Merhaba 2021 hyundai tucson almayı planlıyorum sizce hangi motoru ve paketi tercih etmeliyim ve yucson gerçekten parasını hak,ediyor mu ? |
Hyundai Tucson Alınır mı ?

-
-
Merhaba.Yeni kasa olan içinmi sormaktasınız.Yeni için ise paket konusu sizin ihtiyaçlar,isteklerinizle ilintili.Onun haricinde içi ve bagajı oldukça geniş,rakiplerinden daha çömert.Kendim için söyleyebilirim özellikle dış dizaynı ve oranları sınıfındaki en iyi olduğunu düşünüyorum.2 tane kullanılmakta ailede.Biri ciddi zorlanarak ullanıldı araçların.6,2lt ve 5lt ortalamalara sahipler istanbul şehir içinde.İkisde dizel.Benzinli kullanıcılar istanbulda 10lt 0,5lt/+ - olarak bildirmekte tüketimleri en iymser olarak.Yol tutuşu iyi,gövde hareketi yok.Performansı makul,malzeme kalitesi iyi,en önemlisi amerikan suvları gibi hissiyatı veren tek araç.Ortada bulunan ünite ile 2 yolcuyu kesin kes birbirinden ayırmakta.Tiguan veya grandland vb. gibi normal araçların hissiyatını vermiyor otomobiller gibi.Çift kavrama ilk araçta ,hor kullanılanda 60.000km gibi değişti garanti kapsamında.Onun dişinda bir sorun yok.Daha bayırada sokuldu bu araç ,asfalttan ayrıldı yani.Hiçbir yerinde bir sorun yok şu ana kadar.
Benin gördüğüm vw ni hemen ardında hyundai gurubu.Bazı konularda eşit bazılarında az geride ancak yeri bu.Çözmesi gereken 2 meselesi var ağırlık ve aerodinami.Frenaj,tüketim,yol tutuş,performans vb. yi etkilemekte bu 2 konu.Bunlar vw seviyesine geldiği vakit gececektir.Çünki kullanılan malzeme dayanıklı ve kaliteli genel olarak.Misal 80.000km deki olan o kadar dezenfektan ile silinmesine rağmen bundan etkilenmemiş bir direksiyon derisine sahip örnek verirsem.
Durum bu.Hayırlı olsun.
-
Bilgi için teşekkür ederim ben 2021 veya 2022 model alabiliyordum. Ford kuga ile bunun arasında kaldım. Şuan araştırıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizel araçlarda egr partikül, adblue ile ilgili bir sorun yaşandı mı? Bende dizel almayı düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Su ana kadar arackarda olumsuz bir durum olmadi.
Adblue yi misal rakiplerinden daha az kullaniyor notralizasyonda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X