Şimdi Ara

Hyundai L90D+ mı yoksa Q90U mu alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

19" LCD mönitör almayı düşünüyorum.

FPS tutkunuyum; Doom3, Call of Duty 2 gibi oyunları severek oynuyorum. Bir oyun severin LCD mönitörünün tepki süresinin düşük olması önem arz ediyor sanırım.

Hyundai L90D+ Tepki süresi 8 ms
    Hyundai Q90U...................3 ms, diğer özellikleri hemen hemen aynı gibi.

Ekran kartı mönitör tercihin de önemli midir bilmiyorum ama ekran kartımıda yazayım; X800GTO2.

Saygılar
    Bilal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 27 Şubat 2006; 14:43:31 >

• q70u modelini denemiş ve hayran kalmıştım , 3ms tepkime süresinide göz önüne alırsak kesinlikle q90u diyorum
  • Oyun oynayacaksan, film izleyeceksen, kalite arıyorsan, ileriye dönük bir monitör alacaksan.. Q90U öneririm sana
  • 3ms daha iyi tabi bu arada fiyatı ne kadar
  • Zamanında 4ms diye çıkıpta 12 ms den bile kötü performans vermiş monitörler var (Viewsonic Vx924) L90D+ nın birçok testini okudum ve monitöre kefil olabilirim.

Bende senin gibi ikilemde kaldım Performansını testlerini bildiğim 8ms likler mi ?Daha Testlerini tam olarak performanslarını bilmediğim 3-4 Ms liklermi ?Beklicek zamanımda yok .Birde ölü pixel olayı var tabi ...

Ekran kartının uygulamalar üzerinde birebir etkisi var heleki LCD kullanıcaksan ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Zamanında 4ms diye çıkıpta 12 ms den bile kötü performans vermiş monitörler var (Viewsonic Vx924) L90D+ nın birçok testini okudum ve monitöre kefil olabilirim.

Bende senin gibi ikilemde kaldım Performansını testlerini bildiğim 8ms likler mi ?Daha Testlerini tam olarak performanslarını bilmediğim 3-4 Ms liklermi ?Beklicek zamanımda yok .Birde ölü pixel olayı var tabi ...

Ekran kartının uygulamalar üzerinde birebir etkisi var heleki LCD kullanıcaksan ...

Merhaba sn. @mczaga,

İşte ben de tam olarak bu sebeplerden ötürü konu açış bulunmaktayım. Yani, L90D+ modeli birkaç donanım sitesi incelemiş ve edtiör tercihi olarak belirlenmiş bulunmakta. Kağıt üzerinde tabi ki Q90U ancak görüntü kalitesi gibi bir kıstas göz önüne alındığında belki de L90D+ 'dır ama işte bilemiyorum.

• l90d den daha iyi olacağı kesin çünki üzerine çıkardılar.ama illaki garanti olsun diyorsan ki bende olsam tereddüt ederdim az para değil mart ayı chip dergisini bekle LCD karşılaştırması olacak ordan incelersin edidörün seçimi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia mı daha kaliteli Hyundai mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biraz ingilizcen var ise Yabancı sitelerdeki Testlere bakman sana biraz da olsa fikir verir.Hangisini alırsan al ölü pixelini kontrol etmedin monitöre para verme .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.