Şimdi Ara

Hyundai L72D. Demek kimse bilmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Hyundai L72D aldım. Çözünürlüğü bir türlü 1280x1024 e getiremedim. Getirsem bile ekranda 1024x768 gözüküyor. Yani ekranın yarısı gözükmüyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 1 Ekim 2005, 21:03:58 >

• driver larını yüklemeyi denedin mi?
  • bir tane inf, iki tane icm dosyası var. Icm dosyalarını yukledim. Monitör sürücüsünü kendi görmedi kendim seçtim. Tak kullan monitör olarak görüyordu. en yüksek çözünürlük 1024x768 görünüyordu. Yükledikten sonra 1280x1024 görüyor. Fakat 1280x1024 e getirdiğimde ekranın yarısı görünmüyor(Başlat çubuğu ve ekranın sağ tarafı). Başka birşey mi yapmam gerekiyor?

• Kimsenin hiçbir fikri yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolasın.
    Bu yazıya kaç defa baktım ama sonuç yok. Benim anlamadığım birşey mi var? Mesala sen monitörü taktığında ne yaptın? Sürücüleri nasıl yükledin? Ben ilk taktığımda tak kullan monitör olarak gördü. Sürücüsünün yerini gösterdiğimde bile en iyi sürücü olarak tak kullan monitör sürücüsünü yükledi. Dosyayı kendim seçtim ve yükledim. Yükledikten sonra 1280x1024 çözünürlüğü aktıfleşti. Ama 1280x1024 e getirdiğimde masaüstünü tam ekran göremiyorum. Mesela başlat çubuğu gözükmüyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: hasok

http://www.hyundaiq.de/support/manuals/manualL72D.pdf#search='hyundai%20l72d%20manual'

Bu link işini görür sanırım.

• Monitörü bilgisayara kapalı iken taktım. Bilgisayarı açtım ve bilgisayar (Win XP Kurulu) yeni donanım bulundu dedi ve sürücüyü otomatik yükledi. Benimde monitörüm ideal çözünürlük olarak 1280x1024 veriyor fakat ben 1024x768 kullanıyorum ve bu ekran ayarı bana yetiyor. Fakat 1280x1024 yaptığımdada sorun çıkarmıyor.

Ekran kartın nedir ? Belki ekran kartın bu çözünürlüğü desteklemiyordur ?

• Ekran kartım Msi nx6600 diamond. Ekran kartım bu çözünürlüğe rahat çıkması gerekir. Ben monitörü taktığımda tak kullan monitör olarak gördü. Sürücüyü windows kendisi mi yükledi? Sen hiçbirşey yapmadın mı?
  • bende hyundai lCD aldım ve bendede windows da monitor açılıp kapanıp duruyor ne yapıcağımı şaşırdım kafayı yiyorum. bilgisayarı güvenli modda kullanabiliyorum bir tek.
    windowsun ilk açıldığında monitörü tanıması gerek. windows bazen kendi sürücülerini üretici firmanın sürücülerinden daha uygun görüyor bu olan birşey. böyle durumlarda ben genelde üretici firmanın sürücüsünü kullanıyorum ama istersen bi monitörü donanım listesinden kaldır ve sonra windowsun kendi driverlarıyla kullanmayı dene.
  • Windows un sürücüsü Tak Kullan Monitör olarak görüyor. Sadece 800x600 ve 1024x768 çözünürlüğe izin veriyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: vasago

bende hyundai lCD aldım ve bendede windows da monitor açılıp kapanıp duruyor ne yapıcağımı şaşırdım kafayı yiyorum. bilgisayarı güvenli modda kullanabiliyorum bir tek.
    windowsun ilk açıldığında monitörü tanıması gerek. windows bazen kendi sürücülerini üretici firmanın sürücülerinden daha uygun görüyor bu olan birşey. böyle durumlarda ben genelde üretici firmanın sürücüsünü kullanıyorum ama istersen bi monitörü donanım listesinden kaldır ve sonra windowsun kendi driverlarıyla kullanmayı dene.
  • Sisoftware Sandra programında standart zamanlamalarda ve onaylanan zamanlamalarda 1280x1024 çözünürlüğü yok. Ama maksimum çözünürlük 1280x1024 gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 2 Ekim 2005, 18:29:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.