolcuları düzgün koruyor mu korumuyor mu ? Korumasa 5 yıldız alamazdı zaten öyle değil mi ? Bahsettiğim nokta bu.

    Ben de diyorum ki viraja girdin arac savruldu,sense ya da jump paket esp yok.Arac takla atti,öldün.Bu arac 5 yildizli degil.Olay sadece onden carpma degil.Esp takla atmayi onler.

    Esp aktif güvenlik ekipmanıdır. Yani kazayı engellemeye çalışır. Pasif güvenlik ise, havayastıkları, emniyet kemeri, çarpışma barları, darbe emiciler gibi ekipmanlardır. Bu ekipmanlarda kaza sırasında devreye girer. Esp olmasa bile bu araç kaza sırasında yolcuları güvenle koruduğunu 5 yıldız alarak göstermiştir. Sen diyorsun ki esp 1 yıldız demektir. Hadi öyle olsun diyelim, ama bu pasif güvenlikten aracın maximum puanı aldığı gerçeğini değiştirmez.

    Neyse anlasamayacagiz sanirim,uzatmayalim bence.Esp siz bir arac her seyi dort dortluk olsa bile 5.yildizi alamaz, 4'te kalir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam iyi günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin ancak esp siz araç almak biraz üzücü olmuş bence bunun yağmuru var karı var buzu var toprak yolu var aracın savrulması dengeye gelmesi yolda kalması için şart olmazsa olmazımdır ki olması gerekenden biraz hızlı bi viraja girmeniz bile esp nin ne denli büyük bi eksi olduğunu sizde anlayacaksınız esp bu araçta olması gerekiyordu ben incelemiştim eşim için bizde kıa rıo da karar kılmıştık biraz daha pahalı ancak donanım olarak çok iyi geldi..
    hele kullanın yakıt değerleri falan zamanla belli olur..
  • Esp nin standart sunulmaması Hyundai ın ayıbı keşke olsaydı . Ama aracı beğenerek aldığım için fiyatta çok güzel geldi aldım. Bu araç yüzde 90 şehir içinde kullanılacak en uzun yolu da olsa olsa 50 km uzaklıkta ki yazlığa olacak.
  • Hayırlı Olsun.
    Güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun bu fiyata bu sınıfta bu donanımla alınabilecek en güzel tercih olarak duruyor.
  • eylülnisaeyvaz kullanıcısına yanıt
    Esp olmalıydı. Zor durumlarda diğer donanımlar işe yaramıyor özellikle küçük sınıfta...
  • Arkadaşlar aracı teslim aladım ilk izlenimlerimi yazacaktım ama fotoğraf makinasına bir şey oldu bugün 1 fotofraf çektim kilitlendi . Resimlerle güzel bir inceleme yapacağım makina arkadaşta o halledecek fabrika ayarı istiyormuş galiba.

    bu arada araçta ki navigasyon piranha ile ayı görüntüde açılırken hyundai amblemi ile açılıyor .
  • sakarya dan aldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.