Şimdi Ara

Hyundai'nin Türkiye'deki yeni model atağı sürecek: Kona Electric ve daha fazlası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hyundai'nin Türkiye'deki yeni model atağı sürecek: Kona Electric ve daha fazlası...



    Hyundai, kısa süre içinde hem Elantra hem de Tucson'un yeni neslini Türkiye'de satışa sundu. Fakat şirketin 2021 yılındaki yeni model atağı bunlarla sınırlı kalmayacak. Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu.



    2021'e toplam 5 model tanıtma hedefiyle başladıklarını belirten Berkel, bu modellerin ilkinin geçen ay tanıtılan Elantra ve ikincisinin de Tucson olduğunu söyledi. Üçüncü model olarak da önümüzdeki ay yeni Hyundai Bayon satışa sunulacak. Bayon'un örtüsü bundan iki ay önce kaldırılmıştı. B-SUV segmentinde konumlanacak olan Bayon, Türkiye'de üretilecek.



    Ayrıca Bkz.Yeni 2021 Honda Jazz Türkiye fiyatı belli oldu



    Bu yıl Türkiye'ye getirilmesi planlanan modellerden biri de yeni Santa Fe. Hatırlanacak olursa, markanın D-SUV segmentindeki temsilcisi yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle geçtiğimiz yılın ortasında tanıtılmıştı. Santa Fe'nin hibrit ve PHEV yani şarj edilebilir hibrit motor seçenekleri bulunuyor. 1.6 litre turbo benzinli ünite ve bir elektrik motorunun kombine edildiği hibrit versiyon 230 beygir güç ve 350 Nm tork üretiyor. Ülkemizde bu seçeneği görmemiz muhtemel.



    Hyundai'nin Türkiye'deki yeni model atağı sürecek: Kona Electric ve daha fazlası...



    2021 için planlanan 5'liyi tamamlayacak olan model tamamen elektrikli. Merakla beklenen elektrikli Hyundai Kona sonunda ülkemizde satışa sunulacak. Hatırlanacak olursa elektrikli Kona da tıpkı standart versiyonu gibi makyaj operasyonundan geçirilmişti. Söz konusu modelde güç çıkışları 136 ila 204 beygir, menzil değerleri de WLTP'ye göre 305 ila 484 kilometre arasında değişen iki farklı versiyon mevcut.



    Şirketin yeni Ioniq markası altında tanıtılan Ioniq 5 isimli elektrikli model içinse 2022 yılı işaret edildi. Bundan üç ay önce resmi olarak tanıtılan Ioniq 5, gerek Parametric Pixel farları gerekse 350 kW şarj desteği gibi özellikleriyle bu yılın en dikkat çekici elektrikli otomobillerinden biri olmuştu.









  • Honda e değil mi ilk model

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu saatten sonra gelse de benim için farketmez. Para yetmiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alamadıktan sonra gelse ne gelmese ne. İnsanda heyecan bırakmadılar, yeni model yeni araba gelecekmiş bizim umrumuzda değil. 10 yıllık araçları 100 150 bin TL ye almaktan ileri gidemiyoryz maalesef.

  • Ekomomi iyi kötü idare ederken çok az modelle satışa çıkan firmalar ekonomi battıktan sonra model gamını genişletmeye başladı.

    Arabalar henüz 50-60 bin TL aralığındayken aklınız neredeydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ötv zammı geldikten sonra getirsen ne getirmesen ne.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devlette uyandı vergi vergi vergi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır, Ioniq 5.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg varken kim ne yapar Hyundai, boşuna getiriyorlar yerli ve milli yeter bize

  • Arkadaş şu citroenden görüpte ön far grubunu salakça ledle döşeyip tamponu dana gibi kabartmanın ne anlamı var biraz özgünlük kat kia gibi iç tasarımda da plastiği azalttın mı al sana mis gibi araba

  • Ben bayon u bekliyorum ama muhtemelen alınabilirliği en kolay olan baz versiyon olacaktır. Umarım donanım olarak çok kısmazlar. Fiyatlandırma stonic ayarında olursa değerlendirilebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • ioniq 5 güzelmiş.

  • lisedeyken hayalımde ki araba 320 idi 2-3 sene para bırıktırerek 4-5 yasındakini alabılıcegımı hesaplıyodum suan suan 4-5 senelık maaşla egea bıle zor alınıyo her şey o kadar pahalı ki artık arabanın hayalini kurmayı bile bıraktım

  • Santa fe 840bin tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.