Şimdi Ara

HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (389. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.392
Cevap
221
Favori
1.004.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar düşen araç 1 hafta durmuyor nedir bu talep geçen hafta baktığımız bu hafta yok
    Maşallah millette birbirine baka baka hoplatmıs fiyatları
    Sıfır elite oto bagaj ön arka difizöre 290 fiyat almıştım şimdi 310 diyorlar araç 1 ay sonra
    Ne olacak bu durum tahmınlerınız nedir
    Piyasa doyacak çakılacak mı fiyatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayceto K kullanıcısına yanıt
    Selamlar 2019 yılının son 5 ayında sizin yaşadıklarınızı ben de yaşadım.Araç ararsın araç bulamazsın bulursun zamlı.Dün bir arkadaşla konuşuyorduk o da araç alacak alacağı aracın sıfırı 140 bin 2.el temizi 120 bin dedi.Gider sıfır alırım o zaman dedi.2. el fiyatları çok arttı.Kasım da 60 bine verdiğim 2009 C-max olmuş 90 bin TL.Benim şahsi kanaatim fiyatların düşmeyeceği yönündedir. Sıfır araca çok talep var.Krediler düşük.Ben olsam uygun olan aracı bulduğum an alırım beklemem.Nitekim de kasım 2019 da öyle yaptım.Bayi bayi dolaştık araç yok olanında özellikleri uygun değildi.Hyundai ye gittim 2 gün sonra 3 tane tucson gelecek dendi.1 tanesini aldım çıktım.Aklımızda tucson almak da yoktu bu arada. SuperB,Karoq,kuga bakıyordum.Kısmet işte. Sorarsanız şimdi çok memnunum iyi ki bunu almışım diyorum.
    Son karar sizindir.Beklentilerinizi karşılayan en uygun aracı bulmanız dileğiyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 5 Temmuz 2020; 9:20:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hafta sonu ücretsiz navigasyon güncellemesi için servise gittim güncellemeyi yapmışlar birde oksijen senserü diye bişey varmış onun güncellemesinide yapacaklardı ama parça olmadığından ertelediler,sormak istediğim navigasyonun güncellendiğini nasıl anlarız en son güncel programın seri nosunu bilen varmı ? navigasyon ayarlarından görünüyor ama kyaslama açısından navigasyonu güncel arkadaşa yazabilirmi * niye soruyorsunuz dersen aracımı serviste devamlı takib ediyordum hangi ara güncellediler anlamadım sırf emin olmak için soruyorum 2018 makyajlı tucson benim araç gerçi navigasyonlar aynıdır .navigasyona girip ayarlardan program güncel nosuna bakıp yazabilirmisiniz biraz uzun rakamalardan olusuyordu.
  • panhandler kullanıcısına yanıt
    Şöyle görsel olarak anlayabilirsiniz.
    Hakim renk mavi oldu. Gidilen istikameti gösterir ok dahil. Eskiden turuncu gibiydi...
    İlaveten radyo kanallarının çoğunda da kanal LOGOSU çıkıyor bu yeni yazılımda. Eskiden sadece isim yada frekans görünüyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    ÇOK TEŞEKKKÜRLER HEMEN BAKICAM
  • Arkadaşlar merhaba 2020 tucson için kaliteli ve uygun bir bagaj havuzu bakıyorum tavsiyesi olan varsa sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba; ben de aranıza 2016 model hyundai tucson 1.6 t-gdi 4*4 elite plus red pack aracım ile katıldım. Aracım henüz 37.000 km’de 41.000 km’de servise gireceğim. Ancak bakım maliyetleri ve yapılacaklar hakkında pek bir bilgim yok. Tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatabilirlerse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajli kasa dizel aracini satmayi dusunen varsa ozelden yazabilir arac ariyoruz tesekkurler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada ki fiyatlara bakıyorum da biz arabayı tam zamanında almışız. Geçen haziran 1.6 dizel en boş paket manuel seramik ve cam filmi dahil 142 bin TL'ye hunkodan almıştık. Yıllık bakımında oksijen sensörü değişti sizin de ilk bakımda değişmiş miydi?

    Ayrıca bir kaç eklemek istiyorum arabaya. Krom ön ızgara, on arka koruyucu, ve multimedya ekranı konusunda bir yerlerden fiyat alan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır araştırıyorum , şu arabanın ön tarafına bir kamera koyduramadım , nette bakıyorum yabancı sitelerde orjinal ekranlara ön kamera takıp çatır çatır kullanıyolar , anladığım kadarıyla yaptıkları şey video giriş kablosunu kesip önüne bir video kontrol kutusu koyuyolar araba geri vitesteyken normal arka kamerası çalışıyor ileri vitese geçince ekran normal haline gelmeyip 15 saniye boyunca ön kamerayı gösteriyor , ki banada hiç mantıksız gelmiyor ama konu hakkında detaylı teknik bilgim yok , konu hakkında hyundai koreya yazdım multimedya ekran hakkında technical data talep ettim , gelseydi onu bir elerktronikçiye gösterip kesin bir cevap alabilirim diye umuyordum ama adamlar cevap yazmadı , aşağıda linkini verdiğim alete 150 dolar yazmışlar sonunda alıp getiricem oto elektronikçiye sök şunu deneyip görelim oluyomu olmuyomu dicem , nedir bu arkadaş ya altı üstü bi multimedya ekranına ilave kamera takıcaz kimse olur demiyo, biri diyo yok dikiz aynasına kamera takıyoruz öbürü diyo multimedyayı komple değişiyoruz falan filan , şunu biri yapsa patlar gider herkes yaptırır , bitek hyundai değil tüm markalarda aynı terane orjinal neyse o değişiklik yapılmaz deyip geçiyolar , bana hiç mantıklı gelmiyor bunun kesin basit bir yolu olmalı , en basitinden ön park sensörü taktırıyım dedim adam ya hep açık durucak yada açma kapama düğmesi koyucaz işin bitince kapatıcaksın dedi , detaylı araştırdım halbuki hiçte öyle değilmiş aracın içinde basit bi bağlantıyla sensörler 15 km hızın altında aktif olucak şekilde montaj yapılabiliyormuş , bence bu kamera olayıda basit bir sekilde halledilebilir , gerçi aşağıda linkini verdiğim alet biraz pahalı ama komple set değilde parça parça alınırsa 100 doları bile bulmaz diye düşünüyorum , yeminle şu işin yolunu bi buliyim bi elektronikçi bulucam depo ayarlayıp yığıcam malzemeyi yurtdışından getirip sonrada sırf bu işin montajını yapıcam gel arkadaş aracının orjinal ekranına önüne arkasına sagına soluna tepesine neresine istersen orjinal donanımı bozmadan kamera takıyoruz 🤣🤣🤣 , bu arada aracım 2019 tuscon sadece geri görüş kamerası var




    https://h5-aliexpress-com.cdn.ampproject.org/v/s/h5.aliexpress.com/item/4000143931284.html?amp_js_v=a3&amp_gsa=1&usqp=mq331AQFKAGwASA%3D#aoh=15948938647349&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%251%24s%20alan%C4%B1ndan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C7A49ED -- 16 Temmuz 2020; 13:37:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cesiler1992 C kullanıcısına yanıt
    2500 liraya çin malı multimedya takan yerler var geri görüş kamerası ile birlikte montajını yapıyolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C7A49ED -- 16 Temmuz 2020; 13:39:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guest-C7C7A49ED G kullanıcısına yanıt
    Aslında çıkma orijinal bulup takmak lazım yoksa garanti gidecek diye korkuyorum bir araştirayim en iyisi. Teşekkür ettim. Ayrıca ön kamera yazınıza gelince on plakanın veya amblemin oraya kamera koyularak yapılabilir 10 km/s altı hızında 1. Viteste onu gösterecek şekilde kodlanabilir sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bende aranıza 2020 n line 4x2 ile katıldım. Şimdilik daha 100 km civarı oldu araçtan çok memnunum sadece yakıt seviyesi 7.8 lt lerde düşürmek için her hangi bir şey yapmaya gerek var mı yoksa zamanla düşecek mi değerler? Motor açma gibi söylemlerde bulunanlar oluyor ama yeni motorlarda buna ihtiyaç yok diye biliyorum. Bilgilendirebilen olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulkonotyk kullanıcısına yanıt
    İstanbulda yaşıyorum aracım 12 bin km oldu ortalamam 7.1 ltr, özen göstermem az yakasın diye ama deli gibide kullanmam , kısacası kullanıcısına göre 7 ltr (+/- 0,5) diyebilirim size cevap olarak , ayrıca kullandığınız mesafede çok önemli kısa mesafelerde malesef tüketim fazla malum dizel motorlar böyle özellikle kışın. Bu arada benim lastikler 18 , sizinkiler 19 galiba azda olsa onunda etkisi olucaktır muhtemelen

    Not: oksijen sensörü muhabbeti üzerine servisi arayıp şase no ile baktırdım bende benim aracınkide değişicekmiş çağırdılar gelin değişelim dediler , bir etkisi olucakmı tüketime değiştirdikten sonra kullandıkça görücez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C7A49ED -- 17 Temmuz 2020; 14:6:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çıkan sensörü almayı unutmayın 😁 Bakımda tüm parçaları aldım onu almayı unutmuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mulkonotyk

    Merhabalar. Bende aranıza 2020 n line 4x2 ile katıldım. Şimdilik daha 100 km civarı oldu araçtan çok memnunum sadece yakıt seviyesi 7.8 lt lerde düşürmek için her hangi bir şey yapmaya gerek var mı yoksa zamanla düşecek mi değerler? Motor açma gibi söylemlerde bulunanlar oluyor ama yeni motorlarda buna ihtiyaç yok diye biliyorum. Bilgilendirebilen olursa çok sevinirim.
    Hocam yakıt tüketimi ilk bakımdan sonra bir nebze düşüyor. Rodaj kısmına gelirsek ben 3 bin km den sonra uzun yolda bir kaç kere açma işlemi yapmıştım.

    Bende bir yakıt verisi paylaşayım. İstanbul-trabzon arası( Ankara'dan doğru) 4 kişi full bagaj ( hatta o kadar full ki koltuk araları bile dolu) klima açık şekilde 5.2/100km ortalamayla geldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 Tucson Elite Paket Kutup Beyazı 4x2 ile aranıza katıldım. Şuan için arabadan memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dejavu1347 D kullanıcısına yanıt
    Selamlar aynı renk 2019 u bende var hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 18 Temmuz 2020; 22:35:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cesiler1992 C kullanıcısına yanıt
    Onu vermezler. Garantiden, ücretsiz değişiyor malum...
    Diğerlerinin ücretini verdiğiniz için veriyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr112 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.