Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (469. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: moonboatr , moonboatr
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.397
Cevap
221
Favori
1.004.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozay O kullanıcısına yanıt
    Evet yeni kasa Photon milestone limited edition modelini kullanıyorum çok iyi aydınlatıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 27 Mart 2024; 23:32:8 >
  • ozay O kullanıcısına yanıt

    Ben internetten aldım ancak fandan dolayı far kutusuna sığdırmak kolay değil. Toz kapağını oturtmak beceri istiyor. Tekelioğlunda taktırdım. Eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk

    ESP yi kapatıp tekrar dener misiniz? Bir farklılık oluyor mu? Akü zayıflığı daha önceki Ford Focus marka aracımda problem çıkarmıştı. Ama Tucson da etkili mi emin değilim.

    Deneyeyim hocam. Düşük devirlerde sıkıntı yok hemen ardı arkasına hissettirmeden geçiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardin -- 28 Mart 2024; 9:40:0 >
  • bendeki araç 2023 model elite plus dizel.özelliklerinde Koyu Krom Ön Izgara Paneli yazıyor ama geçen yıkamada baktım ön panel bildiğin adi plastik ya bendeki araçtamı bi sorun var yoksa herkeste öylemi acaba ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAYHAN53

    bendeki araç 2023 model elite plus dizel.özelliklerinde Koyu Krom Ön Izgara Paneli yazıyor ama geçen yıkamada baktım ön panel bildiğin adi plastik ya bendeki araçtamı bi sorun var yoksa herkeste öylemi acaba ?

    Aslında bu ifade Türkçeleştirilirken bir sorun oluşmuş gibi geliyor bana. Krom görünümlü demek istemiş Hyundai. Bütün Hyundailerin ön paneli Plastik elbette. Elite ve Elite Pluslarda ise ekstra krom kaplama yani parlak bir katman mevcut ama metal değil. Dışarıdan bakıldığında kalitesiz durmuyor, ben beğeniyorum. Bence hoş görünüyor. En azından diğer tüm araçlara bakınca daha şık. Diğer araçlar genelde mat plastik oluyor çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raif Ulutürk -- 30 Mart 2024; 8:15:24 >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu LED ampül pazaramada var sadece. 2200 TL. Satışı kalmamış gibi. Katana modeline baktım onda da satış yok veya ben bulamadım. Farklı H serileri geliyor sürekli.

    Bunun yerine photon mono LED alsam, aydınlatma gücü olarak uygun olur mu?
  • ozay O kullanıcısına yanıt
    Mono LED’ler zayıf hocam milestone serisi almaya çalışın.
  • Raif Ulutürk R kullanıcısına yanıt

    Cevap icin tesekkur ederim sanirim dediginiz gibi bir olay yinede dogrusunun yazilmasi gerekirdi.kötü degil bencede guzel duruyor sadece bi an acaba benimki degistirilmis panelmi diye düsünmedim degil 😬

  • ozay O kullanıcısına yanıt

    Merhaba.Ali expresten almanizi tavsiye ederim.Yuksek model bir csp chip olsun 8054 ve ustu.Devamli yuksek isima için sogutma onemli,3 veya fazla bakir heat pipe olmasi tavsiyem.Birde gercek watt degerlerini ogrenin.Benim aldigimda 3 heat pipe var.Photonunkiler max 2 ve calismaya basladiktan sonra isidan isima dusmekte.Oradan bakmaniz daha da sağlıklı olur .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 31 Mart 2024; 18:8:54 >
  • Merhaba Arkadaşlar,


    29 Mart 2024 Cuma günü bende ikinci el olarak 2020 model, 44bin km'de, hasarsız-kazasız-temiz, 1.6 Dizel Otomatik 4x4 Elite Plus alarak aranıza katıldım.


    2010 yılından beri tek ve hiç değiştirmediğim arabam olan Fiat Punto kullanıyordum, herhangi bir sorunu yoktu fakat artık baymıştı onca senedir aynı arabayı kullanmak. Benim için çok büyük bir değişim oldu. Birde arabada donanım olarak her şey, artık ölene kadar kullanırım :) (Yaş 38)


    Arabayı aldık otobana çıktık daha 10.dk, 6.km'de öndeki tırlardan seken taş sonucu çat diye ön cam yolcu tarafından 5 kuruş büyüklüğünde çatladı iyi mi :) Benim Puntoyu 14 sene kullandım hiç cam çatlamadı, bunda aldık 10.dk da olan şeye bak. neyse canım sıkılmadı, güldüm geçtim artık, nazarı çıktı diye düşündüm :)


    Dünde gittim carglass'a camı tamir ettirmeye kasko mini onarımdan. Arkadaşlar ilgilendi sağ olsun ama ben işlemden pek memnun kalmadım, yani anlatıldığı gibi nokta şeklinde kalmadı. aşağıda fotoyu bulabilirsiniz, hem yaptıracaklar için fikir olur belki.


    HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY)

    zaten fazla belli olmuyordu su damlası yada kuş pisliği gibi duruyordu, yüzde 70'i gitti zaten ama ne bileyim o çeperdeki çatlaklarda gideydi de sadece ortadaki nokta kalaydı daha içime sinecekti. neyse artık camın çatlağı ilerlemez belki. zaten arabayı alalı 3 gün oldu şimdi kaskodan ücretsiz cam değiştirsem, 1 ay sonra tekrar çatlasa, 1 sene beklemek zorunda kalacağım. o yüzden camı da değiştirmemeye karar verdim, zaten dediğim gibi yolcu tarafında dikkatimi çekmiyor. dediğim gibi nazarlık olsun.


    fazla gevezelik yaptım kusura bakmayın.


    bayramdan sonra 45bin bakımına sokacağım. dikkat etmem gereken bir şey varmı? standart bir bakım mı? ekspere soktuğumda fren balataların değişmesi gerektiğini söyledi. birde şanzıman yağını değiştirde sen takip eti senle beraber sıfırlansın dedi. yaw zaten 30 bin bakımında değişmiş, 60 binde tekrar değişmicekmi, şimdi durduk yere niye değiştireyim ki garip geldi.


    sunrooftan bozuk yollarda çok hafif gıcırtı sesi geliyor, sanırım silikon sprey çözüyormuş servise bunuda söyleyeceğim.

    birde trafik tabelası okuma sistemi aktif değil onu açtıracağım.

    aracın multimedya ve navigasyon yazılımı için son dosyayı indirdim usb'ye fakat, yazılım güncel diyor. en son 2022 eylülde güncelleme yapılmış. herhalde multimedya yazılımı güncel ama navigasyonda 2022'ye aittir. şu anda güncel navigasyon 2023 kasım diyor çünkü. herhalde sd card'a yapmam lazım bu işlemi usbye değil. o zaman navigasyonda güncellenmiş olur diye düşünüyorum. yada servise söylerim bunuda.


    bunun dışında aracın kendi yazılımı (multimedya değil) şanzıman vb. güncelleme yazılımını herhalde bu km'ye kadar yetkili servis otomatik yapmıştır diye düşünüyorum, araçta bir sorun yok çünkü vites geçisi, fren, motor, şanzıman ısınması vb.


    sabırla okuyan ve cevap veren herkese teşekkürler.





  • Merhaba arkadaşlar, ranger f150 dönüşümlü kasalara bayılıyorum fakat yakıt tüketimi ve uzun yolda problem olabileceği için beni biraz düşündürüyor. Kullanıcı olarak sizin yorumlarınız nelerdir?


    Aklımda normalde tucson 4x4 vardı 2022 kasa öncesi, fakat çok kararsızım. Hem öyle arada bi dağa bayıra falan çıkarsam kamp falan atarsam beni rahat ettirsin istiyorum hem de şehir içi/uzun yol yaptığım vakit beni çok yormasın istiyorum. (Yakıt olarakta)


    Bu iki çeşit aracı kullanan ya da f150 dönüşümlü ranger kullanıpta yorum yapabilecek olan var mıdır acaba?

  • Bugün itibariyle arka sinyal ampüllerini değiştirdim bu kadar mı fark eder. Resmen halojen ampulun bir işe yaramadığını gördüm ikisini kıyaslarken. Takmış olduğum ampul modeli p21w

    https://www.hepsiburada.com/photon-py21w-tek-duy-led-exclusive-serisi-ph7219-sna-sinyal-ampl-amber-p-HBCV00004Z5ND2?ftid=o6cii2ew5rh6ui0j&magaza=DuoLight&url_src=ios-product-detail


    Örnek video

    https://www.youtube.com/watch?si=aGRI1inkn71jyVh-&v=2oeSZybBahY&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 6 Nisan 2024; 17:16:15 >




  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, internette bu lambadan yok. Stoklar bitmiş. 2. sırada onerebilecegin var mı




  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Pazaramadan sipariş ettim fakat satıcı ürünü göndermedi. Hepsi burada da ise pahalıymış. İnternette 2000 lira civarı gördüm hep fiyatları. Uygun fiyatlı takip edeyim o zaman. Teşekkür ederim hocam.
  • ozay O kullanıcısına yanıt
    Ben araştırdım Çin'den 360 ürünlerden aldım yurtdisindan alıp deneyen çok olmuş henüz takmadım aracı satma niyetim var diye duruyor ama 360 larada bakmanızı oneririm
  • wosswoss kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,

    Yaşadığınız durum talihsizlik olmakla birlikte nazarlik olmuş. Caninizi sıkmayin. Cam değişimi klozu icin kasko policenize bakin. Normalde police doneminde 1 kez cam degisimi mümkündür.

    Araciniz yetkili servis bakimliysa sanzuman yagi dahil olmak üzere tum yag içerikli bakimlari yılına gore yapilmistir. Sunroof bakimi ise her sene standardtir.

    Eger araciniz hep yogun trafikte kullanilmadiysa 44bin kmde fren balatalarin asinabilecegini pek sanmiyorum. Yillik bakımda bir kontrolunu saglatabilirsiniz.

  • wosswoss kullanıcısına yanıt

    Multimedya konusunda bilgim yok ama aracin teknik guncellemeleri varsa yillik bakimda yapiliyor. Benim hatırladığım 2020 modellerde 1 ya da 2 kez yapildi. Biri dct guncellmesi biri yangin korumaya iliskin degisimdi. Serviste kayitlari mevcuttur.

  • 2023 model aracımdaki lastikleri satmayı düşünüyorum. Daha büyük ebata geçeceğim.

    2023 Haziran üretimi 2500 km yol yapıldı.

    235/50/19
    Continental Premium Contack 6
  • Arkadaşlar merhaba.2022 Tucson 1.6 Crdi elite plus ile 2023 model arasında hangi farklar vardır bilginiz var mı?2023 modelde elektrikli yolcu koltuğu olduğunu biliyorum ekstra.Başka bir fark var mıdır?Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.