Şimdi Ara

HYUNDAI IONIQ 5 ve 6 KULLANANLAR (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
6.809
Cevap
301
Favori
521.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
38 oy
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
Giriş

aslında sorun ama elektrik dağıtım şirketiniz gözardı edebilir. sözleşme gücünü aşmak yasaktır, cezası demant cezası diye geçer. her şey çalışırken kablonun ısısının bi kontrol edilmesi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AC kablo verilmiyor.

Alıp almamak size kalmış. Dışarıda DC şarj yaparım derseniz gerekmez. AC kablo bulunsun dışarıda lazım olabilir derseniz veya AC şarj istasyonu kurup şarj edeceğim derseniz yine lazım olabilir kendinden kablolu değilse.

Benim şarj kapağı garanti den değişti.

3-4bin tl'ye 11kw destekleyen 4-5 metrelik bi kablo mutlaka sipariş edip bagajınıza atın.

Ben hepsiburada'dan yorumlara bakıp bemis marka bi kablo aldım. Sorunsuz kullanıyorum.

Aracınızın modeli nedir?

Orijinalden alıntı: majesticboyi

2025 ioniq 5 aracım var. Yabancı bir forumda görmüştüm, bu uygulama cnc alt yapısından verileri aracısız alabiliyormuş. Ben de geçenlerde denemek için Abrp uygulamasının bir aylık premium paketini satın aldım ve uygulama obd cihazına ihtiyaç duymadan araçtan canlı verileri alabildi. Henüz uzun yolda denemedim ama şarj yüzdesini, varış planlarını çok güzel yapıyor. Şehir içi kısa mesafelerde navigasyon sapmaları oluyor ancak arada şehir dışında kısa mesafelere gittiğimde işini gayet güzel yapıyor, çok memnun kaldım. Deneme amaçlı rastgele bir şehire rota oluşturduğumda nereye yüzde kaç şarj ile varacağımı gösteriyor, bu anlamda çok iyi bir uygulama. Obd'siz çalışması da bir o kadar mükemmel bence..

bağlantı nasıl sağlandı

tam hatırlamıyorum ama program beni yönlendirmişti, sonra kendiliğinden otomatik olarak bağlandı

reddit
    From the Ioniq5 community on Reddit: ABRP getting state-of-charge on 2025 through Android Auto, no obd2 dongle required
    https://www.reddit.com/r/Ioniq5/comments/1kuec2j/abrp_getting_stateofcharge_on_2025_through

şurda annlatılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majesticboyi -- 4 Şubat 2026; 12:37:29 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.