Şimdi Ara

HYUNDAI STAREX PAYLAŞIM ALANI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
5
Favori
188.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • N'aber Ersin?
    Yakıt tüketimlerini görelim beyler.
    Geçenlerde babam şehirdışına gitmişti, klima açık, yavaş da gitmez adam, Total Excelium Eurodiesel ile 10 km/8 lt yakmış (2004 TCi).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi Tarık Seni Sormalı ?

    Ş.içi 10 Litre Diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 21 Ağustos 2011; 14:31:16 >
  • Allah'a şükür, idare ediyoruz.
    Bu konuya bizden başka yazan olmaz bence.
  • selam beyler,öyle deme Tarık daha çok fanatik Starex'ci vardır!
  • herkese merhaba arkadaşlar ben şu anda tempra sxa kullanıyorum ve daha büyük bir araç düşünüyoruz ailecek çünki 6 kişiyiz ve sürekli 1 kişi evde kalmak zorunda kalıyor.yani araç artık küçük geliyor.starex niyetim var vip olanlardan bunların 2 senede 1 muayane olanı varmıdır acaba ve en çok yakıttan bahsedilmiş pekde önemli değil çünki malum dünyanın en pahalı yakıtı türkiyede normaldir.ilk kullandığım araçlar kia pregio idi çok güzel ve rahat bi araçtı yakıtıda mükemmeldi ve 600 bin km de sattık.şimdi ford transit var ve çok yakıyo gibi ama canavar.neyse ben aslında kısa şase starex düşünüyorum şu temprayıda satabilirsem.
  • CRDİ Lerin Yakıtında Sorun Yok.. TCİ Dada Abartılacak Kadar Bir Yakıt Yok..
    Hususi Geçenler ( Kamyonet Olarak Geçmeyenler ) Zannedersem 2 Yılda Bir Muayeneye Giriyordu
  • teşekkürler
  • Bu İlandaki TCİ Olanı.. CRDİ Olanların Kapısında CRDİ Yazıyor Ve Motordan Anlaşılıyor

    CRDİde Motor Kısmı Böyle

     HYUNDAI STAREX PAYLAŞIM ALANI
  • Minibüsler de her sene muayeneye giriyor ama muayene pahalı değil nasıl olsa, çok önemli değil. Randevu alınca zaman da almıyor. Yalnız kısa şaselere bir binin, bakın. Tavanı alçak olduğu için basık gelebilir, havasız kalabilir. Camları açılanları tercih edin. Ben tek kullanıyorum da birkaç defa kalabalık kullanıldı, o zaman arkadakiler havasız kalıyor.
  • Arkadaşlar konunun geçmişi epeyi eski yıllara dayanıyor ama hortlatıyorum çünkü 10 kişilik bi minübüs almam gerekiyor. İstedğim özellik ise otomatik olsun güçlü olsun.

    Bu kriterlere uygun vw 174 bg olanları onlarda 40,000 tl (2007 modeller) Mercedes zaten f/p de iyi değil. Konforu ayrı tabi

    Bende hyundai starex OTOMATİK 140bg crdi alsam ne diyorsunuz? Piyasada 20,000 sizce çok mu? Ne kadar piyasası eder. Ve arkadaşlar aracı almadan ,

    önce araçta bi sorun olup olmadığını anlamak için nereye göstermemi tavsiye edersiniz?,





    Birde merakımdan soruyorum h1 ler starexin devamı mı? Onlarda neden otomatik vites yok ve neden hyundai artık minübüs satmıyor?
  • VW Yi Falan Boşverin Bizdede Var Bıktım Artık Masrafından Arızasından .2500 vw Lerin Yakıtı Falanda Az Değil.. Ha Bendeki 4motion Onunda Kafadan 1-2 Litresi Var Ama Yinede Yakıyor Arkadaş Kimsede Aksini İddaa Edemez.. Hani Az Yakıyormuş Ya Külliyen Yalan..

    20000 TL Ye SVX Otomatik CRDİ Starex Veriyolarsa Havada Kapın(Temiz İse ).. Ha 20000 TL Çok İse Gidip Ölü 8 Lik İnşaat Demirinden Direksiyonu Olan L300 Alabilirsiniz..(Lafım Size Değil Siz Piyasayı Bilmediginiz İçin Sormakta Haklsınız )

    O Aracın Km Durumu Nedir Model Yılı Nedir ? Aracı Almadan Hyundai Servisinde Expertize Sokun Diyolar Ama Ben Pek Güvenmiyorum Expertize Soktuk 1 Hafta Sonra Sorun Yok Denen Araçta Sorun Çıktı.. Sorun Derken Büyük Bir Sorun Değil Rot-Balans Ayarı .. Diyeceksiniz Çokmu Önemli Evet Değil Ama Ben Bu Aracı Sıfır Sorunlu Diye Aldım O Yüzden İnsan Takıyor İşte.. Siz Expertize Sokun + Yanınızda Bir Tanıdık Ustada Olsa İyi Olur..
    Aracı Birine Sordugunuz Zaman OOOO Starexmi Çok Yakıyor Diyenlere Aldırış Etmeyin Sadece Sorun Starexin Koltuguna Oturdunuzmu Diye ? Bizim Ülkemizde Araç Sektöründe Oldukça PROFESÖR USTALAR (!) Vardır...

    H1 Konusuna Gelirsek Assan Gibi Bir Distribitör Var H1 İn Olmamasını Çok Görmemek Lazım.. Bırakın Otomatigini H1 Bile Yokki Otomatigi Olsun.. Ayrıca H1 İn Minibüsü TR Ye GElmedi 5+1 Cityvan H1 Ler Geldi.. Hyundainin O Modelleri Kaldırmasının Sebebi ASSAN Dır. Artık Neye Güveniyolarsa .. Bir Tek H100 Kamyonetle Yürümez Ticari Araç Satışı.. Evet H100 Kamyonet Müthiş Satıyor Ama Sadece 1 Modelle Olmuyor..

    Starex Hakkında Ne Merak Ediyorsanız Sorabilirisniz Her Türlü Herşeyine Cevap Verebilirim..




  • Ersin bey cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bir kaç sorum daha olucak. Malum iyi bi seçim yapmak istiyorum. Siz ve bilgili arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim..


    Benim internetten baktığım ilan şu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-hyundai-kocak-otomotiv-hyundai-starex-2-5-crdi-140-ps-minibus-9-1-full-60428789/detay/

    2007 model 161.000 km. 21,000 tl

    20.000e çok iyi demişsiniz ama aynı sitede 2008 model minübüsde var manuel vites ve 13,000 tl. Dıştan iyi gözüküyor ama içini bilemem. Fiyat aralığı çok geniş yarı yarıya oynuyor fiyatlar gerçekten.


    Birde h1 lerin fiyatıda çok aşağıda 22,000 e var. Minübüs olarakta 25,000 e var. H1 in minübüsü olmadığına göre bunlar sonradan yapma mı?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-hyundai-acil-satilik-170-hp-h1-minubus-cok-temiz-57470720/detay/

    onunda linki bu..,

    Birde siz olsanız starex mi alırdınız yoksa h1 mi? Ben otomatik seçeneği var diye starex almayı istiyorum. Ama H1 daha mı iyi olur sizce? H1 in motorunun 170 beygir olması ilgimi çekti açıkcası


    Birde bunların günümüz şartlarında kaç litre yakar sizce. Vw starex H1 ? Tabi straex otomatik oda epeyi bi etkiler diye düşünüyorum.




  • 13 Milyarlık Arabadan Ne Beklenebilirki.. Haşatı Çıkmıştır... H1 İn Minibüsleri Sonradan Açma Ama Starex SVX Ler Orjinal Minibüs..
    SvX Lerin Arka Süspansiyon Minibüs Düzeninde.. Bendeki Space Model 5+1 Arka Süspansiyon Ticari Şartlara Göre Uygun. 1 Tonu Vurun Pek Çökmez Bile...

    Ben İstanbulda 10 Litre Yakıyorum Araçta Yükde Olur Hemde Agresif Kullanırım..(Düz Vites) 1.5 DCİ Fluencede Yakıt Tüketimim 7.2 Litrede İdi En Son Düşünün Nasıl Kullandıgımı..
    VW Ye Hiç Girmeyin Derim... Örnek Vereyim Ben Starexle (Deposu 65 Litre ) 1 Depo Mazot İle İstanbuldan Orduya Gidiyorum Ama T5 1 Depo İle Samsuna Kadar Anca Gidiyor ( 85 Litre Depo 2.5 130 Hp )

    Kısacası Hem İyi Hem Ucuz Yok Eskidendi O Ölü Fiyatlara Starexler.. Şimdi Millet Uyandı Temiz Starexini Öyle Ölü Fiyatlara Satmıyor
  • Doğru söylüyorsunuz 13,000 likten bende birşey beklemiyorum. Şu aşamada tercihim hyundai. Her ne kadar starexin çok yaktığı söylensde bilinçli arkadaşların yaptığı hesaplar ortada vw daha çok yakıyor.

    Ya temiz iyi bir otomatik starex bulabilirsem starex alıcam yada konfordan fedakarlık edip düz vites H1 alıcam . H1 de araştırdığıma göre 7,5 / 9,5 lt yakıyormuş. Bu oranda bana makul geldi. Birde bu araçlar sonradan minübüs olduğu için süspansiyonda sorun mu çıkar diyorsunuz çok mu atar arkası?

    Bu minübüsler sizce kaç bin km yol yaparlar?


    Birde minübüsü alırken sizce nelere dikkat etmeliyim? Ben pek anlamıyorum tabiki. Tanıdık ustada hyundai konusunda yok. Direkt servise götürmekten başka çare yok sanırım. Umarım takla atmış bi minibüs satmazlar:)
  • Benim Starex Kantarda 2250 Kg Çekiyor Ben Atma Yaşamadım O Kadarda Sert Virajlara Giriyorum Ama Atma Yaşamadım Agırlıgından Dolayı Oturuyor Zannedersem.. H1 İnde Starexden Aşagı Bir Agırlıkta Oldugunu Düşünmüyorum.. Düzgün Kullanımda Dizel Bir Motorun 400000 Km Gitmemesi İçin Hiç Bir Neden Yoktur.. Ama Starexi Alırsanız İlk Olarak Üstünde Orjinal Pirelli Citynet Lastikler Varsa Degistirmek Olsun :) O Lastik Yüzünden Yagmurlu Havalarda Aracı Kullanamıyorum .. Gaza Basamıyorum Araç Güçlü Anında Patinaja Sarıyor.. Birde ABS Varsa Bu Lastik Yüzünden Frenler Aşırı Derece Kötüleşiyor...

    Bu Araçlarda Pek Arıza Olmaz Çok Şükür Bende Bir Senede 40000 Km Yol Yaptım Sıfır Hata Sıfır Arıza Verdi.. Kaza Belası Varmı Ona Baktırın.. Turbolarıda Ufak Degildir Kocaman Turboları Vardır Transporter Gibi Hemen Arıza Yapmaz.. Kısacası Sorunsuz Sıkıntısız Bir Araçtır Starex.. Bakımlıysa Temiz Kullanılmışsa Kesinlikle Kullanıcısını Üzmez




  • arkadaşlar otomobil genelde anket var,markamıza sahip çıkalım oyumuzu kullanalım.Link aşağıda

    http://forum.donanimhaber.com/m_53664703/tm.htm
  • arkadaşlar şöyle güzel bir imza kodu yokmu starex için

    admirede vardı da
  • Zamanında Oldumu Bilmiyorumda Şu Anda Yok İlerde Bişeyler Yaparız
  • merhabalar bende bir starex fanatiğiyim 2006 tcı 134000 km de space sim var aracımı çok seviyorum ama yeni h1 i görünce aşık oldum birde benimkinin km de 450 krş yakması bunu tetikliyor olabilir sizce h1 nasıl vgt motor 400 tork 170 bg yalnız 2011 modelini hyundai getirmemiş 2008 den 2010 na kadar var siz bu konudane düşünürsünüz hayırlı akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.